Dodaj do ulubionych

Physiogel krem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 08:24
Chciałabym zapytać osoby stosujące czy ten krem można stosować również gdy ma
się cerę mieszaną (lub tłustą) - nie będzie on w takim przypadku za tłusty? I
proszę podzielcie się swoimi spostrzeżeniami odnośnie stosowania i
skuteczności kremu. Czy wart jest swojej ceny? Czy faktycznie widać jego
działanie (chodzi o działanie regeneracyjne)? A może lepiej kupić
Epithealiale lub Dermalibour firmy Ducray? Doradźcie proszę bo nie wiem na co
sie zdecydować.
Z góry dziękuję.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pasikonna Re: Physiogel krem 18.03.05, 11:12
      Uzywam go a mam cere mieszana z problemami. Krem jest genialny, naprawde, jestem
      zachwycona i widze efekty, wspaniale nawilza i karmi moja skore.
      Warto zainwestowac w ten krem. Polecam.
      • Gość: livett Re: Physiogel krem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:52
        Bardzo dziekuję za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanko, czy używasz go również
        na dzień czy tylko na noc?

Czekam na dalsze opinie:)
        Pozdrawiam
    • Gość: Kamila Re: Physiogel krem IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:22
      Cześć,
      ja też jestem posiadaczką takiej skóry i używam Physiogelu-kremu. Ok. 2-3 razy
      na tydzień, tylko na noc. Na dzień raczej nie da rady, za tłusty, chociaż ja go
      nakładam niezbyt cienką warstwą.
      A krem sam w sobie polecam
      • Gość: Kamila Re: Physiogel krem IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:36
        Poczytałam sobie o tych kremach A-Derma.
        Na twoim miejscu bym wybrała jednak Physiogel, na moją skórę działa bardzo
        dobrze (choć jakiejś bardzo wymęczonej nie miałam z drugiej strony).
        Używam kilku kremów na raz. Jak mi się znudzi Physiogel to jako zamiennik
        używam też tego:

www.esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=20345&session=a8f0124d11abbebb
        sprawuje się całkiem jak Physiogel, choć czuję, że to trochę "mocniejszy krem"
        i też na noc przy cerze tłusto-mieszanej. Ale za to 75 ml. Jest bez problemu do
        kupienia w aptekach.
        • Gość: pitipel Re: Physiogel krem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:29
          ja też mam chętkę na A-dermę, ale zniechęca mnie olej mineralny w składzie.
          Jeśli chodzi o physiogel to polecam Ci go na noc - to mój ukochany krem jest
          świetny - cudnie nawilża i wygładza, przy tłustej cerze raczej na noc, ale to
          już sama zobaczysz, Jest łasgodny i skuteczny; nadaje się też pod oczy
    • Gość: Margo Re: Physiogel krem IP: *.stnet.pl 18.03.05, 17:03
      Nie mam porównania do dwóch kremów, o których piszesz, ale Physiogelu używam od jakiegoś czasu, tj. 5 m-cy, z polecenia dermakologa. Mam cerę mieszaną, normal/tłusta. Nie używam go w ciągu dnia - podkład mi się wałkuje pod nim, ale również dlatego, że po nocnym użyciu skóra wydaje się być dostatecznie ,,nakarmiona" i na dzień wystarczy mi lżejszy nawilżajacy. Jak wynika z tego, używam go tylko na noc.
      CZy jest wart swojej ceny? Tak. Na początku wydawał mi się b. drogi, dla mnie dużo to było 25-30 zł za krem. Jest jednak wydajny, prawie bez zapach- ja jestem przeczulona na punkcie różnych woni. Działanie regeneracyjne widać. Pozdrawiam i życzę dokonania wyboru.
      • Gość: livett Re: Physiogel krem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 17:33
        Serdecznie dziękuję za wszystkie posty. Za chwilkę idę zakupić Physiogel:). Mam
        nadzieję, że będę równie zadowolona z kremiku jak Wy:)
        Pozdrawiam
    • Gość: lil Re: Physiogel krem IP: *.aster.pl 18.03.05, 17:55
      dziewczyny, a jak wymawia sie nazwe tego kremu? :)
      pozdrawiam
      • vitalia Re: Physiogel krem 18.03.05, 18:06
        Fizjożel......
        • Gość: lil Re: Physiogel krem IP: *.aster.pl 18.03.05, 20:19
          dziekuje :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka