Gość: madrugada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 18:57 Mam pytanie do tych, które byly w Strefie Ciecia: jakich farb uzywaja tam do koloryzacji? Czy ktoras z Was farbowala sie tam na jasny(bardzo,ale nie zlot)blond? Jak wrazenia? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polojama Re: STREFA CIĘCIA IP: *.idzik.pl 22.03.05, 21:11 Ja byłam raz. Włosy nawet fajnie obcięte, ale bez rewelacji, dość ciężko było mi je potem układać. Miałam też nakładaną farbę, jakąś firmową - beznadziejna, nie wiem może tylko dla mnie. Szybko się zmyła, włosy po jakimś tygodniu były już matowe. Jeśli chodzi o farbę to nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
marioletka Re: STREFA CIĘCIA 22.03.05, 21:35 Pracują na farbach matrixa, ja robiłam tam jasny blond popielaty.Ale zdaje się, że nie istnieje farba blond, która zapewniłaby ładny, nie zółknący kolor, bez odpowiedniego wsparcia już po farbowaniu- wiesz, odpowiedni szampon, maseczki zapobiegajace żółknięciu itd.Ja tego pilnuję i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: STREFA CIĘCIA IP: *.chello.pl 23.03.05, 00:10 Pracują na farbach matrix i voila(jakoś tak)miałam robiony jasny balejaż, chciałam platynowy(popielaty, zimny)pokazywałam na palecie, tłumaczyłam miało być dobrze i jak zwykle nici mam jak zwykle w tonacji ciepłej(a takiej niecierpię:( zamiast farbą zrobiła mi rozjaśniaczem, a żaden rozjaśniacz nie zrobi platyny(jak robiłam farbę na całą głowę to dziewczyny na ulicy pytały czym robię taki miałam śliczny kolor, ale niestety balejażu samam nie zrobię:( i nie wiem gdzie pójść, żeby ktoś zrobił mi raz w życiu taki baleyage jaki chcę: (. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madrugada Re: STREFA CIĘCIA IP: *.chello.pl 23.03.05, 22:01 brzmi tak sobie:( ehh, gdzie Ci fryzjerzy???prawdziwi tacy... Moze mi sie spodoba.zasadniczo 2 razy w zyciu bylam zadowolona po wyjsciu od fryzjera. moze jeszcze jakies wrazena? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madrugada Re: STREFA CIĘCIA IP: *.chello.pl 23.03.05, 22:45 hej! a cala glowe tam robilas?i jaki kolor? jasniutki? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madrugada Re: STREFA CIĘCIA IP: *.chello.pl 23.03.05, 22:44 i jak wyszdl ten blond? a jakich kosmetykow potem uzywalas? Odpowiedz Link Zgłoś