Dodaj do ulubionych

Helan- napiszcie proszę

27.07.05, 09:40
Obserwuj wątek
    • ashine Re: Helan- napiszcie proszę 27.07.05, 09:42
      jeśli używacie jakiegoś ich kosmetyku.
      Na greenplanet nie podają składów ani pojemnośći.
      Czy są to środki 100% naturalne?
      Czy któraś z Was miała coś z linii dla cery zanieczyszczonej lub normalnej i
      mieszanej?
      • kraxa www.helan.it 27.07.05, 11:38
        Potem jest wersja angielska strony. Podaja sklady i wiecej info. Nie wszystkie
        sa calkowicie naturalne, ale najordynarniejszych skladników nie zawieraja-
        parabenów, mineral oil, SLS. W niektórych moze sie zdazyc propylene glycol lub
        PEG( poliethylene glycol). Mialam szmaponz miodem i pylkiem pszeczelim, bardzo
        dobry i sklad tez OK, teraz czekam na przesylke z szamponemdo ciemnych wlosów z
        orzechemi i chinina- zobaczymy, mam peeling do ciala z serii antycellulitowej,
        chyba jest propylene glycol, ale jakos to znosze, bo uzywam tylko raz w
        tygodniu. Mydelko mora & muschio jest perfumowane ale chyba naturalnie, nie
        zawiera tluszczów zwierzecych. Co do kremów do twarzy czy balsamów- mialam
        próbki, bo przysylaja. No wiec kremy nie sa calkiem naturalne, nie zawieraja
        tylko tych najbardziej chamskich skladników. Dla faceta kupilam deo z linii
        sport z zielona herbata, jeszcze nie zdazylam zapytac o wrazenia. Polecam
        Argital, tez sprzedaja w greenplanet- sa pewniejsze niz Helan, który ja jednak
        lubie, no i tansze
        • ashine Re: www.helan.it 28.07.05, 14:05
          dzięki piękne!
          a mydła na green planet kupowałaś może?
          np. marsylskie, patrzyłam- wychodzi tanio: 5 sztuk po 15 zl, tylko- jaki skład?
          Czy są całkowicie roślinne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka