Dodaj do ulubionych

Błyszczyk Glammax

12.02.05, 19:15
Ostatnio w sklepie poszukiwałam dobrego,mocno podreślającego usta i taniego błyszczyku.I wtedy w oczy rzucił mi się błyszczyk Glammax firmy Applause.
Po pierwsze efektowne i eleganckie opakowanie,bardzo poręcze.Aplikator ładnie nakłada kosmetyk na ustach.
Po drugie efekt po pomalowaniu jest piorunujący:
-usta są maxi nawilżone(błyszczyk zawiera wit.E oraz prowitaminę B5)
-mocno skrzą się w świetle
-blyszczyk nie skleja ust bo ma lekką konsystencje
-super blask i kolor
-jest 9 kolorów opalizujacych i metalicznych z delikatnym diamentowym polyskiem
-praktycznie się nie sciera i nie trzeba go non stop poprawiać
-cena ok 10 złotych wieć powiedziałabym bardzo przystepna jak za tak wysoką jakość

goraco polecam osobą które chcą mieć ładne swiecące usta, które kuszą swoim blaskiem...
Obserwuj wątek
    • Gość: Missy Re: Błyszczyk Glammax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 19:24
      Również uważam, że błyszczyk jest cudowny!!!
      Bardzo ładnie pachnie, ma dobry smak.
      Bardzo ładnie się mieni i super wygladają dzięki niemu usta!!!
      No i cena kusząca
      POLECAM!!!
    • olkaaaa Re: Błyszczyk Glammax 12.02.05, 20:05
      a gdzie można kupić taki błyszczyk
      • Gość: xxx Re: Błyszczyk Glammax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:41
        Widziałam na allegro
    • Gość: Michitka Re: Błyszczyk Glammax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:42
      Można go u mnie kupić jeśli chcecie pojcie e-maila
      • avon_22 Re: Błyszczyk Glammax 12.02.05, 20:47
        Ja polecam błyszczyki z firmy Eveline.Zresztą cienie do powiek też mają świetne
        i to za bardzo niską cenę.
        • Gość: gogo eveline jest swietny !!! IP: *.mt.pl / *.mt.pl 12.02.05, 21:08
          extra sie naklada! mimo tego dlugasnego aplikatora! dlugo utrzymuje sie na
          ustach i wygladza je, nawilza i mienia sie niesamowicie ! ;-) godny polecenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka