carlos2444 14.11.09, 21:16 Witam. Mam pytanie w szczególności do panów, ale chętnie wysłucham zdania obu płci. Czy ktoś z Was korzystał z usług tego salonu? Jeśli tak to proszę o opinie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sevenseconds12 Re: Laser De-lux Łódź 24.04.14, 09:53 Cześć, korzystam z usług laser Delux w Sosnowcu (jestem po pierwszym zabiegu i mimo że zabieg trochę boli zamierzam kontynuować). Konsultacja i próba laserowa są za darmo- mnie zachęcił efekt uzyskany po próbie. Niewielki kawałek skóry, który był poddany działaniu lasera jest gładki (niektóre włoski odrosły ale i tak jest znaczna poprawa). Za pierwszą sesję zapłaciłam mniej korzystając z rabatu 20% (skorzystałam z polecenia koleżanki). Teraz ja zachęcam do skorzystania z zabiegów. Lato już niedługo i wreszcie będę mogła zapomnieć o goleniu czy wosku i po prostu ubrać szorty/kostium kąpielowy. Mogę cię polecić- otrzymasz 20 % zniżki na zabieg a ja 50 %. Mój mail: justysiawpij@interia.pl Odpowiedz Link
zawszemilagros77 Re: Laser De-lux Łódź 26.04.15, 18:38 Witam, korzystam z usług salonu Laser Delux i mam możliwość polecenia osoby, która dzięki temu dostanie 20% rabatu na swój pierwszy zabieg depilacji laserowej. Promocja obowiązuje na terenie całego kraju. Jeśli ktoś jest zainteresowany lub ma pytania dotyczące zabiegu, to proszę o kontakt mail ewiczka77@wp.pl Odpowiedz Link
paolaa13 Re: Laser De-lux Łódź 16.04.16, 15:47 Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać. Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji paulineczka131189@gmail.com Odpowiedz Link
natalia9521 Re: Laser De-lux Łódź 11.10.15, 17:36 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
polaem Re: Laser De-lux Łódź 29.03.16, 15:19 Witam serdecznie! Chętnie udostępnię komuś rabat 20% na pierwszy zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całego kraju. 1.04 mam już czwartą wizytę, więc również służę dobrą radą, opisem jak wygląda przebieg zabiegu oraz jak po zabiegu zadbać o skórę. Chętne osoby (pisz nawet jeżeli się zastanawiasz się nad depilacją, odpowiem na wszystkie pytania) proszę o kontakt mailowy: pauem91@wp.pl Serdecznie pozdrawiam, pauem91@wp.pl Odpowiedz Link
paolaa13 Re: Laser De-lux Łódź 16.04.16, 15:46 Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać. Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji paulineczka131189@gmail.com Odpowiedz Link
paolaa13 Re: Laser De-lux Łódź 16.04.16, 15:47 Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać. Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji paulineczka131189@gmail.com Odpowiedz Link
paolaa13 Re: Laser De-lux Łódź 16.04.16, 15:48 Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać. Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji paulineczka131189@gmail.com Odpowiedz Link
mk1989k Re: Laser De-lux Łódź 18.04.16, 18:55 Witam, korzystam z usług salonu Laser Delux w Łodzi i mam możliwość polecenia osoby, która dzięki temu dostanie 20% rabatu na swój pierwszy zabieg depilacji laserowej. Promocja obowiązuje na terenie całego kraju. Gorąco polecam bo naprawdę warto :-) Jeśli ktoś jest zainteresowany lub ma pytania dotyczące zabiegu, to proszę o kontakt mailowy mk1989k@gazeta.pl Odpowiedz Link
rekin.86 Re: Laser De-lux Łódź 01.05.16, 16:32 Witam! Chętnie polecę osobę w Laser DeLux, dzięki temu osoba otrzyma 20% zniżki na zabieg depilacji laserowej. Ja jestem już po dwóch zabiegach na nogi we Wrocławiu i widać super efekty, także naprawdę warto :) Zainteresowanych proszę o kontakt na mail: rekin.86@tlen.pl lub 793157145 Pozdrawiam! Gosia :) Odpowiedz Link
lollciiaa Re: Laser De-lux Łódź 14.06.16, 10:26 Witam :D z chęcią udzielę komuś -20% na PIERWSZY zabieg w LASER DELUX (można wykorzystać w salonach na terenie całej Polski). Sama również skorzystałam z takiej okazji, świetna sprawa :) osoba polecana otrzyma zniżkę w wysokości 20%, a polecająca 50%. JESTEM ZADOWOLONA Z ZABIEGU i będę go powtarzać ;) proszę o wiadomość: lollciiaa@gazeta.pl Odpowiedz Link
natalia9521 Re: Laser De-lux Łódź 11.08.16, 11:26 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
natalia9521 Re: Laser De-lux Łódź 24.08.16, 10:38 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
natalia9521 Re: Laser De-lux Łódź 15.09.16, 14:14 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
natalia9521 Re: Laser De-lux Łódź 15.10.16, 13:05 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
natalia9521 Re: Laser De-lux Łódź 21.12.16, 11:42 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
natalia9521 Re: Laser De-lux Łódź 22.01.17, 10:21 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
natalia9521 Re: Laser De-lux Łódź 07.05.17, 18:17 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
cerida Re: Laser De-lux Łódź 09.11.17, 22:44 Udzielę zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi :) . Zainteresowanych proszę o kontakt na kyluspoe@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej). Odpowiedz Link
paolaa13 Re: Laser De-lux Łódź 15.07.18, 15:54 Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać. Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji !!! paulineczka131189@gmail.com Lub 509 680 190 Odpowiedz Link
paolaa13 Re: Laser De-lux Łódź 15.07.18, 15:56 Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać. Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji !!! 😊 paulineczka131189@gmail.com Lub 509 680 190 Odpowiedz Link
natalia9521 Re: Laser De-lux Łódź 22.08.18, 07:49 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
cerida Re: Laser De-lux Łódź 10.10.18, 12:36 Udzielę zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi, sama korzystałam kilkukrotnie w różnych miastach i zawsze jestem zadowolona :). Zainteresowanych proszę o kontakt na lelethify@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej), chętnie odpowiem też na wszystkie pytania związane z depilacją. Odpowiedz Link
natalia9521 Re: Laser De-lux Łódź 13.01.19, 11:42 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
paolaa13 Re: Laser De-lux Łódź 24.02.19, 15:31 Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać. Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji !!! paulineczka131189@gmail.com Lub 509 680 190 Odpowiedz Link
paolaa13 Re: Laser De-lux Łódź 24.02.19, 15:31 Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać. Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji paulineczka131189@gmail.com Lub 509 680 190 Odpowiedz Link
natalia9521 Re: Laser De-lux Łódź 27.04.19, 13:33 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
natalia9521 Re: Laser De-lux Łódź 08.01.20, 15:45 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
natalia9521 Re: Laser De-lux Łódź 28.05.20, 12:25 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link