Dodaj do ulubionych

Kolczyk w języku.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:03
Dziewczyny jestem ciekawa czy przekłucie języka jest bolesne i czy długo sie
goi. Ja nigdy bym sobie nie dała przebić języka ale moja kumpela sie uparła i
już...
Obserwuj wątek
    • Gość: inez Re: Kolczyk w języku. IP: 82.197.48.* 21.10.04, 16:36
      jezu..ja bym chyba umarla ...mialam kiedys przebijany nos i myslalam ze sie
      przekręce z bolu:(
      • Gość: Lala Re: Kolczyk w języku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 08:03
        Ja mam przebity język(międzi innymi) i powiem Ci,że sam zabieg nie boli ale
        potem umierałam przez 4 dni i 4 noce z bólu i nic nie jadłam przez tydzień z
        tym,że moja kumpela,która też ma przebity jęzor nie miała takich problemów-
        wszystko zniosła ok.Wydaje mi się więc,że to kwestia indywidualna.No cóż ja i
        tak nie żałuję.
        • kat_ja1 Re: Kolczyk w języku. 22.10.04, 11:44
          Problem z kolczykiem w języku właściwie nie odnosi się do;boli czy
          nie...Pojawia się później,kiedy po paru latach chodzenia z czymś takim w języku
          trzeba biec do dentysty,a czasem już tylko do protetyka;)) Zęby bardzo się
          ścierają, a to oczywiście niesie za sobą cały zastęp innych dolegliwości czyli
          głównie wszelkie zmiany z stawach skroniowo-żuchwowych itp. Nie wiem czy warto
          poddawać się chwilowemu trendowi, by za parę lat mieć zęby jak 80-letnia
          babcia....Ale to już kwestia wyboru;))
    • Gość: Paulina Re: Kolczyk w języku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 12:47
      malam kiedys kolczyk w jezyku przez 2 lata. przeklucie nie boli bo tka sie
      stresujesz ze nic nie pamietasz. gorzej jest po zabiegu bo jezyk strasznie
      puchnie i przesz caly dzien nie mozesz nic jesc. po kilku dniach opuchlizna
      schodiz i nic juz nie czujesz. niestety kolczyk ma jenda wielka wade i dlatego
      do wyjelam -strasznie niszczy szkliwo zebow -metal uderza o ząb i szkliwo pęka.
      Nie żałuje ze go mialam ale 2 raz nie zrobiłabym tego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka