Dodaj do ulubionych

Podkład Rimmel

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 15:12
Do tej pory uważałam, że firma Rimmel jest mocno przereklamowana. Ale kupiłam
pdkład Hydrasence Rimmel i jestem z niego bardzo zadowolona, zwłaszcza że nie
trafiłam jeszcze na dobry podkład, może z wyjątkiem Astora.
Obserwuj wątek
    • Gość: Afternoon Re: Podkład Rimmel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 15:19
      Tego podkładu firmy Rimmel akurat nie stosowałam, miałam kiedyś natomiast podkład Rimmela Stay Matte i był okrutny!!Przyznam ,że przez to zraziłam się nieco do podkładów Rimmela.Napisz proszę coś więcej o tym podkładzie, jaka konsystencja, do jakiej cery jest dobry, czy duży wybór odcieni, itp. I jak cena. A jeśli chodzi o Astor ,to który dokładnie podkład miałaś na myśli?
      • Gość: Nati Re: Podkład Rimmel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 15:23
        Też się zraziłam do tego matującego, ale dlatego, zebył niedobrany do mojej
        cery. Mam cerę tłustą odwodniona, taką która zachowuje się jak sucha, ale świeci
        i ma zaskórniki. Podkład Hydrasence bardzo fajnie nawilża, nie pozostawia plam,
        ładnie kryje. Z Astora miałam taki przeznaczony do skóry suchej, nie pamietam
        nazwy, był fajny ale za ciężki na lato, Rimmel jest lepszy, kosztuje ok. 28 zł.
    • Gość: Pecha Re: Podkład Rimmel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 16:24
      Hydrasence jest ok!
    • Gość: pris Re: Podkład Rimmel IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 07.07.05, 07:14
      hydrasense jest rewelacyjny! nawilża, jest b.lekki, żadnego efektu maski, ładnie
      się rozprowadza po prostu palcami. dla mnie nie do pobicia, kolejną tubkę zużywam ;)
    • Gość: Nati Re: Podkład Rimmel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:48
      Dziewczyny nie doceniają Rimmela
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka