Dodaj do ulubionych

Szkolenia kosmetyczek

19.05.08, 15:45
Czy w trakcie nauki kosmetyczki są uczone obsługi klienta? Czy uczone są sprzedaży kosmetyków?
Będę wdzięczny za opinie.
Pozdrawiam
Piotr
Obserwuj wątek
    • czarna67 Re: Szkolenia kosmetyczek 16.06.08, 16:27
      Witam.
      Niestety nie są szkolone pod kątem marketingowym.Jeżeli są to w bardzo wąskim
      zakresie.Pozdrawiam
      Ilona
      • alican Re: Szkolenia kosmetyczek 24.06.15, 12:04
        Ja zapisałam się na szkolenie tutaj szkoleniadlakosmetyczek.pl szkolenie z obsługi urządzeń i zabiegów, ale mi się wydaje, że ja osobiście podejście do klienta mam już przed szkoleniem dobre, także nie wiem czy to byłoby jeszcze tam potrzeba się uczyć tego ;)
        • akadakes Re: Szkolenia kosmetyczek 04.08.15, 07:24
          Szukaj po konkretnych markach, które organizują szkolenia kosmetyczne, znanych markach, najlepiej z rekomendacji znajomych. Program i jakość realizacji szkolenia ma naprawdę mocne znaczenie ku temu co z tego szkolenia wyniesiesz. Uwierz mi.
          • kosmetyczka88 Re: Szkolenia kosmetyczek 14.08.15, 10:34
            Moim zdaniem na każdym szkoleniu powinny być takie zagadnienia, to ważne przy pracy z klientem. Fajnie też jak instruktor ma fajne podejście do klienta i może pokazać jak powinniśmy się zachowywać przy zabiegu i jak powinna wyglądac rozmowa. Oprócz ukończenia szkoły miałam w przeszłości kilka kursów kosmetycznych w Corio w Poznaniu i dobrze trafiłam, bo jak czytam niektóre wpisy to aż się włos jeży na głowie, ze szkolenia są tak prowadzone :)
    • aria53 Re: Szkolenia kosmetyczek 18.08.15, 15:44
      Raczej nie są szkolone w tym kierunku, bo to podchodzi pod marketing a nie kosmetykę, ale uważam że powinny być takie zajęcia bo jest to powiązane :)
      • kosmetyczka88 Re: Szkolenia kosmetyczek 20.08.15, 09:24
        aria53 uważam, że obecnie marketing wkrada się w każdą dziedzinę, więc pewnie to kwestia czasu.
    • deltaedukacja Re: Szkolenia kosmetyczek 19.01.16, 13:43
      Zapraszam do Szkoły Delta Edukacja na kierunek Technik Usług Kosmetycznych!
      Na zajęciach praktycznych można nauczyć się wielu zabiegów i wykonywać je w domu całkowicie za darmo! W szkole Delta Edukacja nie ma żadnych ukrytych kosztów i nie podpisuje się umowy!- Zapraszam wszystkie chętne Panie. Szkoła mieści się na ul. Szewskiej 17/1 , numer telefonu 794005304. Pozdrawiamy- Delta Edukacja
    • lenna22 Re: Szkolenia kosmetyczek 11.05.16, 11:51
      Hej ja mam pytanie odnośnie bycia modelką w szkoleniach Corio Poznań,Czy ktoś może jest ,był?jak to wygląda ??.Pozdrawiam
      • kosmetyczka88 Re: Szkolenia kosmetyczek 27.05.16, 08:02
        Witam, ja byłam jako modelka w Centrum Szkoleniowym Corio w Poznaniu. Jestem mega zadowolona, bo pracują tu na produktach najwyższej jakości. Ja byłam na manicure hybrydowym i paznokcie juz 3 tydzień bez żadnego odprysku!! Na szkoleniach na modelach pracują kursantki ale pod okiem profesjonalnych instruktorek. POLECAM bardzo. Wiecej na stronie coriocs.pl
    • monikakania1 Re: Szkolenia kosmetyczek 07.06.19, 14:44
      Polecam zajrzeć do Anti-Age Academy, bardzo profesjonalne szkolenia. Robiłam z kwasu hialuronowego, bardzo mi się podobało przygotowanie Pań szkolących.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka