Dodaj do ulubionych

Jean Claude Biguine na Bemowie

IP: *.chello.pl 04.04.05, 00:01
Witam,

czy może któraś z was chodziła do tego salonu kosmetyczno - fryzjerskiego ????
Niestety cała sieć zbankrutowała i wymieniła się załoga, w tej chwili przejął
to Denique.

Problem polega na tym że ja miałam tam swoją ulubioną kosmetyczkę - Panią
Martę, nowy personel nie chce mi powiedzieć, gdzie ona odeszła - może
przypadkiem, któraś z was coś wie co się stało z Panią Martą.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: Jean Claude Biguine na Bemowie IP: *.chello.pl 05.04.05, 00:31
      • Gość: Bea Re: Jean Claude Biguine na Bemowie IP: 217.96.20.* 22.04.05, 14:54
        nie mam pojecia co sie z nia stalo, ale ide w poniedzialek na Wroclawska
        wlasnie i mam wizyte u pani Magdy to dam znac jaki rezultat..
        • Gość: aga Re: Jean Claude Biguine na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:02
          No i jak rezultaty ???? - jestem bardzo zainteresowana, nie mogę znaleźć nikogo
          sensownego do wosku, szczególnie jeśli chodzi o bikini. Wrocławska to byłoby
          ok, a jak się nazywa gabinet, no i czy warto oczywiście ???

Pozdrawiam
          • Gość: Bea Re: Jean Claude Biguine na Bemowie IP: 217.96.20.* 27.04.05, 14:00
            Byłam i nawet ok. Wizyta trwala 2 godz - czyszczenie, regulacja brwi gratis i
            dodatkowo po zabiegu p. Magda zaprosila mnie na 30 min do jaskin morskich (tez
            za darmo). Obsluga bardzo mila, cera czysta po wizycie (nie bylo zadnych
            dodatkowych niespodzianek skornych), a na depilacji niestety nie bylam, ale
            moze niedlugo sie wybiore. W wizycie przerywala wchodzac 2 razy druga
            kosmetyczka miala kasztanowe wlosy i bardzo gadatliwa - wydaje mi sie ze ma
            wieksze doswiadczenie (wynikalao z rozmowy), ale nie wiem jak jest na fotelu :)
            Pozdrawiam i czekam na Twoje odczucia.
            • Gość: aga Re: Jean Claude Biguine na Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:31
              możesz mo podać dokładne namiary na ten salon na Wrocławskiej ??? Sporo się
              tego tam ostatnio narobiło i chciałabym trafić w odpowiednie miejsce :))
              Na pewno się tam wybiorę, bo ten Denique na bemowie to niestety porażka.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka