Dodaj do ulubionych

podkłady MAX FACTOR

IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 18:49
jaką macie dziewczyny opinię na temat podkładów MAX FACTOR? Czy są dobre?
Kupiłam dzisiaj , ten z gwiazdą , nie mam go teraz przy sobie a zapomnialam
nazwy,ja potrzebuję nie za mocno kryjącego ale trwałego...czy ten będzie dobry?
Obserwuj wątek
    • Gość: ivana Re: podkłady MAX FACTOR IP: *.ppp.get2net.dk 13.05.02, 19:16
      juz od paru lat kupuje podklad max factor lasting performance (z gwiazda)ivory
      beige-tylko ten mi pasuje inne probowalam i albo byly za rzadkie lub za jasne.
      • Gość: izka Re: podkłady MAX FACTOR- do IVANY IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 19:24
        Tak, to własnie ten podkład kupiłam ,tylko odcień Soft beige,tego odcienia
        Ivory nie było ...czy ten odcień którego Ty używasz jest ciemniejszy od mojego?
        Jesteś zadowolona z niego?Chodzi mi też o to , czy podkłady te nie wywołują
        alergii?
        • minnie Re: podkłady MAX FACTOR- do IVANY 14.05.02, 09:02
          Ja wlasnie koncze Natural beige Lasting Performance. Dla mnie super! Nie
          podraznia, matuje, kryje...Tylko zastanawiam sie czy nie jest zbyt "ciezki"na
          lato, ale w zasadzie uzywalabym go do pierwszego opalenia, bo gdy skora robi
          sie zlocista po sloncu juz nie musze uzywac podkladu. W kazdym razie mam chetke
          na zmiane koloru. Natural beige bardzo mi odpowiadal, ale myslalam teraz o tym
          soft baige ktory masz Izko. Pytasz czy jest jasniejszy. Mam wrazenie ze rozni
          sie nieco odcieniem tzn natural beige jest jakby bardziej rozowo-bezowy a soft
          zdaje sie byc bardziej w tonacji brazowej. A moze sie myle? Trudno dobrac
          smarujac kolo siebie na reku oba kolory...W kazdym razie Max Factor bardzo mi
          odpowiada. Pozdrawiam
          • Gość: IZKA Re: podkłady MAX FACTOR- IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 09:15
            OSTATNIO UZYWAŁAM PODKŁADU NON STO FIRMY MEYBELLINE , MIAŁAM DOBRZE DOBRANY
            ODCIEŃ, ŁADNIE MATOWAŁ , ALE BYŁO W NIM COŚ DZIWNEGO...RANO PRZED UŻYCIEM
            MIAŁAM GŁADKĄ , WYPOCZĘTĄ CERĘ , A PO ZMYCIU TEGO PODKŁADU TWARZ BYŁA
            SZORSTKA , JAKBY PODRAZNIONA..I TAK W KÓŁKO, W NOCY TWARZ WYPOCZĘŁA, A PO
            DEMAKIJAŻU TO SAMO...NIE JESTEM PEWNA NA STO % ZE TO OD PODKŁADU , ALE CHYBA
            TAK.MAM NADZIEJĘ , ŻE OD TEGO NOWEGO MAXA FACTORA TOK NIE BEDZIE.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka