Dodaj do ulubionych

co na spierzchniete usta

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 09:10
Wystarczy lekki wiatr i od razu pierzchna mi usta i strasznie pieka. Znacie
jakis sposob zeby to wyleczyc? Uzywalam juz roznych pomadek - np. Neutrogeny
ale jej smak przyprawial mnie o mdlosci, a tylko lagodzil obiawy.
Pozdrowionka
Obserwuj wątek
    • Gość: Vera Re: co na spierzchniete usta IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 10:17
      Ja tak miałam w zimie bo oblzywałam usta ale w lecie? Chyba masz strasznie
      wrażliwe. Dziewczyny tu na forum strasznie zachwalały balsam Tisane - do
      nabycia w aptekach. Ponoć taniutki ok.4 zł i b. dobry. O a neutrogenę to mam do
      tej pory zapach faktycznie nie sprzyja szybkiemu wykończeniu tej pomadki ale
      przynajmniej dzięki temu dobrze mi służy bo jej nie zlizywałam.
      pozdrawiam
      Vera
      • Gość: Vikcia Re: co na spierzchniete usta IP: *.pl 10.06.02, 10:44
        A może Nivea Med? Tłustsza niż zwykłe i bardziej łagodząca- moje b.wrażliwe
        usta ją lubią. Tylko niestety- jak się ma taki problem, to trzeba wszelkich
        specyfików typu pomadki, kremiki używać dość często i nie katować się dodatkowo
        jeszcze wysuszającymi pomadkami. A- ten Tisane faktycznie niezły, chociaż ja
        osobiście za nim nie przepadam.
        • Gość: Anula Re: co na spierzchniete usta IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 12:08
          Nivea Med? Takie niebieskie opakowanie? Chyba musze to kupic. Tisane to chyba
          kiedys mialam ale nie pamietam jak dzialalo.
          Nie wiem dlaczego mam takie problemy. W zeszlym roku mialam tak przez caly
          miesiac w pazdzierniku. Az w koncu dowiedzialam sie ze pigulki ktore bralam
          moga wysuszac. No ale teraz nie biore zadnych i znow mi sie robi. Piecze to
          cholerstwo strasznie, skora juz mi peka. Brrrrrrr Po pracy biegne do apteki.
    • Gość: Teri Re: co na spierzchniete usta IP: *.abo.wanadoo.fr 10.06.02, 11:29
      Ja mam ten sam problem. Uzywam Tisane, pomaga. A kiedy klade maseczke
      nawilzajaca, klade ja rowiez na usta. To daje najlepsze rezultaty. No i uzywaj
      pomadek, ktore nie wysuszaja. T.
    • Gość: gAndzia Re: co na spierzchniete usta IP: *.se.com.pl 10.06.02, 11:33
      Gość portalu: Anula napisał(a):

> Wystarczy lekki wiatr i od razu pierzchna mi usta i strasznie pieka. Znacie
      > jakis sposob zeby to wyleczyc? Uzywalam juz roznych pomadek - np. Neutrogeny
      > ale jej smak przyprawial mnie o mdlosci, a tylko lagodzil obiawy.
      > Pozdrowionka

mam to samo i jedyna na świecie rzecz, która mi pomaga to jest sztyft
      pielegnacyjny Body Shopu Hemp (z nomen omen gandzi czyli konopii). W Polsce Body
      Shopu nie ma, ale poza tym jest chyba wszędzie, jeśli masz okazję kogoś o to
      poprosić czy sama wybierasz się za granice, to naprawde polecam!

• anexxa Re: co na spierzchniete usta 10.06.02, 11:44
      smaruj je miodem na noc. uniewrazliwia sie, i stana
      baaardzo ladne;)

xx.
      • staua Re: co na spierzchniete usta 10.06.02, 12:14
        Maslo Karite firmy L'Occitane. Polecane juz na tym forum. Pomoglo mi, a
        przedtem dlugo szukalam czegos skutecznego...
        • Gość: Anula Re: co na spierzchniete usta-Tisane jest super IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 10:09
          Kupilam to w poniedzialek a dzis mam usta gladziutkie i w koncu nie piekace.
          Dzieki dziewczyny.
          • Gość: kasiulek Re: co na spierzchniete usta-Tisane jest super IP: *.daimler-benz.com 12.06.02, 12:24
            Tisane rzeczywiscie super (mam zamiar zaopatrzyc sie za 2 tygodnie kiedy bede
            na urlopie w Polsce:), ale polecam jeszcze dodatkowo taki przyjemny balsamik
            Yves Rocher w malenkim okraglym zielonym pudeleczku - tez jest swietny!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka