Gość: Aga IP: *.um.poznan.pl 11.06.02, 09:12 Mam 27 lat i poszukuje niedrogiego kremu na noc, musi byc przede wszystkim nawilzajacy, raczej nie tlusty. Podzielcie sie doswiadczeniami . Pozdrawiam serdecznie !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RENA Re: tani krem na noc IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 09:17 Ja polecam krem Inter Fragrance z Koenzymem Q i R na noc, nie jest tłusty ale i nie tylko nawilżający. Na mojej mieszanej cerze sprawdza się znakomicie ! Kosztuje ok. 10,-zł :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teri Re: tani krem na noc IP: *.abo.wanadoo.fr 11.06.02, 09:18 Moze Eris. Ja uzywalam tego z serii Normamat. Jak dla mnie fajnie nawilzal, nie natluszczal i wchalanial sie bardzo przyzwoicie, acz nie blyskawicznie. Kosztowal 25-27 zl. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: tani krem na noc IP: 217.98.124.* 11.06.02, 09:49 A JA POLECAM CHIŃSKIE ZIOŁA Z DAX COSMETIX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: tani krem na noc IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 11.06.02, 09:54 Super są kremy po 25 roku życia YRocher z takie serii Serum coś tam w zielonych tubkach, to jest cała seria, chyba z 10 produktów i są też kremy na noc, bardzo fajne, naprawdę, kosztują ok. 40zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konwalia Re: tani krem na noc IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 11.06.02, 09:56 A ja polecam podobnie jak Rena koenzymy Q10 i R ale z AA - nowa seria "potrójna redukcja zmarszczek":)Zakupiłam po zachwycie nim mojej koleżanki i rzeczywiście daje duży komfort, skóra jest rano bardzo miękka i gładka, wydaje mi się, że dobrze nawilżona. Absolutnie nie jest tłusty, ale zostawia taką miłą warstewkę. Ok. 16 zł. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just. Re: tani krem na noc IP: 212.160.236.* 11.06.02, 10:02 Może spróbuj któryś z kremów Ziaji (zajrzyj na ich stronę), fajny jest też krem na noc Kolastyny z serii Matcomfort (i cała seria jest super). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: tani krem na noc IP: *.future-net.pl 11.06.02, 10:16 A ja, mimo, że nie jestem fanką tej firmy, polecam krem na noc Avonu, taki w granatowym słoiczku, z enzymami. Jest naprawdę super i niedrogi! Nie znam nazwy, ale jest stronka w necie, gdzie nawwet można go zamówić www.kosmetyki.net.pl, poczytaj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: tani krem na noc IP: *.um.poznan.pl 11.06.02, 11:36 Dzieki , jestescie nizastapione. Chyba kupie kremik AA albo Ziaji, bo z finansami u mnie krucho jeszcze taz dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: tani krem na noc IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 10:23 A ja polecam krem Erisu Duo-C do cery wrażliwej, z podwójnym działaniem witaminy C i jednocześnie nawilżający. Wchłania się od ręki jest jak mgiełka, troszkę rozjaśnia skórę i wzmacnia naczynia krwionośne. Dla mnie jest super i właśnie kończe opakowanie i zamierzam nabyć kolejne. Vera Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: tani krem na noc 11.06.02, 10:43 Ja teraz uzywam biokremu dotleniajacego na noc Eris z serii Forte 25+ - dobrze sie wchlania, nie pachnie intensywnie, ogolnie poprawny jest. Nie polecam nawilzajacego kremu na noc YR z serii Hydra Puisance (czy jakos tak), ma okropny zapach i prawie wcale sie nie wchlania. Odpowiedz Link Zgłoś