Dodaj do ulubionych

Miracle So Magic!-perfumy

IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.06.05, 10:44
Wiem,że to nie jest nowość ale nie miałam jakoś okazji ich
przetestować,proszę napiszcie czy są słodsze od tych pierwszych.Miracle na
początku podobają mi się ale potem wyczuwam w nich taką kwaśną nutę,czy te są
zupełnie inne?Dzięki z góry,pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: goldi Re: Miracle So Magic!-perfumy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:42
      miracle nie pamiętam,ale so magic są piękne!!!!:)
      • Gość: S. Re: Miracle So Magic!-perfumy IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.06.05, 12:44
        Dzięki! Tylko właśnie ciekawi mnie czy jest w nich ta sama nuta co w
        Miracle,taka cierpka trochę.
        • anaeva Re: Miracle So Magic!-perfumy 30.06.05, 13:20
          Ja nie wyczuwam żadnej kwaśnej nuty:-)
          Uważam ,ze zapach jest upajający i z czystym sumieniem mogę polecić!
          Pozdrawiam
    • Gość: S. Re: Miracle So Magic!-perfumy IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.06.05, 15:40
      Dziękuję :)
      • 1000tak Re: Miracle So Magic!-perfumy 30.06.05, 15:58
        wydaje mi sie ze ma taki cierpkawy zapach gdzies tam w dali, tak samo jak
        wyczuwam w nich nute pudrowa taka jak w kenzo flower.
        • Gość: S. Re: Miracle So Magic!-perfumy IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.06.05, 17:02
          Jeżeli mają coś wspólnego z Kenzo Flower to nie wiem czy spodobają mi się bo
          tych nie lubię :)
          • Gość: goldi Re: Miracle So Magic!-perfumy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.05, 19:51
            Oooj mają,tzn.zależy na jakiej skórze,ja tego nie wyczułam na początku,ale mój
            facet oszalał na punkcie Flower i kiedy je "odstawiłam"(za ciężkie)i
            wypróbowałam SoMagic to znów oszalał:)))A ja nie chcę żeby były podobneeee!!!
            Dzisiaj wąchałam Miracle i M.SoMagic,jest różnica,dla mnie te 1 są bardziej
            stonowane,trochę bardziej klasyczne,troszkę...nijakie.Ale to moje
            zdanie.Kupiłam SoMagic:)
            • Gość: malenka Re: Miracle So Magic!-perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:30
              mnie sie so magic nie podobają... a czekałam na ten zapach, bo myślałam ze
              bedzie tak piekny jak miracle:) ale niestety sie rozczarowalam. so magic jest
              dla mnie zwykły, mało oryginalny... znacznie bardziej podoba mi sie zwykłe
              miracle. alke to tylko moje prywatna opinia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka