Dodaj do ulubionych

Podkłady Shiseido

IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 08:50
Dziewczynki, właśnie "zamówiłam" na urodziny u męża puder rozświetlajacy
Shiseido (boski!); skończył mi się podkład, więc chciałabym mieć dwa kosmetyki
z tej samej firmy. Co sądzicie o podkładach Shiseido? Mam mieszaną, ale dość
ładną cerę, nie wymagającą specjalnego krycia.

Z góry dziękuję za pomoc!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Podkłady Shiseido IP: *.future-net.pl 03.06.02, 08:59
      Ja kocham podkład tej firmy w kompakcie, który w zetknięciu ze skórą zmienia
      się w płynny. Jest bardzo wygodny w użyciu (w puderniczce), łatwo się
      rozprowadza i dzięki specjalnej technologii cudnie wygląda. Wkłady można
      dokupić. Udało mi się też dobrać idealny odcień. Naprawdę polecam! Mam cerę
      mieszaną z tendencją do suchej i bezproblemową.
      • Gość: gAndzia do Anki IP: *.se.com.pl 03.06.02, 14:24
        Mma ten polecany przez Agę podkład - jest boski, pisałam juz w wątku o
        shiseido. O ile kompaktów nie lubię, bo mam wrażenie, że rozciagaja mi skórę, o
        tyle ten na skórze staje się płynny, a buzia po nim jest idealna. Mam pytanie
        co do tego twojego pudru - czy to jest ten trzykolorowy? Który masz odcień?
        Przymierzam się do niego, bo mi się skończyły Meteoryty a na razie są
        niedostępne:(
        • Gość: Anka Puder rozświetlający IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 14:41
          Chciałam kupić L1, czyli ten najjaśniejszy, ale wizażystka w Sephorze
          przekonała mnie do L1. Jest super, bo pięknie rozświetla twarz i pełni przy
          okazji rolę różu. Polecam!!!
          CO do podkładów, to cholera, ja nie umiem stosować kompaktów...
          Ale pewnie i podkłady płynne są dobre, tak się łudzę.
          • Gość: gAndzia Re: Puder rozświetlający IP: *.se.com.pl 03.06.02, 15:09
            Spróbuj w perfumerii, na buzi (skórze) on jest całkiem płynny, trudno to
            opisać, ale naprawdę tak jest. Ja kompaktów nie znoszę, a ten kocham:) A na
            puderek się czaję, muszę mojego lubego pomeczyć:)
            • Gość: gAndzia Re: Puder rozświetlający IP: *.se.com.pl 03.06.02, 15:10
              Czyli odcien masz ten drugi z kolei? (pomyliłaś się chyba, bo w poscie jest dwa
              razy ten sam numer)
              • Gość: Anka Re: Puder rozświetlający - mam L3 IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 15:13
                Przepraszam za pomyłkę: chciałam L1, a wizażystka dobrała mi L3.
                Są 4 różne: od L1 do L4. Sprawdź ew. na www.shiseido.com

• Gość: kasica Re: Puder rozświetlający IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 00:56
              Kobiety kochane! Jak sie nazywa ten czadowy kompakcik? Bardzo lubie Shiseido,
              do tematyki podkladowej ciagle sie przymierzam wiec moze w koncu strzele w te
              firme. Nie podkresla czasem porow (mam widoczne, cere tlusta)??
              • Gość: Aga Re: Puder rozświetlający IP: *.future-net.pl 04.06.02, 08:53
                "The Make-Up Hydro-Liquid Compact". Porów nie mam rozszerzonych, więc nie wiem,
                ale na pewno ich "nie zatyka", bo jest to kilkakrotnie podkreślone na
                opakowaniu i w instrukcji. Może maźnij sobie troszkę palcem po buzi w
                perfumerii. W kazdym razie polecam, bo róznica z innymi jest - jak dla mnie -
                powalająca i warta każdej złotówki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka