Gość: kathleen3 IP: 195.136.186.* 13.02.05, 09:17 na forum sa bardzo niepochlebne opinie o Avonie. A co myslicie o Oriflame? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bezik Re: Co myslicie o kosmetykach ORIFLAME? IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.02.05, 10:19 na pewno odezwą sie tłumy za i przeciw, jak zawsze. Ja używam, polecam, ale nie na siłę, jak ktoś nie lubi, to ma duży wybór innych. polecam szczególnie krem miodowy w małym różowym opakowaniu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Co myslicie o kosmetykach ORIFLAME? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 10:34 Często dawałam się na nie namówić, jakiejś babce, co przychodziła do nas do pracy.Szczególnie na promocje.Tak na prawdę nie znalazłam tam nic , co by mi się podobało.A już kompletnie beznadziejne sa kosmetyki do makijażu- FATALNE.Jakieś szminki, podkłady i maskary leżą na dnie szafki i wcale ich nie używam.A lakier do paznokci- zgroza.I wcale nie pracuję w Avonie- tego też nie cierpię.Polecam kosmetyki Eris - tanie i dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Co myslicie o kosmetykach ORIFLAME? IP: *.elk.mm.pl 13.02.05, 11:52 Używam z tej firmy tylko niektórych produktów, które bardzo lubię,bo są zwyczajnie dobre.Niezła jest seria Giorgiani(chyba nie pomyliłam pisowni): zarówno podkład, jak i pomadki.Perfumy kupuję raczej firmowe, ale urzekła mnie ich woda perfumowana Divine: trwała,ale i kobieca. Miałąm duże kłopoty z dobraniem sobie różu, jestem zachwycowna ich podwójnym różem "natural peach".Kremy maja takie sobie,nie szkodzą,ale i żadna rewelacja.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Co myslicie o kosmetykach ORIFLAME? IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 13.02.05, 12:17 Rewelacji nie ma , moim zdaniem Avon lepszy jest.Kiedyś miałam szampon jabłkowy z Oriflame to strasznie zaczęły mi po nim wypadać włosy,żel pod prysznic w ogóle się nie pienił.Zapachy jakoś nie przypadły mi do gustu.Jedynie balsam do ciała z miodem wspominam miło,jednak w Avonie kupie balsamy ,które kosztuja znacznie mniej a tak samo nawilżają i wygładzają moją skórę.Ale tak jak ktoś wcześniej napisał-wszystko jest sprawą gustu. Odpowiedz Link Zgłoś