ktat 20.06.05, 13:44 odpada samo ulozenie bo zanim dojade opadna kok z prostowanymi sterczacymi odpada bo miesiac temu bylam tak uczesana loki tez nie bardzo macie jakis pomysl ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exxa1 Re: uczesanie na wesele 20.06.05, 13:54 ja niedawno tez bylam na weselu i bylam uczesana w irokerza mowie ci wygladal super normalnie mnialan najlepsze uczesanie na weselu i trzymal sie 3 dni Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: uczesanie na wesele 20.06.05, 13:54 a miałabys zdjecie?? ja mam włosy takie do ramion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: uczesanie na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:56 Problem w tym, że irokez za 15 lat na zdjęciach będzie wyglądał tak niemodnie, jakbyś przyjechała na to wesele z kosmosu ;-) Ja stawiam na elegancką klasykę. Odpowiedz Link Zgłoś
exxa1 Re: uczesanie na wesele 20.06.05, 16:02 tez mam wlosy do ramion i naprawde wygladalo super Odpowiedz Link Zgłoś
verena2891 Re: uczesanie na wesele 20.06.05, 13:56 moja siostra miala irokeza na swojej studniowce-zrobila niezla furore:)(czy jak to sie mowi) elegancka kieca i irokez -niezly mix ,ale naprawde swietnie wygladalo- oczywiscie wiadomo ze to tez od typu urody zalezy Odpowiedz Link Zgłoś
kioto Re: uczesanie na wesele 20.06.05, 15:57 Tu sa fajne pomysly: www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachmentid=101489 www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=51312& Ja obstawiam pryzure z pierwszego linka. Moim zdaniem super i jest bardzo oryginalna! Odpowiedz Link Zgłoś
kioto Re: uczesanie na wesele 20.06.05, 16:28 Oj, na śmierc o tym zapomnialam. Ja jestem na stałe zalogowana :-( Ale naprawde warto obejrzeć te foteczki. Założenie konta nie trwa dlugo, moze sie skusisz? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: uczesanie na wesele 20.06.05, 16:28 nic ciekawego, moim zdaniem, tam nie ma:-) jakies koczki, głownie takie, z wystajacymi pasmami, wyprostowanymi. a czy ktos ma może jakies linki do irokeza z włosow póllugich? Chciałabym zobaczyć, może skorzystam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: uczesanie na wesele 20.06.05, 16:29 a przepraszam ten pierwszy link fajny:-) te fryzury z drugiego kiepskie. Tylko dziewczyna z pierwszego ma dłuuuugie włosy. Odpowiedz Link Zgłoś