Dodaj do ulubionych

FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!!

28.05.02, 15:41
Strasznie podoba mi sie fryzura panienki z serialu Samo Zycie. Znam ja tylko z
zapowiedzi serialu, bo zadnego odcinka nie widzialam. Jak sie dowiedzialam to
Magda Kumorek. A moze ktos wie kto ja tak uczesal? Moze na koncu filmu podaja
jaki salon fryzjerski robi takie cudenka na glowkach aktorow.
Pozdr
Minnie

Obserwuj wątek
    • Gość: Angel Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! IP: 212.244.106.* 29.05.02, 09:13
      Jeśli bardzo Ci zależy to zapytam faceta, który pracuje przy tym serialu.
      Niestety, najszybciej będę to mogła zrobić w poniedziałek.Z tego co opowiadał
      wynika że czeszą ją stylistki na planie.
      • minnie Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! 29.05.02, 09:16
        Planuje sobie zrobic taka fryzurke, ale nie chce zeby ktoras z fryzjerek to
        schrzanila. Mam w sumie nieco podobna fryzure, nieco dluzsza a teraz to juz w
        ogole strasznie zaroslam no i przydaloby sie wybrac do fryzjera. A fryzurka
        Madzi naprawde wpada w oko.
      • minnie Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! 29.05.02, 09:18
        Jezeli mozesz to zapytaj, ja najwczesniej w poniedzialek wybieram sie na zmiane
        fryzury. Moze to np jakis salon, ktory wpolpracuje z serialem tak jak np. rozne
        marki ciuchow ubieraja prezenterki tv. W kazdym razie dzieki i pozdrawiam
        • Gość: Angel Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! IP: 212.244.106.* 03.06.02, 14:05
          Muszę Cię zmartwić. Strzygą i czeszą ją stylistki na planie. Zresztą , te same
          dziewczyny które robiły włosy do ,,Adama i Ewy".
          • minnie Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! 03.06.02, 14:36
            Cóż...trudno...ale i tak dziekuje, ze to "sprawdzilas". Tak czy inaczej musze
            isc do jakiegos fryzjera bo zaroslam juz i marzy mi sie miec fajna krotsza
            fryzurke. Teraz juz nawet lokowka sie nie sprawdza...
            Dzieki i pozdrawiam,
            Minnie
            • minnie Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! 06.06.02, 16:43
              Strasznie sie ciesze, bo wczoraj bylam wreszcie u fryzjera i wyczarowal mi
              bardzo podobna fryzurke do Magdy Kumorek z serialu Samo Zycie!!! Sama sie do
              siebie usmiecham tak mi dobrze w tej fryzurce :)))
              Buziaki
              Minnie
              • .klamka. Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! 06.06.02, 17:47
                minnie napisał(a):

> Strasznie sie ciesze, bo wczoraj bylam wreszcie u fryzjera i wyczarowal mi
                > bardzo podobna fryzurke do Magdy Kumorek z serialu Samo Zycie!!! Sama sie do
                > siebie usmiecham tak mi dobrze w tej fryzurce :)))
                > Buziaki
                > Minnie

:)))))
                hehe,fajnie masz. ja zwykle wychodze od fryzjera zaciskajac zeby, a w drodze
                powrotnej rycze jak bobr, niezaleznie od tego czy pojde do pani krysi kolo domu,
                czy do renomowanego salonu. a co najgorsza pzrechodze przez te katusze co
                miesiac:((( ja raczej za duzo nie wymagam, poprostu oni i tak nie sluchaja czego
                ja oczekuje tylko tna jak im sie zywnie podoba. a na studniowke to miala fryzure
                jak starta gumka od olowka. koszmar!

• minnie Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! 07.06.02, 09:58
                  Ja bylam juz po raz trzeci w Jean Louis David i kolejny raz wyszlam bardzo
                  zadowolona. Tym razem chyba najbardziej! Zapłacilam 48 zl a potem usmiechalam
                  sie do wszystkich na ulicy ze szczescia! Powodzenia przy wyborze fryzjera!
                  • Gość: Helena Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 07.06.02, 10:13
                    Ja ostatnio chodze do Sylwi w Binguine-Piniguje w Carrefour-Bemowo - dziewczyna
                    bardzo sensowna, ladnie i starannie robi baleyage, ale trudno mi cos wiecej
                    powiedziec na temat jakosci strzyrzenia, bo mnie nawet 6 latek moglby obicac
                    nozyczkami do paznokci, a i tak by mi sie fryzura ukladala - takie wloski Bozia
                    dala.
                    Pozdrawiam
                    H.

PS. Powiedzcie co to za fryzura, bo ja nie kojarze tego serialu wogole.
                    • minnie Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! 07.06.02, 10:28
                      Heleno, podaje Ci link do strony gdzie jest zdjecie tej aktorki, co prawda
                      kiepsciutkie, ale fryzurke mozna co nieco dojrzec. To ta w niebieskiej bluzce:

www.polsat.com.pl/program/oferta.phpmain=SERIALE&selected=44146b34f7b72d8
                      82bdc90662674eb31

lub
                      www.multiwizja.com.pl/samo_zycie/galeria.html

Wlosy dosc krotkie wywiniete na zewnatrz. Z tym, ze ja mam blond.
                      Pozdrawiam,
                      Minnie
                      P.S mam nadzieje, ze linki zadzialaja!
                      • minnie Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! 07.06.02, 10:29
                        No tak pierwszy link trzeba sobie wkleic bo nie dziala, perdon!
                        • Gość: Helena Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 07.06.02, 10:49
                          Dzieki, naprawde fajna, ale ja nie mam wogole zaciecia do ukladania wloskow,
                          nie mam nawet suszarki i jedyne czego uzywam to grzebien i szczotka.
                          Pozdrawiam
                          H.
                          • minnie Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! 07.06.02, 10:56
                            Jak sa krotkie to latwo je szybko potraktowac suszarko-lokowka. Poprostu
                            podkrecic na zewnatrz a potem np. wetrzec odrobine fluidu do wlosow i calosc
                            spryskac delikatnie lakierem. Jak sa juz za dlugie to naprawde nawet 15 minut
                            w lazience nie zdziala cudow. Pozdrawiam Twoja szczotke i grzebien, niech Ci
                            wiernie sluza przy ukladaniu wloskow. Pa pa
                            • Gość: Helena Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 07.06.02, 10:57
                              Ja nawet nie wiem co to fluid, lakier ani zel :-)))))
                              • minnie Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! 07.06.02, 11:02
                                Ja dopiero teraz przy krotszej fryzurze odkrywam do czego sluza powyzsze :)))
                                Przez pol podstawowki, cale liceum i 4 lata studiow nosilam rozpuszczone wlosy
                                niemal do pasa. Nawet do gumki do wlosow trudno bylo mi sie przekonac. Potem
                                jak juz zaczelam podcinac to zawsze te 5 cm krocej i krocej i moze wreszcie sie
                                przekonam jak dziala np wosk do wlosow czy ten specyfik L'Oreala OUT OF BED. :)
                              • Gość: a5._ Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! IP: 195.94.205.* 07.06.02, 11:02
                                Heleno,
                                Pisałaś o fryzjerce, która ponoć robi ładne baleyage na Bemowie.
                                Ja mam za 3 tyg. ślub i muszę zrobić kolor na odrostach, a moja fryzjerka w
                                ciąży.
                                Czy mogłabyś podać nr tele. do tegoż salonu?
                                Byłabym b. wdzięczna.
                          • Gość: aneta Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 07.06.02, 11:00
                            Heleno,dzieki twojej rekomendacji zaczelam chodzic do Ewy do Matrixa i musze
                            powiedziec,ze jestem z niej bardzo zadowolona.ale na Bemowo mam znacznie blizej
                            [jakiej trzeba determinacji zeby z Tarchomina jezdzic na Woloska!].wiec napisz
                            jesli mozesz czy ta twoja nowa fryzjerka jest porownywalna do Ewy i moze podaj
                            jakis namiar na nia.z gory wielkie dzieki.
                            pozdrawiam
                            • minnie Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! 07.06.02, 11:08
                              O tak tak! Ja dzieki Twoim zachwytom do Ewy poslalam moja siostre na baleyage.
                              Farbowala i farbowala te biedne wlosy rozjasniaczem chyba od 3 lat. Fakt, ze
                              wlosy ma strasznie grube, proste i ciezko podatne na jakiekolwiek wywijanie
                              wiec to rozjasnianie tak generalnie nie zniszczylo ich. Jednak nie mogla juz
                              zniesc prawie bialych koncowek i ciemnoblond odrostow. Fuj... Byla u Ewy we
                              wtorek i zrobila jednokolorowy baleyage w koolorze Champaigne czy cos w tym
                              stylu. Na jej wielokrotnie rozjasnianych wlosach,a wiec szerokiej gamie blondu
                              wyszedl prawie wielokolorowy baleyage i wyglada super naturalnie!!! Jest
                              strasznie zadowolona. Poza tym Ewa dobrze jej doradzila i nawet siostra dostala
                              od niej karte stalego klienta ze znizka 5%! Chyba tez sie wybiore na baleyage
                              za jakis czas i oczywiscie do "sprawdzonej" Ewy z Matrixa.
                            • Gość: Helena Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 07.06.02, 11:10
                              Do Sylwi w Binguin-Pinguin trafilam przez przypadek. Bylam na zakupach
                              spozywczych, mialam dola i weszlam zapytac czy mnie tak wezma na dzien dobry na
                              balyage i wzieli. Wyszlo dokladnie tak jak chcialam. Sylwie moze nie tak mila
                              jak Ewa, ale jakos mi podpasowala, tez mam blisko z domciu, wiez zaczelam
                              chodzic tam. Ide wlasnie jutro z raneczka samego.
                              Mam plan na ciemny popielaty blond, jasniutki blond i czerwony. Obawiam sie, ze
                              wyjdzie choinka, ale zobaczymy. Moze czerwonych zrobie mini mini tylko przy
                              twarzy????
                              Pozdrawiam
                              H.
                              • Gość: Helena Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 07.06.02, 11:12
                                Zasadnicza informacja:
                                Bingiune-Pingiune :-)))
                                Carrefour - Bemowo
                                569-72-51
                                Sylwia Jasek

Aha, tez pracuja na L'Orealach
                                • Gość: a5._ Re: FRYZURA Z SERIALU SAMO ŻYCIE!!!!!!!! IP: 195.94.205.* 07.06.02, 11:25
                                  Ogromne dzięki Heleno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka