Gość: Sunline IP: *.bsb.com.pl 15.11.04, 09:55 Witam. Proszę o opinie na temat tego pudru. W grudniowym katalogu jest w dużej promocji, warto go kupić? Muszę nabyć puder prasowany i jeśli ten jest kiepski to jaki polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sunline Re: Puder Prasowany Oriframe IP: *.bsb.com.pl 15.11.04, 11:51 Nikt nie używał tego pudru? Bardzo zależy mi na opinii, bo niestety nie mogę go obejrzeć w drogerii, a jedynie w katalogu i nie lubię kupować z katalogu, ale cena tego pudru jest niska, więc może warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G' Re: Puder Prasowany Oriframe IP: *.pl / 62.233.173.* 15.11.04, 12:34 nie mam katalogu grudniowego oriflame ani też nie znam pudru o którym mówisz. mogę polecić Ci z oriflame puder pyłkowy (nakładany najlepiej pędzlem) za 35zł w standardowej cenie bez promocji lub puder Giordani Gold - bomba :) jeśli jednak zdecydujesz się na tamten Twój to wybierz odcień translucent (2574) ;] pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś