ashine Re: Helan- napiszcie proszę 27.07.05, 09:42 jeśli używacie jakiegoś ich kosmetyku. Na greenplanet nie podają składów ani pojemnośći. Czy są to środki 100% naturalne? Czy któraś z Was miała coś z linii dla cery zanieczyszczonej lub normalnej i mieszanej? Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa www.helan.it 27.07.05, 11:38 Potem jest wersja angielska strony. Podaja sklady i wiecej info. Nie wszystkie sa calkowicie naturalne, ale najordynarniejszych skladników nie zawieraja- parabenów, mineral oil, SLS. W niektórych moze sie zdazyc propylene glycol lub PEG( poliethylene glycol). Mialam szmaponz miodem i pylkiem pszeczelim, bardzo dobry i sklad tez OK, teraz czekam na przesylke z szamponemdo ciemnych wlosów z orzechemi i chinina- zobaczymy, mam peeling do ciala z serii antycellulitowej, chyba jest propylene glycol, ale jakos to znosze, bo uzywam tylko raz w tygodniu. Mydelko mora & muschio jest perfumowane ale chyba naturalnie, nie zawiera tluszczów zwierzecych. Co do kremów do twarzy czy balsamów- mialam próbki, bo przysylaja. No wiec kremy nie sa calkiem naturalne, nie zawieraja tylko tych najbardziej chamskich skladników. Dla faceta kupilam deo z linii sport z zielona herbata, jeszcze nie zdazylam zapytac o wrazenia. Polecam Argital, tez sprzedaja w greenplanet- sa pewniejsze niz Helan, który ja jednak lubie, no i tansze Odpowiedz Link Zgłoś
ashine Re: www.helan.it 28.07.05, 14:05 dzięki piękne! a mydła na green planet kupowałaś może? np. marsylskie, patrzyłam- wychodzi tanio: 5 sztuk po 15 zl, tylko- jaki skład? Czy są całkowicie roślinne? Odpowiedz Link Zgłoś