Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:19 czy ktoś może używał z Was tej serii kosmetyków i czy warto je kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lania Re: Pure Zone Loreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:16 Używałam żelu-pianki do wrażliwej skóry-trochę szczypie,kiedy za dużo nałżyć,ale po zmyciu twarz nie jest podrażniona-skutecznie zabezpiecza przed wypryskami.Na pewno nie jest to jednak produkt łagodny,jeśli ktoś ma naprawdę wrażliwą skórę,to odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Pure Zone Loreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:42 Ja używam codzienie na noc kwasów, więc twarz mam zaprawioną w bojach:), ale ta seria loreala jest wg mnie bardzo agresywna: żel z peelingiem kiepski, ale wysusza (w sumie to w ogóle nie lubię peelingów w zelu), a na wakacje kupiłam te chusteczki - patent fajny, bo po umyciu nią twarzy, płucze sie nią i ja potem mylam tymciało pod hybrantem na polu namiotowym (warunki ekstremalne), ale tak mi to cholerstwo wysuszyło skórę, że przetłuszczała sie w konsekwencji jeszcze bardziej, chociaż myslałam, że to już niemozliwe. A krm jakoś tak śmierdzi alkoholem, też wysusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczbos18 Re: Pure Zone Loreal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:17 nie polecam żelu do mycia zwłaszcza jeśli masz skórę wrażliwą i ze skłonnościami do wyprysków- mocno ściąga,zawiera alkohol i powoduje pieczenie. Odpowiedz Link Zgłoś