Gość: Helli IP: *.ists.pl / *.ists.pl 23.01.05, 16:14 Jestem zmartwiona tym ze moj biust to tylko 75a , mam 24 lata wiec juz nie urosnie....buuuu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: Mam tylko 75a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:24 eee tam,ale zawsze bedzie jedrny!ja mam 75 B,czyli tez małe i tez sie tym zamartwiałam ale niema sensu!wiesz jak to jest:albo ktos ma duze piersi ale za to przewaznie tez i brzuszek,albo masz małe ale brzuszek płaski itd.a moze jestes wysoka bo wydaje mi sie ze kobiety z duzymi piersiami sa przewaznie niskie.Zawsze cos za cos.Ty na pewno masz inne zalety których te "piersiaste" nie posiadaja:) a poza zawsze istnieja rózne staniczki,wkładki itp.,pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Mam tylko 75a... IP: *.chello.pl 23.01.05, 16:38 przjaźnię się z kobietą, która ma piersi wprost monstrualne, 95F. I jest to jej największe nieszczęście, nie może kupić odpowiednich staników, bluzki tylko typu namiot. Ma dopiero 29 lat, i jest ładna, ale te piersi psują cały efekt, Nie ma faceta, jest zakompleksiona. Duże, zbyt duże piersi nie dają szczęścia, ono jest w nas. I nie każdy facet ocenia kobiety ze względu na wielkość biustu, moja dziewczna ma 70b i jest dla mnie najpiękniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Mam tylko 75a... 23.01.05, 16:41 Racja. Lepiej mały niż za duży-nigdy nie czekają Cie doje do pasa.Nie uważam że to wielki problem;) I bez problemu kupisz sobie te śliczne małe bluzeczki, o których cycate mogą pomarzyć;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Mam tylko 75a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:46 NIECH ZYJA MAŁE PIERSI!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Mam tylko 75a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:50 kobiety z malym biustem sa lepsze w lozku, maja zazwyczaj wyzsze libido - potwierdzone badaniami i wlasnymi obserwacjami ;) poza tym mozesz zalozyc sexy bluzeczki bez stanika, czego kobiety o duzym biscie robic mie powinny, bo biust wyplywa wtedy pod bluzka ;) dalej... wszystkie pozycje na gorze sa raczej dla kobiet o malych jednrych piersiach, bo przy wielkich obwislych chyba sie w ogole sexu odechciewa ;) faceci to jednak wzrokowcy. a male jest po prostu piekne :) i tej wersji bedziemy sie trzymac :) sa wieksze zmartwienia niz maly biust ;) zreszta, czy chcialabys byc traktowana przedmiotowo i byc obiektem seksualnym tylko z powodu stereotypowego podejscia facetow do kobiet z duzym biustem? notabene debili jakichs... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Mam tylko 75a... IP: *.gdm.pl 23.01.05, 17:03 Fakt jest faktem, faceci wolą kobiety z duzym biustem, a trendy typu "maly biust jest modny" wymyslaja kobiety aby sie pocieszyc. Duze nie znaczy obwisłe- zadbane D to marzenie wiekszosci facetow,w obsilsych bluzkach wyglada sie seksownie i kobieco. Takie jest moje zdanie. PS. Sama mam B i zazdroszcze kolezankom o wiekszym biuscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Mam tylko 75a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:08 no co ty? ja tam nikomu niczego nie zazdroszcze :) moze dlatego, ze nie musze i nie mam czego :D ja przynajmniej nie chce sie niczym dowartosciowywac. po prostu moj biust (sliczny, jedrny) strasznie kreci facetow :) a kolezanki z duzym czasem robia z niego jedyny swoj atut :) bo w wiekszosci przypadkow niestety tak jest... przykre to jest i zalosne. poza tym, czy maly czy duzy w zestawie z pospolita reszta niewiele da, na szczescie nie wszyscy patrza tylko na cycki :) i tej wersji bedziemy sie trzymac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Mam tylko 75a... IP: *.chello.pl 23.01.05, 17:13 a ja lubie wielkie cyce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Mam tylko 75a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:17 a pytał cie ktos o zdanie??:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Mam tylko 75a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:13 Aniu popieram cie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: Mam tylko 75a... IP: *.ciup.fr 24.01.05, 21:46 > no co ty? ja tam nikomu niczego nie zazdroszcze :) moze dlatego, ze nie musze i > > nie mam czego :D ja przynajmniej nie chce sie niczym dowartosciowywac. po > prostu moj biust (sliczny, jedrny) strasznie kreci facetow :) a kolezanki z > duzym czasem robia z niego jedyny swoj atut :) bo w wiekszosci przypadkow >niestety tak jest... przykre to jest i zalosne. Tia....ja tam i tak stoje na stanowisku, ze jajka sadzone najlepiej wygladaja na patelni :)))))) >na szczescie nie wszyscy patrza tylko > na cycki :) i tej wersji bedziemy sie trzymac :) No bo i oto w tym chodzi:))))) Gratuluje tak, czy inaczej roznorakich sposobow na czarowanie rzeczywistosci....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Mam tylko 75a... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.05, 19:03 Duzy biust wg mojego męża to marzenie większości kierowców TIR-ów. A mój mąż kierowcą nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Mam tylko 75a... 23.01.05, 17:28 jestescie tendencyjni ja mam 70D nie jest ani troszke obwisły ubranka leżą slicznie,wiec to ze ktos ma kompleksy z powodu małego biustu to nie jest powód żeby mówic ze wiekszy jest zły...natomiast najwazniejsze to zaakceptowac siebie ,poza tym o urodzie biustu decyduje jego kształt i jedrnosc a nie wielkosć:) Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonowapuma Re: Mam tylko 75a... 23.01.05, 18:07 >natomiast najwazniejsze to zaakceptowac > siebie ,poza tym o urodzie biustu decyduje jego kształt i jedrnosc a nie > wielkosć:) Dokladnie. Ja mam male piersi ale lubie je (kiedys mialam kompleksy ale staram sie nad tym pracowac ;)). Jesli kobieta jest pewna siebie, wesola, zadbana i lubi siebie taka jaka jest widac to w jej oczach i nikt nie zwraca specjalnie uwagi na to jakie ma cycki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: Mam tylko 75a... IP: *.ciup.fr 24.01.05, 21:55 > kobiety z malym biustem sa lepsze w lozku, maja zazwyczaj wyzsze libido - > potwierdzone badaniami Zapewne naukowymi? Mozna w takim razie prosic o owe publikacje? >i wlasnymi obserwacjami ;) A w takim przypadku proponuje zwiekszyc statystyke partnerow:))))) >poza tym mozesz zalozyc sexy > bluzeczki bez stanika, czego kobiety o duzym biscie robic mie powinny, bo >biust wyplywa wtedy pod bluzka ;) Hmm, a od kiedy to kobiety oceniaja co jest seksowne i podniecajace dla mezczyzn???? >wszystkie pozycje na gorze sa raczej dla > kobiet o malych jednrych piersiach, bo przy wielkich obwislych chyba sie w > ogole sexu odechciewa ; Hmmmm.... z iloma mezczyznami bylas do tej pory w lozku? Bo mam wrazenie, ze z ... jednym co najwyzej :)))) >zreszta, czy chcialabys byc traktowana przedmiotowo i byc obiektem > seksualnym tylko z powodu stereotypowego podejscia facetow do kobiet z duzym > biustem? notabene debili jakichs... To jak mniemam wycinek z owych wspomnianych badan naukowych??? Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: Mam tylko 75a... 23.01.05, 17:52 Maly biust moze byc fajny, bo: - moze z nim swobodnie biegac, nic nie podskakuje i nie boli - na starosc nie bedzie ksztaltem przypominal uszy baseta ;)) (moja Mama ma malutki biuscik, za 3 lata skonczy piecdziesiatke, a biuscik nadal stoi, jak u nastolatki :)) Mam kolezanke, ona ma chyba nawet mniej niz miseczke A - uwierz mi, nie moze sie opedzic od facetow. Nie wielkosc biustu stanowi o kobiecosci. Seksapil to cos wiecej niz fajowy biust i nogi do nieba :)))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: Mam tylko 75a... 23.01.05, 17:53 Oczywiscie nie bedzie przypominal USZU baseta, no ale U i Y sa obok siebie na klawiaturze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puba Re: Mam tylko 75a... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 18:08 75 B to idealny rozmiar piersi Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: Mam tylko 75a... 23.01.05, 18:12 Taaaak, a idealna dlugosc wlosow to takie do pol szyi... I ani centymetra w gore czy w dol... Odpowiedz Link Zgłoś
marika82 Re: Mam tylko 75a... 23.01.05, 18:39 Tak poza tym jestem ladna dziewczyna, ale czasem zwlaszcza w wakacje glupio mi jak facet patrzy najpierw na moja twarz a potem na biust, ktory psuje pierwqsze dobre wrazenie, moze to glupie ale tak jest po prostu.Raz tez wyraznie widzialam to w spojrzeniu takiej laski chojniej obdarzonej ktora najpierw z zainteresowaniem mi sie przyjrzala a potem z pogarda zlustrowala moj biust....to naprawde przykre....moze wam sie wydawac ze wymyslam teraz z tymi spojrzeniami ale naprawde to widac czesto po minie ....jeszcze jakis czas temu myslalm o operacji plastycznej , zdobylam prawie dwa razy wiecej kasy niz potrzeba, co dla mnie bylo duzym sukcesem , ze wzgledu ze nie pracuje na stale , ale wiecie jak sie rozsmakowalam w posiadniu i wydawaniu jej to jakos mi przeszla ta ochota, tym bardziej ze zauwazylam ze duzo bardziej moge poprawic swoj wyglad strojem, makijazem , zadbaniem...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salma Re: Mam tylko 75a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:15 a ja mam 75d i kiedys sadzilam ze to kara jakas na mie spadla..:) widzisz nikomu nie dogodzisz,co prawda podoba mi sie juz moj biust ale wiem ze chodzenie bezstanika, koszulkach na cieniutkich ramiaczkach i wielu modeli stanikow o prostu nigdy nie bedzie mi dane zalozyc:)nie raz wychodzilam z bieliznianego ze lazmi w oczach bo rozmiar d byl tylko w wersji dla starych bab (mocno zabudowane i grube ramiaczka blee..:(ale znalazlam piekna bielizne avocado i mam problez z glowy:) ale nie ma co narzekac tlko cycki do przodu i usmiech na twarz:))) bo dla facetow nie zawsze liczy sie rozmiar cycka, to moze na pierwsze wrazenia a na kolejne trezba zapracowac glowa a nie dekoldem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiruska Re: Mam tylko 75a... IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 23.01.05, 20:25 Nie dajcie się zwariować. Co prawda 75 A to nie jest dużo i większość facetów naprawdę woli duże biusty (wystarczy spojrzeć na statystyki). Jednak sa i tacy dla których jest to obojętne i na co innego patrzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 80a Re: Mam tylko 75a... IP: *.pl / 62.233.173.* 23.01.05, 20:52 no widzisz. ja nei jestem zbytnio szczupła a i tak nie mam biustu. mam masywne nogi grube kosci i jestem prawie bezbiustna. te kompleksy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi Re: Mam tylko 75a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:23 faceci moga mowic ze wola kobiety z wiekszym biustem albo z malym,ale jak poznaja fajna dziewczyne to naprawde nie biust decyduje o tym czy sie nia zainteresuja ,a jesli jednak rozmiar biustu decyduje-to lepiej takiego osobnika omijac z daleka;) wiem ze nie jestem facetem ale nigdy by mi nie przyszlo do glowy zeby jakas dziewczyne nazywac nieatrakcyjna czy niekobieca z tego powodu ze ma maly czy duzy biust! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czewonykubek Re: Mam tylko 75a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 22:08 Normalnie mam 75B. Gdy biorę pigułki robi się...no nie powiem D, ale takie big C;) I nie wiesz z jaką ulgą witam zawsze potem ten swój niewielki biuścik, zwyczajnie źle się czuję z wielkim cycem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emu Re: Mam tylko 75a... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.01.05, 22:53 Wiesz, ja mam 70 A i jeszcze NIGDY nie zdarzyło mi się, żebym nie dostała w swoje ręce faceta moich marzeń. To jest kwestia psychiczna - jako nastolatka miałam kompleksy, teraz żadnych. Im mniej kompleksów tym bardziej inni są przekonani o naszej doskonałości. I nie ma żadnych wyznaczników (długie nogi, wąska talia czy wielki biust). Są kobiety piękne z dużymi i z małymi biustami. Powiem ci tylko tyle, że codziennie powinnaś wydobywać jego piękno (balsamy, masaże, kremy z drobinkami złota nawet gdy będzie ukryty). Świadomość tego, że będzie błyszczał albo pięknie pachniał doda ci pewności o jego atrakcyjności. Po pewnym czasie tak bardzo przywykniesz do jego doskonałości, że stanie się twoim atutem. Poznałam kilku interesujących facetów, ktorzy zaskoczyli mnie zwracając uwage na kolor biustu, jego zapach czy reakcję na dotyk. Oddziałuj nie tylko na wzrok, masz jeszcze kilka innych zmysłów, wymyśl coś, wierzę, że uda ci się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagnyJuel Re: Mam tylko 75a... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 13:39 70 a...no coment...czasem duze b...ale tylko jak przytyję ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagnyJuel Re: Mam tylko 75a... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 13:40 znaczy sie ze ja mam 70a...i tez mi smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: Mam tylko 75a... IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 24.01.05, 13:57 a teraz trochę z badań naukowych... jakis czas temu czytałam, że naukowo potwierdzono, że kobiety z dużym biustem zazwyczaj preferują mężczyźni o niższym statusie społecznym. Smukłe i obdarzone niewielkimi piersiami, preferują mężczyźni o wyższym statusie społecznym. Polega to na tym, że facetom, którzy niewiele w życiu osiągnęli kobieta z dużym biustem kojarzy się z "mamusią" a mamusia ze wsparciem psychicznym. Pamiętam, że był tam też fajnie omówiony przykład, że ideał kobiecego wyglądu zmienia się w zależności czy jest wzrost czy kryzys gospodarczy. W czasach hossy lansuje sie kobiety smukłe, wysportowane, długonogie o małych piersiach. Ze swojego własnego doświadczenia mogę stwierdzić, że coś w tym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
dordulka Re: Mam tylko 75a... 24.01.05, 17:59 Bla, bla, bla ;-)))))) No nie zawsze sie to sprawdza, moj "maz" jets wyksztalcony i ma niewatpliwie wysoki status spoleczny,a preferuje mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mangax Re: Mam tylko 75a... 24.01.05, 17:39 ja tez mam 75A kiedys robilam z tego straszny problem, a teraz ... sie ciesze bo moge nosic slodka, cukierkowa bielizne, ktora jest dostepna tylko w takich rozmiarach :) <chociaz jeszcze mlodziutka jestem i ten biuscik mi moze podrosnie, ale na pewno niewiele, bo moja mama tez ma maly :)> pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helli Re: Mam tylko 75a... IP: *.ists.pl / *.ists.pl 24.01.05, 18:55 HHmmm....no tak, nie chcialam zeby to sie zmienilo w bitwe maly biust kontra duzy...i tak uwazam ze najlepiej jest miec sredni, odpowiedni do sylwetki.Mi najlepszy rozmiar biustu jak dla mnie wydaje sie ze bylby to 75b/c- taki sredni ale juz pelniejszy, super..znacie jakies osoby ktore mialy operacje plastyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondyna Re: Mam tylko 75a... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:47 Droga kobieto, Jako nastolatka prawie wpadłąm w kompleksy - w żadnej bluzce się sobie nie podobałam, wszystkie staniki były dla mnie kijowe, itd itd.. Jednak pewniego dnia:p pomyślałam sobie: "Cholera czym ja się przejmuje??? Przecież mały biust w niczym mi samej nie przeszkadza! A wręcz jest wygodny:D. Mam się zadręczać z powodu facetów? O nie! Jak im się coś nie podoba to niech spadają:p". Od tej chwili ani raz nie było mi przykro z tego powodu:DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Mam tylko 75a... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:17 a ja mam tyle lat co ty i nie mam wogole i co ja mam powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re:A ja mam 80 A i to dopiero problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:41 Bo zwykle A sa dla chudzinek co maja wkoło 75 a mnie takie w plecy cisną , a 80 A rzedko są. Matko ja to dopiero mam. Tzn ja to nic nie mam... Wszytskie za duże...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naomi Re: Mam tylko 75a... IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 28.01.05, 22:10 tyle rozczulania na temat damskiego biustu.Ja mam prawie 19 lat, 1,7 m wzrostu i 60 kg, a nosze rozmiar 75e.Nigdy nie mogłam narzekać na brak męskiego zainteresowania, ale traktuje z dystansem facetów śliniących się na widok piersi.Najważniejsze że mój facet je uwielbia(ma do nich dostęp od niedawna, a już nazwał je szyszuniami).Kobiety:nieważne jaki macie rozmiar,ilu facetów patrzy na wasze "wzniesienia", warto znalezc kogos kto doceni samą istote piersi (ich funkcje w rozwoju potomka i centrum erogennego).Zycze Wam właśnie takiego mężczyzny, a nie rozmiaru c,d,e czy f. Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Mam tylko 75a... 28.01.05, 23:17 o matko-ja mam 70 D i tak kazdy mowi ze mam za duzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Mam tylko 75a... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 23:04 Absolutnie wyluzuj! Też nie jestem tam ogromna i nawet miałąm czasem wrażenie, że facetowi się podobam POMIMO małego biustu i że to TOLERUJE. Ale teraz mój facet autentycznie na jego punkcie szaleje, to jest już nawet obsesja - a obiektywnie mogę stwierdzić, że nie z braku laku, bo baby za nim latają jak głupie. W ogóle często słyszę od niego: "no ładna, ale trochę ma za duże cycki :-)))". I szczerze mówiąc, jak teraz patrzę w lustro, to takie małe, jędrne i nierozlewające się na wszystkie strony są seksowne. Poważnie. Błysk w oku, kocie ruchy i wiesz. Jesteś piękna a jak tego osioł nie widzi to niech spada Odpowiedz Link Zgłoś