Dodaj do ulubionych

grubo-chuda

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.05.05, 09:52
Od lat probowalam przytyc bo mialam dosyc swego wychudzone ciala i uwag
kolezanek na ten temat (no i chcialam miec wiekszy biust), teraz udalo mi sie
przytyc 5 kilo i wygladam strasznie- jestem gruba od pasa w dol a reszta
ciala jest chuda jak wczesniej, moje jedyne zalety czyli plaski brzuch i
zgrabne nogi wygladaja jak parowki, natomiast biust jest znikomy, zebra mi
nadal troche wystaja i rece jak patyki. POMOCY!!!! wstydze sie wychodzi z domu
Obserwuj wątek
    • l81 Re: grubo-chuda 30.05.05, 10:33
      Spróbuj się zapisać na fitnes.Siłownia albo jakieś ćwiczenia wzmacniające
      odpowiednio wymodeluja sylwetkę.
    • Gość: łyżeczka Re: grubo-chuda IP: *.net 30.05.05, 10:38
      Moze przytylas zbyt gwaltownie? Wydaje mi sie (ale autorytetem nie jestem), ze
      stopniowe tycie byloby bardziej rownomierne. Tak bylo w moim przypadku.
    • Gość: Lania Re: grubo-chuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 10:40
      Boże,mam tak samo jak Ty,jakbyś mnie opisała-mnie te pięć kilo poszło głównie w
      nogi-brzuch jeszcze ujdzie,a biust,żebra i ręce pozostały bez zmian.Eh,gdyby tak
      dało się przenieść ten tłuszcz z dołu do góry,prawda?A tak,to na plażę znowu się
      w tym roku nie wybieram,ani spódniczek i szortów nie będzie.
      Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: kasiaaaaaa Re: grubo-chuda IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.05.05, 20:50
      • Gość: kasiaaaaa Re: grubo-chuda IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.05.05, 20:55
        czyli nie jestem sama:) no ja w tym roku rezygnuje tez z wakacji, problem w tym
        ze nie mam zbytnio mozliwosci chodzic na fitness, maksymalnie raz w tyg a to
        raczej za malo, zaczelam robic cwiczenia na brzuszek ale na razie nie widze
        efektow no i pozostaje reszta. zeczelam tez sie odchudzac ale w koncu wyjdzie
        na to ze bede wygladala jak chodzaca anoreksja i moje krosty zamiast biustu
        calkiem znikna
        • Gość: jjjj Re: grubo-chuda IP: *.stacje.agora.pl 30.05.05, 22:13
          Rany, dajcie spokoj, jak mozna marzyc o tluszczu?! Trzeba miesnie budowac, nie
          tuczyc sie! Co to za wymowka, nie dam rady chodzic na fitnes; to cwicz w domu,
          sa strony w internecie, sa kasety i filmy, troche trzeba sie porozgladac...
          Poczytaj o odpowiedniej diecie, sprzyjajacej budowie miesni, ruszaj sie duzo,
          cwicz i rozciagaj sie po cwiczeniach, mozasz biegac, jezdzic na rowerze,
          chodzic na wycieczki, jest callanetics i pilates, i setki innych systemow
          cwiczen... Jest w necie swietne, wielowatkowe forum www.sfd.pl, poczytaj sobie.
          • Gość: kasiaaaaaa Re: grubo-chuda IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.05.05, 22:31
            dieki za link, nie napisalam ze nie dam rady na ftness tylko ze moge max raz w
            tyg bo jestem za garnica jako au pair i mam wolny czas dla siebie dopiero ok 20
            godz a mieszkam w takim regionie ze autobusy dojezdzaja tam do godz 20 wlasnie
            wiec nie mam fizycznej mozliwosci wyjscia, rbie cwiczeni w domu, wydrukowalam
            sobie serie cwiczen bo o filmikach i internecie moge zapomniec i raz dwa razy w
            tyg mam czas na jazde rowerem
            • Gość: jjj Re: grubo-chuda IP: *.stacje.agora.pl 30.05.05, 23:42
              Sorry, ze tak sie zaperzylam, ale juz pare razy na tym forum przeczytalam
              zdania- "lepiej nie cwiczyc, bo to psuje figure" albo "od cwiczen na brzuch
              rozrosna mi sie miesnie i zaniknie talia", ze juz mam uczuczulenie:))) A na
              prawde, najwazniejsze to wlasnie nie dopuscic do pojawienia sie zbyt duzej
              ilosci tluszczu, bo potem trudno sie go pozbyc:) Miesnie buduje sie powoli i
              systematycznie, ale to jedyny sposob:)I to wcale nie znaczy, ze czlowiek bedzie
              wygladal jak kulturysta, za to na pewno uniknie callulitu i faldek na brzuchu,
              bo to wlasnie tluszczyk:)))
    • Gość: Ewa Re: grubo-chuda IP: *.2city.net 30.05.05, 23:40
      posluchaj mnie kasiu -raz w tygodniu silownia -wystarczy i skakanie 15min.na
      skakance,szybki spacer 2-3km.Silownia pomaga nawet raz w tygodniu wymodeluje
      ponetna sylwetke!!!
    • Gość: lililajka Re: grubo-chuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:30
      ja tez zaliczam się do grubo-chudych :-( nogi, pupa->super, a brzuch? A talia?
      (a raczej jej brak) :-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka