mamucia 26.05.05, 13:07 Mogę zaproponować starter z perfumami "Federico Mahora" Mogę zostać Twoim Sponsorem. Chcesz wiedzieć więcej? Pisz na priv. Naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: starter z perfumami "Federico Machora"!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 08:49 A co to za perfumy "Federico Mahora"? Odpowiedz Link Zgłoś
mamucia Re: starter z perfumami "Federico Machora"!!! 27.05.05, 09:20 Witaj Są to różne perfumy, które produkuje włoska firma "Federiko Mahora" Jeżeli podasz swój adres @ mogę przesłać Ci adres stronki na której będziesz mogła zobaczyć co to za "perfumki". Odpowiedz Link Zgłoś
mamucia Re: starter z perfumami "Federico Machora"!!! 27.05.05, 12:07 Nazwy wymienionych produktów mają na celu przybliżyć nuty zapachowe naszych wyrobów. dla kobiet: Rush - Gucci Muelhens - Gabriela Sabatini Hugo Woman - Hugo Boss Light Blue - Dolce & Gabbana Celine Dion Parfum Notes - Celine Dion True Star - Tommy Hilfiger a dla mężczyzn: Echo Davidoff - Davidoff Fahrenheit - Christian Dior Adidas Black - Adidas JOOP! Homme - JOOP! new To tylko niektóre z nich w sumie jest ich prawie setka. pozdro Monika "nic mi w życiu nie wychodzi" "cały świat przeciwko mnie" Odpowiedz Link Zgłoś