Gość: francuzeczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 15:30 czy dobre? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga31 Re: Podklady AA IP: *.azory.net.pl 20.11.04, 18:08 Ja uzywam rozswietlajacy kolor kosc sloniowa. Lubie go nie jestem wymagajaca :) Ogolnie nie narzekam.Buzia sie ladnie blyszczy mnie sie tak podoba. Mam wrazliwa cere dlatego wybralam AA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mi Re: Podklady AA IP: *.chello.pl 20.11.04, 18:38 ja za to używam koloru MIÓD bardzo ładny opalony efekt.....ale do lekko opalonej buzi raczej nie nadaje sie do bladej cery...ogólnie bardzo dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Podklady AA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:44 Byłby całkiem o.k,ale fatalne ciemne nienaturalne jak dla mnie kolory;-((Mam ten w białej tubce, kupiłam z ciekawości.Gdyby był lepiej dobrany ko,or- uzywałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Podklady AA IP: *.chello.pl 20.11.04, 19:57 w swej klasie moim zdaniem najlepsze, zmieszałam dwa kolory rozswietlajace zeby dobrać odpowiedni. Naprawde rozświetla, ma ładne odcienie. Niezaryzykowałabym rozświetlającego do tłustej cery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Podklady AA IP: *.chello.pl 20.11.04, 19:58 zmieszałam miód i czekoladę (80 do 20 procent) mam cerę oliwkową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: Podklady AA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:33 dzieki dziewczyny za opinie, powiedzcie jeszcze czy brudzi ubrania i czy jest bardzo kryjacy? chodzi mi o to zeby byl lekki i wygladal bardzo naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: Podklady AA IP: *.oskbraniewo.pl 21.11.04, 13:47 ogólnie fajnie sie rozprowadza i ładnie kryje natomiast brudzi ubranka no i nawet w przypadku matującego po kilku godzinach wręcz spływa z twarzy (robi sie taki tłusty) ale ogólnie myśle nie jest zły! Odpowiedz Link Zgłoś
miss.didi Re: Podklady AA 22.11.04, 15:55 to czy bedzie wygladal naturalnie zalezy od koloru twojej cery;p ja kupilam kosc sloniowa( bo mam dosc jasna karnacje), i nie dosc ze ciemny to jeszcze ciemnieje w trakcie noszenia. mialam go na sobie raz. tragedia Odpowiedz Link Zgłoś