Dodaj do ulubionych

Torebka z Cosmopolitan

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.10.04, 21:27
Tak sobie staam na rpzystnku i looknęłam na reklamę Cosmo z Angeliną Jolie.
Ktos ma lub widział tą torebkę na żywo? Jest czerwona i czarna, na zdjęciu
wygląda sympatycznie. Warte toto kupić? I ile to Cosmo kosztuje?
Obserwuj wątek
    • wodnapanna Re: Torebka z Cosmopolitan 05.10.04, 00:03
      Mam czerwoną. Kolor czysty, intensywny. Wymiary:
      długość: 10cm,szerokość: u góry przy zapięciu 7 cm, na dole ok 10 cm.
      Materiał: zew.:grube płótno, dobrej jakości, wew.:póplprzezroczysta, śliska tkanina podszewkowa (nie pamiętam nazwy).
      Łańcuszek: ok 1 m, kuleczki połączone z sobą.
      Zapięcie:typu stara portmonetka, dwie kulki zachodzące na siebie.
      Wykonanie:solidne, aczkolwiek nieobcięte nitki się zdarzyły.
      Tyle szczegółów technicznych.
      Podoba mi się. Tak naprawdę ze względu na wymiary (mieści się jedynie poderniczka+ szminka mała) nadaje się jedynie do celów wieczorowych. Spodziewałam się czegoś odrobinę... praktyczniejszego? na pewno: większego. Na razie wisi w szafie i cieszy oczy.
      NIe pamiętam ceny Cosno :-(, już oddałam gazetę siostrze i nie mam jak sprawdzić.
    • pomyslowa Re: Torebka z Cosmopolitan 05.10.04, 00:33
      To Cosmo kosztowalo 7,90
      • Gość: mikki Re: Torebka z Cosmopolitan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 08:10
        mam ta torebke ale nie chciałam kupic gazety razem z prezentem zaznaczam.Nie
        wiem po co mi ona,bo oryginalna na pewno nie bede jak spotkam inne dziewczyny w
        tej samej torebce.podsumowujac-nie podoba mi sie i jest mi do niczego nie
        potrzebna
    • Gość: kaloo Re: Torebka z Cosmopolitan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:38
      Heh,ta torebka rozwaliła mnie maxymalnie-przez przypadek zobaczyłam w sklepie
      jak wygląda"Torebka z którą nie będziesz chciała sie rozstać...";) i
      pomyślałam,że to wolne żarty-coś wielkości pudełka na zapałki,miniaturka starej
      portmonetki i w dodatku na jakimś byle jakim łańcuszku-no nie wiem czy to można
      w ogóle jako etui na zapalniczkę traktować,bo na miano torebki to nawet nie
      zasługuje...Cosmo zrobiło sobie zwykłe jajo z dodatku...;)
      pzdr!
    • Gość: kajko Re: Torebka z Cosmopolitan IP: *.bartpl.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 10:17
      Ja uważam,że torebeczka jest ok. Mam czarną. Przyda się na jakieś wieczorne
      wyjścia. Nie pójdę przecież do tearu z plecakiem lub moją "codzienną" torbą,
      która ma gigantyczny rozmiar (noszę prawie cały dom ze sobą).
      Oczywiście to rzecz gustu- jednym się podoba innym nie. Pozdrawiam!
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: Torebka z Cosmopolitan IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 11:59
        Ehh elegancką małą czarną już mam, a czerwona mi się raczej nie przyda. No i
        nie lubę aż takich małych. :(
    • Gość: papaja Re: Torebka z Cosmopolitan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 13:18
      Torebka wyjatkowo badziewna... :( Oderwalam lancuszek natychmiast i powiedzmy
      ze przemianila sie w portmonetke. I to jeszcze za taka cene...
      • Gość: kajko Re: Torebka z Cosmopolitan IP: *.bartpl.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:47
        Ja i tak kupuję cosmo, więc ten numer przyjełam z całym dobrodziejstwem
        inwentarza :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka