Dodaj do ulubionych

ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski.

14.12.11, 21:22
Pokusilam sie na gruponowy "laser diodowy" w Beauty Secret na Hłaski. ODRADZAM, odradzam i jeszcze raz odradzam! Jakieś chinskie coś, Pani wykonała bardzo niedokładnie, z mocą 7 J, praktycznie ze 20 wloskow po 2 tyg wyszlo. I nie chca uznac reklamacji :) Wg nich wszystko jest ok, bo przeciez 3 fazy wzrostu wlosa etc. Calosc zabiegu na lydki uda i posladki - trawala ok 30 min glowica o powierzchni 1 cm2. Mistrzostwem swiata byl tyl chyba lewej nogi (udo i lydka), ktorego zrobienie trwalo z zegarkiem w reku 2 minuty. Porazka!!!

6 lat temu robilam gdzie indziej laserem diodowym, efekty utrzymuja sie do dzis, wiec wiem jak to powinno wygladac.
Obserwuj wątek
    • milowy-net Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 16.12.11, 14:00
      POTWIERDZAM!!-stosują wiązkę 7j/cm2 a depilacja jest skuteczna kiedy jest wykonana między 30-40 J/cm2. Personel mówi że tak im kazali ustawiać na szkoleniu i oni nie mają prawa tego zmienić(co jestem w stanie zrozumieć). Rozmawiałam ze wspólnikiem szefa który powiedział, że "nie obiecywali cudów" i że szef do mnie oddzwoni(nie oddzwonił). Cudów nie oczekiwałam tylko JAKIEGOKOLWIEK EFEKTU np. ubytku chociaż kilku procent włosów, a u mnie nie ubyło NIC.
      p.s robiłam wcześniej 4 zabiegi w innym studio i wiem jaki jest efekt po każdym jednym zabiegu.
      Szczerze odradzam
      • anonymusxxx Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 11.02.12, 22:31
        Dodam jeszcze, ze po napisaniu swojej opinii, ktora nikogo nie obraza ani nie pomawia a jedynie odzwierciedla moje odczucia do wyzej wymienionej uslugi spotkalam sie z odmowa wydania pisma o niewykorzystanych przeze mnie zabiegach, ktore byly spowodowane moim niestawieniem sie w umowionym terminie (zdaniem obslugi zakladu), oraz jestem straszona sadem i prawnikami przez menadzerke zakladu. Podsumowujac nie dosc, ze bylam niezadowolona z zakupionej uslugi, to rowniez wg menadzerki nie mam prawa wyrazac opinii na jej temat.
      • nadia0511 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 24.11.17, 13:43
        witam jezeli jest Pani zainteresowana dochodzeniem swych praw to prosze o kontakt , ja ide z ta firma do sądu 603926444
    • eliana13 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 18.12.11, 17:58
      przyłączam się. Miałam wcześniej robioną depilację laserem didodowym i efekty byly od razu. Po tym laserze BRAK JAKIEGOKOLWIEK efektu. Myślę, że można by było pomyśleć nad jakąś zbiorową skargą, bo niezadowolonych będzie więcej.
      • aajjaa Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 18.12.11, 21:10
        Zbiorowy - czemu nie, bardzo chetnie. Mi w koncu chca uznac reklamacje i zapraszaja na poprawke, ale ja wcale juz nie chce, strata czasu. Wykupilam tak zabiegi 3x3 - wiec jeszcze 2 sesje mi sie naleza, chcialabym tylko z nich zrezygnowac, bo po co tam dalej chodzic i sie prosic o sensowne wykonanie zabiegu i wszystkiego na kazdym kroku pilnowac.
        • dzidzia_ja Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 19.12.11, 17:59
          Ja też niestety dałam się skusić i efektów nie ma żadnych... Miałam wcześniej robioną depilację pachy i bikini w royalaser i od razu wiedziałam, że coś jest nie tak jak przyszłam. Oprócz zerowych efektów mogę mieć do zarzucenia również mało komfortową atmosferę (nie można się przygotować przed zabiegiem, tylko trzeba się rozbierać przy kosmetyczce) no i nie wymagana była żadna wcześniejsza próba ani nawet konsultacja... Szkoda kasy...
        • eliana13 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 19.12.11, 20:11
          aajjaa a kto Ci chce uznac reklamację?i mowili coś o poprawie parametrow? bo zamierzam tam sie wybrać na rozmowę i nie wiem z kim. Zastanawialm się co zrobić z tym, ale doszłam do wniosku ze szkoda kasy wiec może niech poprawiają na innych parametrach, bo na pojscie po raz kolejny na to samo dzidostwo szkoda czasu i wtedy niech oddają kase.
          no a jesli nic nie zamierzają zmieniac to faktycznie trzeba bedzie coś razem wyskrobac i moze tez do grupona napisac odnosnie zakładu.
          • aajjaa Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 19.12.11, 21:20
            Beauty Secret mnie zaprasza na poprawke :-/. Tylko ze wlasnie uwazam to za strate czasu. Napisali ze zostali przeszkoleniu w robieniu od 7-22 J/cm2. To nawet jak poprawia parametry, to i tak wszystko odrosnie, wiec szkoda czasu. Wole zwrot za niewykorzystane zabiegi (mi teoretycznie jeszcze 2 zostaly). Pisalam do groupona, oni napisali ze za jakosc zakladu nie odpowiadaja, zeby sie z wykonawca dogadywac odnosnie reklamacji. Moga jedynie kase zwrocic za niewykonane zabiegi gdy dostane pismo z Beauty Secret z informacja o niewykorzystanych zabiegach. A BS mi nie chce dac, tylko chce poprawki robic :D. Piszcie do groupona, bo mi napisali, ze dotychczas nie mieli skarg na BS. To niech maja!!! - moze to cos pomoze.
            A z kim tam "rozmawialam" - to nie wiem, wszystko mailowo do tej pory zalatwialam.
            • eliana13 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 19.12.11, 21:36
              ok to ja też piszę do grupona i będę dzwonic do BS jutro odnośnie zwrotu kasy. Ja myslalam, że oni po prost ustawili zbyt male parametry i jak je podniosą to już będzie ok.
              Moj zabieg byl calkowiecie bezbolesny a koleznka byla tydzien temu i mowila ze ją trochę bolalo a poza tym miala zaczerwienienia, ktore sądząc po moich wczesniejszych doswiadczeniach świadczą ze coś tam sie jednak zadzialo.
              • pattunia2 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 28.12.11, 12:23
                Mi się podoba. Jestem po dwóch zabiegach. Faktycznie na pierwszym miałam ustawione niskie parametry, ale podczas zabiegu spytałam o to i powiedziano mi, że ten rodzaj lasera jest bardzo silny i że ustawili niskie parametry, aby zobaczyć reakcję skóry - byłam troszkę opalona. U mnie nic się nie działo, więc zastosowali w drugim zabiegu, po trzech tygodniach wyższe parametry, koło 20J - podczas zabiegu troszkę bolało, ale było warto:) włoski pod pachami przestały rosnąć. Mam umówioną trzecią wizytę, zobaczymy, czy się efekt utrzyma.
                Rozmawiałam ze znajomą dermatolożką i powiedziała, że w laseroterapii sens mają serie.
                Poza tym dziewczyny w gabinecie były sympatyczne i uśmiechnięte, wytłumaczyły mi tez cierpliwie dlaczego zabieg może być bolesny.
                Dlatego jestem dobrej myśli:)
      • nadia0511 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 24.11.17, 13:44
        Prosze o kontakt jestem zainteresowana zbiorowa skargą a nawet pozwem do sądu prosze o kontakt 603926444
    • agata.joanna Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 03.02.12, 21:06
      Witam,
      do tej pory miałam zabiegi wykonywane systemem LightSheer. Taki zabieg naprawdę boli. Ten wykonywany na Hłaski nie bolał prawie wcale. CZY JESTEŚCIE PEWNE, ŻE TO BYŁ LASER DIODOWY? Może podmieniono na IPL który nie jest skuteczny, bo ta on własnie wyglądał. Dziewczyna nie umiała mi z marszu odpowiedzieć co to za typ lasera! profesjonalista powinien recytować na jakim sprzęcie pracuje. Moim zdaniem cos jest nie tak z tym laserem...
      • aajjaa Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 06.02.12, 20:00
        Teoretycznie to jest jakis laser diodowy - chinski. Bedac na wizycie rzucilam okiem na model i potem sprawdzilam na sieci co to bo tez bylam ciekawa czy to w ogole laser :D.

Ogolnie - polecam reklamacje. Ja reklamowalam, dostalam zwrot za niewykorzystane zabiegi (ten jeden wykorzystany olalam, nie chcialo mi sie uzerac z betonem ;)) - nie chcialam isc na kolejne zabiegi, ktore byly oplacone z gory jako kupon w groupon. Zalatwialam z posrednictwem i pomoca gruoponu, bo z gabinetem sie nie dalo dogadac. Groupon zalatwil i mam zwrot kasy.
        • anonymusxxx Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 11.02.12, 03:59
          Tej depilacji w ogole nie czuc, bo ustawiaja takie niskie parametry, caly zabieg jest bezcelowy i nie ma zadnych efektow! Szkoda kasy! Tez zglosilam sprawe do grupona, czekam na pismo od menadzerki, (ze nie wykorzystalam wszystkich zabiegow) z ktora nijak nie dalo sie dogadac. Dzwonilam tez do wlasciciela, ale to samo "przychodzi do nas codziennie dziesiatki klientek, wiec wszystkim nie da sie dogodzic". Zenada i arogancja
          • inka77_0 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 11.02.12, 22:11
            Dołączam się do wątku, bo jestem kolejną niezadowoloną klientką BS. Przede wszystkim dlatego, że korzystałam wcześniej z zabiegów na laserze Light Sheer na bikini i wiem, jakiego efektu należy się spodziewać już po pierwszym zabiegu na laserze diodowym. U mnie po 1 zabiegu w Beauty Secret efekt zerowy. Po 1 zabiegu na Light Sheer pozbyłam się jakieś 20%, po 6 zabiegach - 90% owłosienia. Depilacja pach w BS zajęła około 2 minuty! Byłam zaskoczona, bo na Light Sheer trawa to podobno ok.20 min. Dodam jeszcze, że "jakość owłosienia na obu częściach ciała taka sama", więc należałoby się spodziewać takiego samego efektu a tu wielkie rozczarowanie. Również rozważam złożenie reklamacji.
            • kathalina111 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 12.02.12, 20:53
              ja chodzę do tego studia i nie moge się zgodzić z waszymi opiniami. jestem po pierwszym zabiegu pach i łydek włosy częściowo nie odrastają poczytałam w necie i pisza że to normale bo włosy równo nie rosną. piszesz ze 2 minuty trwał zabieg co technicznie jest niemożliwe bo nałożenie żelu chyba tyle zajmuje a nie zabieg. żenadą natomiast jest wyzywanie na forum ludzi od betonu jak uczyniła koleżanka anonymusxxx - WSTYD
              • anonymusxxx Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 12.02.12, 21:14
                DO kathalina111 - POLECAM KOLEZANCE 2 RAZY PRZECZYTAC i 2 RAZY POMYSLEC ZANIM SIE WYPOWIE.

" aajjaa napisała:
                > Teoretycznie to jest jakis laser diodowy - chinski. Bedac na wizycie rzucilam o
                > kiem na model i potem sprawdzilam na sieci co to bo tez bylam ciekawa czy to w
                > ogole laser :D.
                >
                > Ogolnie - polecam reklamacje. Ja reklamowalam, dostalam zwrot za niewykorzystan
                > e zabiegi (ten jeden wykorzystany olalam, nie chcialo mi sie uzerac z betonem ;
                > )) - nie chcialam isc na kolejne zabiegi, ktore byly oplacone z gory jako kupon
                > w groupon. Zalatwialam z posrednictwem i pomoca gruoponu, bo z gabinetem sie n
                > ie dalo dogadac. Groupon zalatwil i mam zwrot kasy."

Mozna bylo przewidziec, ze predzej czy pozniej ktos z salonu zacznie komentowac wpisy na forum, w koncu niezadowolenie klientow trwa juz od 2011 roku.
                • kathalina111 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 12.02.12, 21:24
                  sorry anonymusxxx źle kliknełam miał i wpisałam na koncu twój nick a miałam na myśli
                  wypowiedz

" aajjaa napisała:
                  > > Teoretycznie to jest jakis laser diodowy - chinski. Bedac na wizycie rzuc
                  > ilam o
                  > > kiem na model i potem sprawdzilam na sieci co to bo tez bylam ciekawa czy
                  > to w
                  > > ogole laser :D.
                  > >
                  > > Ogolnie - polecam reklamacje. Ja reklamowalam, dostalam zwrot za niewykor
                  > zystan
                  > > e zabiegi (ten jeden wykorzystany olalam, nie chcialo mi sie uzerac z bet
                  > onem ;
                  > > )) - nie chcialam isc na kolejne zabiegi, ktore byly oplacone z gory jako
                  > kupon
                  > > w groupon. Zalatwialam z posrednictwem i pomoca gruoponu, bo z gabinetem
                  > sie n
                  > > ie dalo dogadac. Groupon zalatwil i mam zwrot kasy.
              • 8ewcia Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 13.02.12, 20:40
                Witam!
                Ja również skorzystałam z kuponu groupon. Jestem po dwóch zabiegach laserem i pozbyłam się już około 50% włosów. Jestem bardzo zaskoczona opinią, że w gabinecie jest niska temperatura i personel jest niemiły. Co do personelu, to wręcz przeciwnie - spóźniłam się na depilację około godziny i zostałam życzliwie obsłużona pomimo tego, że Pani wykonująca zabieg skończyła o 20.30, czyli pół godziny po teoretycznym zamknięciu gabinetu.
                Polecam studio BS.
                Pozdrawiam
                • dzoanna77 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 13.02.12, 21:57
                  A ja dla odmiany polecam. Właśnie jestem po trzecim zabiegu depilacji laserem diodowym. Wypadło mi większość włosów. Mogę nazwać to łysieniem plackowatym.
                  Obsługa przesympatyczna. Dziewczyny odpowiedziały na każde moje pytanie. Miałam wiele pytań ponieważ tym zabiegom poddaję się po raz pierwszy.
                  Depilowałam pachy i łydki, zabieg trwał około godziny.
                  Polecam.
                  • kinia_1981 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 15.02.12, 21:15
                    Szanowni Państwo – właściciele salonu Beauty-Secret
                    Uprasza się Państwa o nie tworzenie na forum sztucznych opinii w osobach kathalina111, 8ewcia, dzoanna77.
                    Dziwnym trafem wszystkie trzy osoby pisały niemalże w tym samym czasie jak również rekalmowały salon na innych forach.
                    Tutaj reklama salonu, z dokładnym adresem hihih (przy okazji państwo z BS przyda sie remake pierwszych klas szkoły podstawowej: wystrój bo wystroje i po kropce z wielkiej liery),

forum.gazeta.pl/forum/w,174863,133296848,133296848,POLECAM_STUDIO_BEAUTY_SECRET_NA_HLASKI_1_WROCLAW.html

Właściciel jednak uważa swoich klientów za kompletnych kretynów.

A teraz do rzeczy – byłam klientką tego salonu nie z grupera, przyszłam po prostu ponieważ mieszkam na Muchoborze we Wrocławiu.
                    BYŁAM, ponieważ w tej chwili najgorszemu wrogowi nie poleciłabym tego przybytku.
                    Zaczęłam swoją przygodę od regulacji i henny. Pierwsze spotkanie i od razu niesmak, Panie pracujące tam beznamiętnie i jakby z łaska i ogólnie wielkim żalem, że tam przyszłam.
                    Pracownik obsługujący młot pneumatyczny cały dzień więcej się uśmiecha i jest milszy niż te dziewczyny.
                    W gabinecie zimno, zupełny brak atmosfery intymności, tak jak ktoś już wyżej pisał, ciągle ktoś się kręci po gabinecie.
                    Ponieważ z reguły nie mam duszy awanturnika więc poszłam drugi raz (salon pod nosem, pomyślałam – nie warto tak po pierwszym razie się zrażać i spisywać na straty)
                    Zdecydowałam się na depilację pach, nie laser diodowy ale IPL.
                    Ponieważ miałam już robioną taką depilacje był to tylko zabieg powtarzający.
                    Piekło mnie okropnie w trakcie, mówiłam o tym, pani strzelała tym ustrojstwem pare razy, zaciskałam zęby, myślę, może jakieś zmiany hormonalne mam… bo to ma duże znaczenie na próg odczuwania bólu (wiem od Pani która wykonywała mi depilacje za pierwszym razem) Oszalałam niemalże gdy po pierwszej pasze zauważyłam, że Pani obsługująca maszynę ZAKŁADA FILTR !!!!
                    Dalej leże cicho, czekam co będzie. Oczywiście druga pacha – spoko, nic nie bolało.
                    Słuchajcie ta dziewucha nie założyła filtra, po całym zabiegu zażądałam spotkania z kimś z szefostwa. Pani bezskutecznie próbowała dodzwonić się do kogokolwiek. Poprosiłam by ktoś skontaktował się ze mną, niestety nie doczekałam się żadnego kontaktu, zainteresowania.
                    Na drugi dzień z poparzoną pacha poszłam do lekarza, potem do dermatologa, mam zaświadczenia o poparzeniu.
                    Teraz po wizycie zostały mi takie małe blizny pod pachą. Mało widoczne co prawda i pewnie znikną ...NA CAŁE SZCZĘŚCIE.
                    Nic z tym nie zrobiłam bo nawet mi się odwrócić głowy za tym salonem nie chce a co dopiero mieć cokolwiek z nimi do czynienia.
                    Swoje wycierpiałam, prawie miesiąc piekło, goiło się, paprało …. Masakra.

Chcę o tej przygodzie z BS jak najszybciej zapomnieć.
                    • malina222 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 14.04.12, 08:38
                      Dziewczyny, nie straszcie mnie - ja też wykupiłam Groupona. Mam umówioną wizytę i już podczas podwójnej próby zarezerwowania jakiegoś terminu kobieta po drugiej stronie słuchawki wręcz naszczekała na mnie - nigdy dotąd nie spotkałam się z taką obsługą. No i faktycznie - zero pytań, konsultacji i prób skórnych - DZIWNE. Teraz nie wiem czy iść, czy nie iść. Pieniędzy mi tylko szkoda... tak bezmyślnie wydanych.
            • kulka.1234 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 10.10.12, 16:33
              Witam!
              kupiłam kupon groupon i czekam na pierwszy zabieg, ale po przeczytaniu opinii mam pewne obawy. Proszę o Wasze opinie. Czy sa zadowolone Klientki ?
              Pozdrawiam
              • anyx27 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 14.10.12, 20:44
                Ja byłam po raz pierwszy, na 4 partiach ciała. Niewiele mogę na razie powiedzieć, po pierwszym zabiegu efektów nie widzę. Przeraża mnie to, co piszecie...
                • kasik128 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 17.10.12, 23:14
                  Podbijam temat - czy są zadowolone osoby z usług tego salonu ? Jakie efekty są po depilacji u nich. Jestem umówiona na sobotę i jestem przerażona opiniami.
                  • ulena40 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 20.10.12, 22:59
                    I jak byłaś, żyjesz? Nie trafiłaś na ostry dyżur?
                    • s_meegi Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 22.10.12, 18:07
                      Witam wszystkie Panie które zacięcie się wymieniają komentarzami na temat BC. Drogie Panie w salonie BC obecnie pracuje dobrze wyszkolony personel i bardzo miły oraz uprzejmy,każda klientka jest profesjonalnie obsłużona. Serdecznie polecam ten salon,wiele się zmieniło a przedewszystkim po tym co czytałam tutaj, to i personel się zmienił, więc nie ma nadczym się rozwodzić tylko trzeba dać szansę tym Paniom które obecnie pracują. Myślę, że będziecie zadowolone tak samo jak ja . Pzdrawiam
    • lajfentuzjast Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 03.01.13, 20:19
      Bo takich zabiegów się nie powinno kupować na grouponie. Rozmawiałam o tym nawet z lekarzem kiedyś i dokłądnie to mi powiedział.
      Takie uslugi musza kosztowac bo sprzęt którym sie je wykonuje jest drogi, a jak placisz 50% ceny to robią to byle jak żeby jak najmniej stracić.
      Wybierz się do salonu Este we Wrocławiu gdzie kobiety robią porządnie taki zabieg i na sprzęcie Harmony XL, który jest bardzo profesjonalnym sprzętem.
      • elos2013 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 14.02.13, 12:40
        Też odradzam. Byłam tam dwa lata temu. Groupon kupiłam, uwaga za 375 zł nogi i bikini. Wtedy nie były tak tanie jak teraz. Za bikini głębokie dopłaciłam 200 zł. Czyli zabieg kosztował mnie 575 zł. Efekt żaden. Zaczęłam interesować się laserami, na rynku bardzo dużo jest chińszczyzny. Teraz chodzę na ELOSa, to laser izraelskiej firmy Syneron. Polecam. Jestem naprawdę zadowolona. Włosów prawie już nie mam:))).
        • anyx27 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 11.03.13, 17:34
          Czy jest ktoś, kto składał reklamację w Beauty Secret? W Grouponie twierdzą, że nikt reklamacji na ten salon nie składał wcześniej. Jest teraz ktoś chętny na wspólną wizytę w salonie i załatwienie reklamacji zbiorowo? Wiadomo, w kupie raźniej ;) Ja mam nie wykorzystane zabiegi, za które będę żądać zwrotu z powodu braku skuteczności. Proszę o info.
    • mpbs Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 22.01.14, 21:06
      Witam bardzo prosze o kontakt firmy które zostały oszukane przez beauty secret. Zakupiłam u nich sprzęt i nadal nie dostałam faktury a minął juz ponad miesiąc (posiadam tylko tzw proforme). Zależy mi także na reklamacji sprzętu.
      • nadia0511 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 24.11.17, 13:37
        Prosze o kontakt pod nr tel 606903924 tez sie czujemy oszukani przez te firme
        • nadia0511 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 24.11.17, 13:39
          Prosze o kontakt 603926444 - oszukana przez Beauty secret
      • nadia0511 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 27.11.17, 12:57
        prosze o kontakt tel. 603926444, ja równiez czuje sie oszukana przez tę firmę
      • nadia0511 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 27.11.17, 12:58
        Prosze o kontakt 603926444 ja również czuje się oszukana przez tę firmę
    • natalia9521 Re: ODRADZAM Wrocław Beauty Secret na Hłaski. 22.08.18, 08:04
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka