31.07.02, 19:35
Drogie Panie
czy uzywalyscie tych kosmetykow? co dobrego mozecie polecic? jakie macie
wrazenia ze stosowania- czy sa jakies efekty , czy sie moze kleja - albo czy
stosowanie nie powoduje nadmiernego blyszczenia sie skory??
pozdrawiam
teti
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: FEMI IP: *.future-net.pl 31.07.02, 21:05
      z tego, co pamiętam, był już długi wątek o femi, bardzo je chwalono, ale
      niestety, trudno je dostać
      • tetisheri Re: FEMI 31.07.02, 21:50
        niestety w tych watkach glownie o tym gdzie kupic FEMI
        wiec jeszcze raz prosze wszystkie obeznane w temacie forumowiczki o opinie
        pozdrawiam
        • Gość: Xena Re: FEMI IP: *.acn.waw.pl 01.08.02, 20:21
          Aktualnie używam dwóch maseczek Femi i bardzo je sobie chwalę. Jedna to
          łagodząca maseczka z D-panthenolem (zielonkawa galaretka-żel, bardzo fajnie
          nawilża i chłodzi skórę, uzywam jej nie tylko do twarzy, ale także np. do
          łagodzenia podrażnień po goleniu okolic bikini); druga to Sulfur z siarką, do
          cery tłustej i kapryśnej - przyspiesza gojenie pojedynczych syfków, ma też
          bardzo fajną kosnystencję: coś a la cukrowy peeling. Więcej kosmetyków tej
          firmy nie używałam, ale na podstawie dotychczasowych doświadczeń mam jak
          najlepsze zdanie o ich jakości. Moim zdaniem warto zadać sobie trochę trudu i
          poszukać ich po slepach zielarskich.

Pozdrawiam
    • Gość: LadyBlue Re: FEMI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.02, 21:09
      jak na razie używałam tylko żel chlorofilowy. trochę się lepi, ale jak używam
      na noc to mi nie przeszkadza, ładnie wygładza buzię, skóra sie robi miłą w
      dotyku, tylko efekt pojawia się po jakimś tygodniu stosowania. można to też
      nakłądac jako maseczkę ale nie próbowałam. jeszcze skóra sie po tym szybciej
      goi. używałyście może różanej maseczki na dłonie? bo za mna łązi a nie wiem czy
      kupić...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka