malgosia103 18.02.05, 17:56 Witam wszystkich,szukam dobrej fryzjerki,którą mogłybyście polecić,ktora moglaby też przyjsc do domu.Z góry dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_madzi Re: Fryzjer z warszawy 18.02.05, 18:04 no to ja pociagne ten watek, byla biala lista fryzjerow ale ze wszystkich miast, to moze dla wygody czytania powstana osobne watki dla miast, ktore nas interesuja, ja kilka razy bylam w zakladzie Artisan Dima, przy Powstancow w Domu Chlopa, uwazam ze super scina, wlosy ukladaly mi sie nawet po 5 miesiacach, farbuje kadusem, ale nie jest to do konca taki kolor jak bym chciala, atmosfera jest fajna, trzeba umawiac sie z tygodniowym wyprzedzeniem, ale najwazniejsze jest to, ze z reklamacja nie ma problemu. Kiedy pierwszy raz od niego wyszlam bylam zupelnie inna osoba, wszyscy nie mogli ode mnie oderwac oczu. Ale za drugim razem niestety nie trafil w dziesiatke, bo przeciez fryzura to suma nie tylko wygladu, ale i charakteru. Ale reklamacje uwzglednil z usmiechem i scial mnie super i ufarbowal, oczywiscie za darmo. Ostatnio jak bylam, a bylo to rok temu, za balejaz i sciecie (wlosy do ramion) zaplacilam 220zl, pozdrawiam, Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pciunia Re: Fryzjer z warszawy IP: 195.245.217.* 18.02.05, 20:07 Ale KTO????!!!!! Podaj proszę imię fryzjera :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_madzi Re: Fryzjer z warszawy 19.02.05, 17:54 jak bedziesz chciala to podam ci namiary na priva Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pciunia Re: Fryzjer z warszawy IP: *.chello.pl 20.02.05, 20:57 Podaj podaj dobra kobieta - z góry dziękuje!!! Pozdr - eplisia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś