Gość: Patrycja IP: *.bn.krakow.pl 25.05.02, 23:32 Witam! dziewczyny czy znacie jakiś bardzo skuteczny ( lakier, odżywkę)na porost paznokci! będę wdzięczna pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katrina Re: paznokcie IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 00:52 A znacie może coś na spowolnienie zbyt szybkiego rośnięcia paznokci? Moje rosną jak szalone, zazwyczaj szybciej odrastają niż lakier się na nich psuje, i ciągle mam z braku czasu dłuższe niż bym chciała, bo tylko zmieniam lakier, manicure ze spiłowywaniem za długo trwa. A na porost to ma coś Sally Hansen Maximum Growth czy coś takiego, widziałam w USA. Że też jeszcze nie pomysleli że na odwrotny efekt też znaleźliby sie chętni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: paznokcie IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 26.05.02, 15:13 Patrycja, ja polecam odzywke wapniowa Palomy. Mnie ona naprawde sluzy i jest niedroga ok 7 zl. Wczesniej uzywalam odzywek Avonu i choc kosztowaly przeszlo 2 razy tyle, co z Palomy, to efektow nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: paznokcie IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 26.05.02, 15:19 To jeszcze raz ja. Chcialam dodac, ze ta odzywka na pewno wzmacnia paznokcie, ale nie wiem, czy az tak bardzo przyspiesza ich wzrost. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: paznokcie IP: *.bn.krakow.pl 26.05.02, 15:41 dzięki piękne Aga pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: paznokcie IP: *.future-net.pl 26.05.02, 18:06 Jest nowośc, specjalna odżywka przyspieszająca porost paznokci MAybelline, nazywa się "Growth serum" i jak dla mnie, super! Odpowiedz Link Zgłoś