kiciula1 24.08.05, 13:34 włosy płaskie cienkie bez życia. warto kupić? co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiorka_mrau Re: Garnier Fruktis Obietość i Energia-ktoś miał? 24.08.05, 13:44 Miałam - taki sobie. Teraz kupiłam loreala z cytryną, ponąć mają być długo świeże... zobaczymy jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
basia87 Re: Garnier Fruktis Obietość i Energia-ktoś miał? 24.08.05, 15:46 ja mam ściema, nie dodał mi objętości ani tym bardziej energii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lania Re: Garnier Fruktis Obietość i Energia-ktoś miał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 17:39 Odpuść sobie,chyba,że chcesz mieć płaskie i cienkie siano na głowie. Przy długich,kręconych się nie sprawdził. Odpowiedz Link Zgłoś
desty2001 Polecam Elseve 24.08.05, 18:32 Polecam Elseve Volume Non Stop.Świetnie podnosi włosy u nasady(a moje są wybitnie ciężkie i płaskie)Ponadto pomaga suszenie suszarką głową w dół. Pozdrawiam,Kasia z Amelką w brzuszku:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiorka_mrau Re: Polecam Elseve 24.08.05, 21:08 Mi oczywiście też chodzilo o elseve (loreal)- na razie jestem zadowolona, a na pewno dużo bardziej niż stosując omawiany szampon. Odpowiedz Link Zgłoś