emma90 06.11.17, 09:30 Jak Wam się podoba jesienna moda na stylizacje z błyskiem? :) Przymierzam się do zakupu lakierów Star Glow i/lub Electric Effect. Macie już jakieś doświadczenia? Jakie krycie? Jak się pracuje z foliami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronika.slowik Re: Star Glow i Electric Effect z NeoNail 07.11.17, 10:02 Electric Effect nie próbowałam (jeszcze), ale Star Glow jest super :) Mam Eclipse i Twinkling, pięknie prezentują się na czarnym podkładzie. Wygodnie się nimi pracuje, mi taka forma odpowiada. Odpowiedz Link
kasiek388 Re: Star Glow i Electric Effect z NeoNail 09.11.17, 09:52 Folii też jeszcze nie próbowałam, ale ze Star Glow pracuje się bardzo dobrze. Łatwo można "dawkować" nasilenie efektu zależnie od ilości warstw. A Twinkling pięknie się łączy też z Agitated Ocean, z nowej kolekcji, ale Boho :) Więc spokojnie można eksperymentować na kolorach. Odpowiedz Link
aguros Re: Star Glow i Electric Effect z NeoNail 13.11.17, 12:32 Z Electric Effects też dobrze :) Mogłoby być nawet więcej kolorów, choć jestem zadowolona z tego co jest. Ze Star glow mam Falling Star, na razie robiłam tylko na czarnym, ale efekt jest kosmiczny ;) Odpowiedz Link
myladyjuliet Re: Star Glow i Electric Effect z NeoNail 18.11.17, 23:39 W podobnym klimacie jest też nowe Aquarelle - Silver i Gold :) Na pewno będę uzupełniać swoją kolekcję o te dwa. Odpowiedz Link