Gość: kasjopeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:10 jakiego koloru poradfzicie mi makijaz jesli jestem brunetka o piwnych oczach.Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaazy Re: makijaz 15.02.05, 19:36 iwsz co moj typ urody jest podobny do twojego...i ja maluje sie wszytkimi kolorami ktore lubie tylko w niektorych naprawde trzeba zachowac umiar bo np jasnoniebieski na calej gornej powiece to przesada!! najlepsze dla nas sa brazy zielenie wrzosy (te ciemniejsze) ;) a niebieski tez nie zaszkodzi (nawet gdy inni mowia inaczej!!)-mozna np delikatnym jasnoniebieskim we wnetrznym kąciku oko pomalowac, a na zewnatrz rozem... polecam wszelkie cieple kolory :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuula Re: makijaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:50 dla brunetki to raczej zimne, no chyba, ze jestes typem "poludniowyM". Niebieski to raczej nie kolor dla nas. Chyba, ze zimny, navy tzw. A tak to chłodne roże pudrowe, fiolety, sliwka, złotozielone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: makijaz IP: *.crowley.pl 15.02.05, 21:05 Absolutnie zadnych brązów czy rudosci jesli masz jasną cere takie zestawienie wygląda fatalnie.Zimne barwy roz, fiolet ,śliwka ,grafit , srebro, ja osobiscie nie toleruje błękitów ale mysle ze taki lodowy odcien byłby ok Odpowiedz Link Zgłoś