Dodaj do ulubionych

Podkłady Nivea - znacie?

IP: 81.210.3.* 02.12.04, 07:39
Czy ktoś używał już podładów Nivea?

www.allegro.pl/show_item.php?item=36298146
www.allegro.pl/show_item.php?item=36298146
Jak wypadają w porównaniu do Air Wear, Max Factor Lasting P. czy Isadory?
Zastanawiam się który z nich kupić?
Obserwuj wątek
    • Gość: bebe Re: Podkłady Nivea - znacie? IP: 81.210.3.* 02.12.04, 13:15
      up
      • Gość: milcia Re: Podkłady Nivea - znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:33
        Też jestem ciekawa, jak się spisują te podkłady.
        Pozdr.
      • Gość: m Re: Podkłady Nivea - znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:09
    • Gość: rawita Re: Podkłady Nivea - znacie? IP: *.autocom.pl 09.12.04, 22:45
      kupiłam go niedawno w Niemczech, ale Loreala ani IsaDory nie miałam więc nie
      mam pporównania. Wybrałam go bo wydawał mi się najlżejszy, z tych które
      oglądałam (min MaxFactor, Loreal, Margaret Astor) i faktycznie uwiodły mnie te
      opalizujące drobinki. Ma ładny kolor, zapach, tylko opakowanie trochę
      niewygodne. Ja jestem bardzo zadowolona.
      • Gość: milcia Re: Podkłady Nivea - znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 09:41
        Rawita, a jak się spisuje na twarzy? Jest trwały, kryje, bardzo sie swieci.
        Chcialam kupic na allegro i nie wiem czy warto?
        Dziekuje i pozdr.
        • Gość: rawita Re: Podkłady Nivea - znacie? IP: *.autocom.pl 10.12.04, 21:00
          niezbyt kryje i bardzo się świeci. Mnie się akurat ten efekt podoba, ale ja mam
          suchą i bezproblemową cerę. Generalnie bardziej jest upiększający niż maskujący.
          • magda-fl Re: Podkłady Nivea - znacie? 10.12.04, 21:05
            Gość portalu: rawita napisał(a):

> niezbyt kryje i bardzo się świeci.
            A ten efekt jest podobny do tego ze zdjecia z aukcji na allegro? I czy widać jakieś złote drobinki? Czy można spokojnie stosować go na dzień czy raczej nadaje się tylko na wieczorne wyjścia? A może mogłabyś go do czegoś porównać: podkład rozświetlający AA Oceanic czy jakiś puder???
            >Mnie się akurat ten efekt podoba, ale ja mam
            >
            > suchą i bezproblemową cerę. Generalnie bardziej jest upiększający niż maskujący
            > .
            • Gość: rawita Re: Podkłady Nivea - znacie? IP: *.autocom.pl 10.12.04, 21:15
              nadaje się na co dzień. Efekt jest subtelny. Pisząc "błyszczy" miałam na myśli
              to, że nie matuje. Trzeba go przypudrować. Pod tym względem podobny jest chyba
              trochę do Loreala, ale tak naprawdę to nie miałam nigdy wcześniej niczego
              podobnego. A poza tym leciutko opalizuje, drobinki są bardzo bardzo drobne,
              perłowe i widać je, jak się dobrze przyjrzeć, w sztucznym świetle.Są
              drobniejsze niż w pudrach rozświetlających. Acha, i podkład ten ma dość ciepłe
              odcienie, ale to chyba widać nawet na zdjęciu.
              • magda-fl Re: Podkłady Nivea - znacie? 11.12.04, 00:34
                rawita, jeszcze jedno pytanko: jaki masz odcień? albo czy ten jasny jest naprawdę jasny? bo to, że ciepły to mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie... ale ja jestem bledziuch :(
    • Gość: rawita Re: Podkłady Nivea - znacie? IP: *.autocom.pl 10.12.04, 21:17
      acha, popatrzyłam właśnie na zdjęcie. Rzeczywiście, efekt mniej więcej w tym
      stylu (oczywiście, moja cera nie jest aż taka perfekcyjna :-)).
      • Gość: rawita Re: Podkłady Nivea - znacie? IP: *.autocom.pl 11.12.04, 23:57
        92 satin reflets. Chyba najjaśniejszy. Też jestem blada. Pozdrawiam
        • hesiunia Re: Podkłady Nivea - znacie? 12.12.04, 11:44
          tego podkladu nie uzywalam ze wzgl na to ze mam tendencje do blyszczenia sie
          skory ale inne mialam i bardzo zalowalam ze nie ma ich w Polsce, a do tego
          nawet w niemczech okazalo sie ze wycofali te podklady .. bo nowa linia weszla :(
          • Gość: milcia Re: Podkłady Nivea - znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:21
            Hesiunia, a widziałaś je na allrgro. Te trzy są na stronie niemieckiej Nivea,
            więc nadal muszą być w sprzedaży. Możesz napisać, jakie ty miałaś?
            Bardzo dziękuję i pozdr.
          • Gość: rawita Re: Podkłady Nivea - znacie? IP: *.autocom.pl 12.12.04, 12:22
            naprawdę? wycofali? ja kupiłam w Berlinie niecały miesiąc temu. Szkoda by było.
            • dixi Re: a beauty protect?? 09.01.05, 18:27
              www.allegro.pl/show_item.php?item=39210813
              znalazlam na allegro, testowala ktoras z was??
              i nie moge znalezc nigdzie strony z paleta kolorow, moze ktos pomoze??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka