Gość: duże_v Re: Doda IP: *.smrw.lodz.pl 07.07.05, 22:05 Widziałam ją dziś w Łodzi na Pietrynie - żadna rewelacja. Cera niespecjalna, chyba zapomniała się dziś umalować - bez tego makijażu scenicznego nikt nie zwracał na nią uwagi. Aha - i rzeczywiście tandeciara - wyyyysokie obcasy (ledwo szła w tych buciorach) i krótkie coś na sobie. Bardzo mocno opalona. Ale chyba troszkę zeszczuplało jej się ostatnio. Albo to tv dodaje kilogramów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duże_v Re: Doda IP: *.smrw.lodz.pl 07.07.05, 22:08 Zapomniałam dodać - gołe plecy i na nich ten jej przecudnej urody tatuaż w kształcie skrzydeł.................. Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
carmen007 Re: Doda 08.07.05, 19:56 Eh.. ja powiem tak: Mój facet uważa ją za nie wiadomo jakie bóstwo. Dla mnie ona jest strasznie tandetna i kiczowata. Ale nie mnie krytykować jej wygląd. Za to lepiej, żeby się nie odzywała. Pamiętam ją z 'bar-u'... jak to mówią.. "nie otwieraj pyska bo czar pryska" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Doda IP: *.pkp.wroc.pl 09.07.05, 21:38 Tandeta... solara... co moge wiecej powiedziec? Brak gracji, czaru, seksapil zastąpiony wulgarnością. Pozdrowienia dla dziewczyn bez ostrej tapety :) Odpowiedz Link Zgłoś
nucha27 Re: Doda 10.07.05, 09:31 Przede wszystkim kreci facetow, bo jest wyzywajaca, a ze oni maja bardzo wybujbala wyobraznie, to pewnie od razu widza, czego to ona w lozku nie robi:) poza tym jest bardzo dobrze zrobiona, a ja chcialabym sie kiedys obudzic w tym samym mieszkaniu co ona, rano, zobaczyc ja bez makijazu, to pewnie zwykla dziewczyna, taka jak wiekszosc z nas, czy tez gwiazd, ktore po prostu dzieki makijazowi, fryzurze wygladaja ladnie, ale to dobrze, bo po to przeciez wymyslono makijaz, by wydobyc to co ladne. Z drugiej strony, gdyby Doda byla paskudna, to nawet makijaz by zbyt wiele tego piekna nie wydobyl. Kolejmy punkt, to super ciuchy, ktos kiedys powiedzial dla mnie kompletna bzdure "nie szata zdobi czlowieka", niestety zdobi i to bardzo. Gdyby ubrac ja w byle co, rowniez moglaby wygladac gorzej, a tak: dobry makijaz, fryzura, ubranie, to wszystko czyni jeden wlasciwie dobry efekt, ale kazdy ma inny gust. Ogolnie mnie ona nie przeszkadza, ale jej wulgaryzm i pewnosc siebie, zadufnie, bardzo, bo takich ludzi nie lubie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Doda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 10:50 w "Mamy Cię" była wątpliwa przyjemność zobaczyć Dode bez makijażu..... czego to można dokonac za pomocą stylistów i makijażystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Doda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 11:40 Ja nie wierzę w to ,że ona dostała się do mensy, bo miała tak nieprzeciętne IQ! to nie możliwe! przecież gdyby była inteligentna to w "Mamy cię" zorientowałaby się że to jakiś wkręt z tym skoczkiem ! ! a ona taka mądra uwierzyła! pozatym jej wypowiedzi same mówią za siebie .... jest strasznie mało inteligentna ... starszna z niej prostaczka a jeśli chodzi o wygląd to uważam że jest bardzo ładna , ma tylko kiczowaty styl ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Doda IP: 195.69.80.* 11.07.05, 18:39 kicz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Doda IP: *.ceti.pl 11.07.05, 20:26 Ktoś tu pisał, że ma łądną buzi.e. Proszę bardzo, zbliżenie na bohaterkę..... www.doda.portalik.pl/foto/ja_tylko_pytam/galeria.php?i=11.jpg Ślicznotka, buachachacha.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Doda IP: *.autocom.pl 11.07.05, 20:53 Cóż za udane zdjęcie, hehehehe www.doda.portalik.pl/foto/doda_i_radek/galeria.php?i=16.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
atemlos1 Re: Doda 12.07.05, 09:13 bezczelność i tupet w parze z głupotą i ruską tandetą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Doda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:50 ona na tych zdjeciach jest obrzydliwa....o Boże!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
dzimba Re: Doda 12.07.05, 12:36 Zdecydowanie tandeta...brak gustu...w ogóle masakara. Nie wiem czy udaje debilkę czy też nią jest. W każdym razie, ja jej nie słucham i nie lubię oglądać tego wytapetwoanego ryjka. Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allison Re: Doda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 00:24 Jak dla mnie, to ona jest za gruba: foto.pap.com.pl/Galerie_Irak/cgi-bin/gal.pl?akcja=pokaz&id=2147&styk=0 Kiedy chudnie, ma calkiem ladna buzke (oczywiscie, kiedy jest umalowana). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: Doda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:32 Na tych zdjęciach wygląda jak jedna wielka fałda, ale teraz jest zdecydowanie chudsza. I nie mniej tandetna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiashek Re: Doda IP: 158.75.36.* 13.07.05, 11:29 no coz...widze, ze wiekszosc z Pan to lekytkie wiesniary- nie obrazajac wsi! nogi grube, krotkie-bo cwiczy i nie bedzie miala chudych wiszacych ud...a wy co robocie? gapicie sie w kompa i najlepiej zjechac jakas laske....a co do jej wizerunku-taki wybrala na scene...to show a nie wiadomosci....tu sie kase robi a nie dzierga na szydelku! na to pa! panienki! zalosne jednakowoz jestescie...hi hi!ale mialam ubaw jak was czytalam...musicie sie bardzo wpatrywac w te zdjecia..by wszystko wychwycic...bo ja, jak mine cos nie interesuje to zlewam to i nie wyszukuje w necie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janet Re: Doda IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.07.05, 12:02 ,,The Daily Telegraph" napisal o urodzie MINIMUM WYSILKU MAKSIMUM WYGLADU. Chyba kazdy inteligentny forumowicz zrozumie przekaz tego motta, on jest odpowiedzia na wasze watpliwosci zwiazane z uroda Dody. Jesli zas chodzi o jej sposob bycia i zachowania jest to chyba jedna z najnizszych krajowych. Odpowiedz Link Zgłoś