Dodaj do ulubionych

Sklepy z markową odzieżą

07.03.13, 18:59
Jakie polecacie sklepy z markową odzieżą internetowe? Aby było tanio oczywiście?
Obserwuj wątek
    • karuzelala Re: Sklepy z markową odzieżą 15.04.13, 15:12
      Ja polecam Mango online,tutaj shushu.pl/marki/mango/d/ możesz przejrzeć ich kolekcje a potem przejść do sklepu by kupić. Mango ceny ma takie same jak wiele innych marek, ale kiedy mają wyprzedaże naprawdę opłaca się tam kupować :)
    • lenka_lee Re: Sklepy z markową odzieżą 16.04.13, 10:39
      Sklepy niekoniecznie ale konkretne markowe podukty (ciuchy, kosmetyki) w dobrej cenie. Zajrzyj na www.badanga.pl :)
    • nataliak89 Re: Sklepy z markową odzieżą 17.04.13, 14:00
      a tutaj shushu.pl/marki/zalando ? w zalando mają róźne marki ;)
      • moonnia1909 Re: Sklepy z markową odzieżą 01.02.14, 23:52
        Ja tam kupuje na allegro. Polecam użytkownika bums2 mają dużo fajnych i markowych ciuszkow i co najważniejsze tanio, można się nieźle obkupić :)
    • ladykatia Re: Sklepy z markową odzieżą 10.03.14, 17:54
      Polecam Balladine.com - dla babek trochę starszych, eleganckie sukienki i żakiety. Ciężko jest coś znaleźć dla dojrzałych kobiet.
    • szoga85 Re: Sklepy z markową odzieżą 26.08.16, 12:45
      4f, 8 a odzież sportowa
    • stgosia Re: Sklepy z markową odzieżą 31.08.16, 12:24
      Ja lubię zarę, mango i esprit.
    • 9agatka Re: Sklepy z markową odzieżą 06.04.17, 14:28
      W sumie to znam wiele.Jednak najczęściej ubrań szukam poprzez wyszukiwarki typu domodi, zalando.
    • madlen308 Re: Sklepy z markową odzieżą 03.05.17, 11:47
      Witam Was
      Ja polecam Sklep z obuwiem i odzieza , po kliknieciu ikonki ,,o nas,, pisza ze
      maja ponad 150 znanych marek i ponad 20.000 produktow,
      maja najnizsza prowizje w polsce , kazdy produkt byl sprawdzany na google i ceneo
      zeby obnizyc cene do konkurencji i co najlepsze maja w tym darmowa dostawe. goraco polecam .
      www.gutfashion.pl
    • adaa_25 Re: Sklepy z markową odzieżą 13.10.17, 11:38
      Odzież skórzana marki Tomskór. Sklep internetowy: tomskor.opole.pl/. Szybka wysyłka i dostawa gratis. Polecam.
    • kociaczek456 Re: Sklepy z markową odzieżą 21.11.17, 12:56
      Ja tylko od czasu do czasu kupuje odzież markową, często korzystam z second handów, wyprzedaży czy promocji.
    • tinysiskin Re: Sklepy z markową odzieżą 06.12.17, 14:16
      W SH często można znaleźć coś ładne. I tak naprawdę - markowego.
    • rtsmistrzpolski Re: Sklepy z markową odzieżą 04.08.18, 15:55
      newyorklook.pl to nowo otwarty sklep zajmuje się sprzedażą odzieży sprowadzanej z USA w cenach 10-45zł max. Ubrania pochodzą z likwidacji ekspozycji, wystawy czy też ze zwrotów konsumenckich (nie mylić z reklamacjami), dzięki temu mamy tam niepowtarzalną, różnorodną odzież w bardzo atrakcyjnych cenach, które niejednokrotnie stanowią jedynie ułamek pierwotnej ceny produktu. Sprzedawane ubrania nie są w jakikolwiek sposób zniszczone.
    • annawilk Re: Sklepy z markową odzieżą 11.09.18, 08:13
      Polecam crossjeans.pl. Może nie jest super tanio ale mają naprawdę świetne gatunkowo rzeczy. Mnóstwo modeli i fasonów. Jeśli będziesz czujna to możesz wyłowić perełki w dużej promocji
    • annawilk Re: Sklepy z markową odzieżą 11.09.18, 08:21
      Polecam crossjeans.pl. Dostaniesz tam jeansy, topy, koszule, kurtki. W ich outlecie jest dużo taniej. Czasami warto zainwestować. Ich ubrania noszę od kilku lat i wciąż wyglądają jak niedawno kupione
    • olakwiat95 Re: Sklepy z markową odzieżą 26.09.18, 11:53
      Tanie ubrania damskie są zawsze w sklepie ZOiO ;-)
    • tomzla Re: Sklepy z markową odzieżą 08.01.19, 15:58
      Drogie koleżanki jeśli szukacie niebanalnej sukni wieczorowej koniecznie zajrzyjcie na stronę: suknie koktajlowe Sherri Hill. Kupiłam tam suknię na wesele mojej siostry, to był mój najlepszy zakup jakiego dokonałam. Wszyscy mi mówili, że wyglądam rewelacyjnie, i tak też się czułam. Suknie balowe w tym salonie są z najwyższej półki. Gorąco polecam na wyjątkowe okazje! ;)
    • alin8 Re: Sklepy z markową odzieżą 23.05.19, 17:41
      Zdecydowanie polecam 13sukienek.pl/ :) fajne sukienki, polska produkcja, dobrze odszyte i kontakt też spoko :)
    • mareckiopl Re: Sklepy z markową odzieżą 23.01.20, 12:33
      Ja polecam Patriotic - trochę niszówka, ale ja takie lubię. Galeryjne produkty mi się strasznie przejadły.
      Mają kolekcje zarówno dla mężczyzn patriotic.pl/on jak i kobiet patriotic.pl/ona . W kategorii bluz i koszulek to dla mnie numero uno!
      Fajny jest jeszcze luxxall.pl/ ale tutaj już ubrania tylko dla mężczyzn.
    • fashion_looover Re: Sklepy z markową odzieżą 27.11.20, 13:13
      Polecam Gomez.pl - mój ulubiony sklep internetowy! To sklep z modowymi marki premium i luksusowymi. A dziś w ramach Black Friday mają do -40% na wszystkie produkty, więc można znaleźć fajne okazje. Właśnie kupiłam kilka prezentów na Święta: torebka Pinko, pasek Guess, spódnica Liu Jo i T-shirty: Polo Ralph Lauren i Tommiego Hilfilgera - mojego ulubionego ;))
    • fashion_looover Re: Sklepy z markową odzieżą 27.11.20, 13:16
      Polecam Gomez.pl - sprawdzony od 5 lat. Sprzedają modowe marki premium i luksusowe. A dziś w ramach Black Friday mają do -40% na wszystkie produkty. Można przebierać w modelach Guess, Pinko, Liu Jo, Karl Lagerfeld, Boss, Tommy Hilfiger czy Polo Ralpd Lauren i wielu innych. Ja uwielbiam Michaela Korsa ;)
    • katarzyna.malec95 Re: Sklepy z markową odzieżą 19.04.22, 13:27
      Jeśli chodzi o fajny sklep z odzieżą damską to polecam Natally Fashion natallyfashion.pl/pl/new Jakość produktów adekwatne do ceny, świetne modele koszul czy sukienek. Już nie jedna rzecz w mojej szafie pochodzi z tego sklepu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka