Dodaj do ulubionych

Podklady AA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 15:30
czy dobre?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga31 Re: Podklady AA IP: *.azory.net.pl 20.11.04, 18:08
      Ja uzywam rozswietlajacy kolor kosc sloniowa. Lubie go nie jestem wymagajaca :)
      Ogolnie nie narzekam.Buzia sie ladnie blyszczy mnie sie tak podoba. Mam
      wrazliwa cere dlatego wybralam AA.
      • Gość: mala mi Re: Podklady AA IP: *.chello.pl 20.11.04, 18:38
        ja za to używam koloru MIÓD bardzo ładny opalony efekt.....ale do lekko
        opalonej buzi raczej nie nadaje sie do bladej cery...ogólnie bardzo dobry
        • Gość: julita30 Re: Podklady AA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:44
          Byłby całkiem o.k,ale fatalne ciemne nienaturalne jak dla mnie kolory;-((Mam
          ten w białej tubce, kupiłam z ciekawości.Gdyby był lepiej dobrany ko,or-
          uzywałabym.
    • Gość: aga Re: Podklady AA IP: *.chello.pl 20.11.04, 19:57
      w swej klasie moim zdaniem najlepsze, zmieszałam dwa kolory rozswietlajace zeby
      dobrać odpowiedni. Naprawde rozświetla, ma ładne odcienie. Niezaryzykowałabym
      rozświetlającego do tłustej cery.
      • Gość: aga Re: Podklady AA IP: *.chello.pl 20.11.04, 19:58
        zmieszałam miód i czekoladę (80 do 20 procent) mam cerę oliwkową
        • Gość: francuzeczka Re: Podklady AA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:33
          dzieki dziewczyny za opinie, powiedzcie jeszcze czy brudzi ubrania i czy jest
          bardzo kryjacy? chodzi mi o to zeby byl lekki i wygladal bardzo naturalnie.
          • Gość: zizi Re: Podklady AA IP: *.oskbraniewo.pl 21.11.04, 13:47
            ogólnie fajnie sie rozprowadza i ładnie kryje natomiast brudzi ubranka no i
            nawet w przypadku matującego po kilku godzinach wręcz spływa z twarzy (robi sie
            taki tłusty) ale ogólnie myśle nie jest zły!
    • miss.didi Re: Podklady AA 22.11.04, 15:55
      to czy bedzie wygladal naturalnie zalezy od koloru twojej cery;p
      ja kupilam kosc sloniowa( bo mam dosc jasna karnacje), i nie dosc ze ciemny to
      jeszcze ciemnieje w trakcie noszenia. mialam go na sobie raz. tragedia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka