agnes55 08.07.05, 19:37 Mam bardzo suchą skórę twarzy. Którą polecacie maseczkę, ale naprawdę musi być silnie nawilżająca! Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ella Re: maska silnie nawilżająca! IP: 157.25.152.* 08.07.05, 19:41 "Nasycenie" Dermiki (w saszetkach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iss Re: maska silnie nawilżająca! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 08.07.05, 21:13 Dax Cosmetics Perfecta Maseczka odżywcza na twarz, szyję i dekolt słodkie migdały z miodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jumabala YR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 22:31 Oni maja taka 3 minutowa...fajna jest ale zostawialam na dluzej:) Osobiscie polecam krem nawilzajacy gruba warstwa, lub poltlusty an noc, albo odzywczy z garniera, ale gruuba warstwa i na noc Odpowiedz Link Zgłoś
kociubek Re: maska silnie nawilżająca! 08.07.05, 22:37 Dla mnie najlepsza jest maseczka Dax Cosmetic minerały, jest w niebieskiej tubce lub saszedce. Pomogła mi nawet w tedy gdy skora na nosie mocno sie łuszczyła. Odpowiedz Link Zgłoś