bacha67 03.05.07, 11:34 Przeczytałam post powyżej ,że mozna zostać konsultantką mając tylko zamówienia na 50 zł.Czy rzeczywiście to się opłaca? jeśli tak chciałbym się zapisać ,gdzie mogę to zrobić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antinkamc Re: Konsultantka? 03.05.07, 12:03 Zapraszam...mozna zapisac sie przez internet...ja jestem z Mielca, wiecej info na gg 4572185 Odpowiedz Link
zabula87 Re: Konsultantka? 03.05.07, 12:21 Zapisać można się w każdym oddziale, biurze regionalnym oraz on-lineŁatwiej jest sie zapisać przez kogoś znanego i kto mieszka niedaleko Ciebie, żeby mógł Ci wytłumaczyć wszystko i pomóc w razie problemów Jeśli będziesz miała jakiś pytania to chętnie odpowiem gg.6101878, Monika Odpowiedz Link
albicilla Zapraszam tez do mojej grupy 03.05.07, 13:04 wejdx na podane nizej gg i porozmawiajmy. Odpowiedz Link
milka3333 Re: Konsultantka? 03.05.07, 13:16 Zapraszam tez do siebie - gg 4598133, jestem ze sląska. Odpowiedz Link
aaaga79 Re: Konsultantka? 04.05.07, 16:26 a ja mam kilka pytań: - co dostaje od osoby z ktorą podpisuje umowe ( w Avonie dostalam próbki i gadżety) - czy z każdego kataloggu musze zamawiać? - jeśli zamawiam dla siebie na kwotę 50 zł czy ktos mi paczke przywozi do domu (ile wytedy płacę) czy mogę ją sama sobie odebrac, czy za darmo jest wtedy (jeśli tak to gdzie w Bielsku?) - w Avonie mam mnóstwo znizek jeśli jestem konsultantką np: oferta tylko dla konsultantek, czy zamawianie kosmetyków z oferty specjalnej na stronie internetowej. Jak to jest w Ori? gdzie moglabym zobaczyć taka oferte tylko dla konsultantek. Z góry dziekuje za odp. zastanawiam sie nad zapisaniem. -po jakim czasie jesli nie bede zamawiac jestem wykluczona jako konsultantka? - co mnie czeka jeśli bede chciala zrezygnowac z bycia konsultantka? Odpowiedz Link
albicilla Re: Konsultantka? 04.05.07, 16:42 aaaga79 napisała: > a ja mam kilka pytań: > - co dostaje od osoby z ktorą podpisuje umowe ( w Avonie dostalam próbki i gadż > ety) ******W Oriflame dostajesz od firmy materiały i kilka próbek > - czy z każdego kataloggu musze zamawiać? ******Nie musisz, ale gdy zamawiasz w każdym katalogu , nie musisz po roku płacic opłaty wznawiajacej > - jeśli zamawiam dla siebie na kwotę 50 zł czy ktos mi paczke przywozi do domu > (ile wytedy płacę) czy mogę ją sama sobie odebrac, czy za darmo jest wtedy > (jeśli tak to gdzie w Bielsku?) ****** Mozesz zamówic na odres domowy , ale wówczas płacisz 5 zł za detal + 10 zł za przesyłke( przy zakupie za 100pp masz za darmo) > - w Avonie mam mnóstwo znizek jeśli jestem konsultantką np: oferta tylko dla > konsultantek, czy zamawianie kosmetyków z oferty specjalnej na stronie > internetowej. Jak to jest w Ori? gdzie moglabym zobaczyć taka oferte tylko dla > konsultantek. ******Po zarejestrowaniu się masz na stronie www.oriflame.pl dostęp do Klubu Oriflame przeznaczonego tylko dla konsultantek Z góry dziekuje za odp. zastanawiam sie nad zapisaniem. > -po jakim czasie jesli nie bede zamawiac jestem wykluczona jako konsultantka? > - co mnie czeka jeśli bede chciala zrezygnowac z bycia konsultantka? ****** po 17 katalogach czyli roku od ostatniego zakupu. Nic Cię nie czeka - rezygnujesz Twoja sprawa. Poczytaj sobie wątek "Opłaca sie już od 50 zł"- 3 od góry. Odpowiedz Link
aaaga79 Re: Konsultantka? 04.05.07, 19:25 przy zakupie za 100pp masz za darmo) ---jaka to kwota ? Czy sama mogę gdzieś odbierać paczkę? czy czekam na kuriera Odpowiedz Link
zorina Re: Konsultantka? 04.05.07, 21:22 W Bielsku masz filię, więc możesz tam sama odbierać paczki i nie martwisz się wtedy o 10 zł za wysyłkę. % zl opłaty detalicznej płacisz bez względu na miejsce odbioru, jeśli m asz mniej niż 100pp w danym katalogu, ( punkty się sumują) jest to kwota ok 280 zł w cenach katalogowych ( ale ty jako konsultant płacisz oczywiście mniej). A czy oferty dodatkowe są atrakcyjne? To zawsze kwestia gustu - zależy co kto lubi i na co ma zbyt Pamiętaj jeszcze o planie marketingowym, czyli możliwość budowania wlasnej grupy konsultantów bez podpisywania dodatkowych umów i dodatkowe premie od 3 do 21% od obrotu twojej grupy ) To nasza najlepsza oferta Szczegóły oczywiście na gg lub maila. Bo nie wiem co jeszcze cię interesuje. Odpowiedz Link
zorina Re: Konsultantka? 04.05.07, 21:32 Poniżej skład startera jaki obowiązuje obecnie: 3949 SEGREGATOR 90717 MATERIAŁY DRUKOWANE DO SEGREGATORA 90506 KATALOG OOK BIEŻĄCY 2 SZT. (OD 2-GO PONIEDZIAŁKU 1 SZT) 90507 KATALOG OOK NASTĘPNY 1SZT. (OD 2-GO PONIEDZIAŁKU 2 SZT) 90606 1 SZT. CENNIK OOK BIEŻĄCY 90607 1 SZT. CENNIK OOK NASTĘPNY 4715 DŁUGOPIS ORIFLAME 90675 PORADNIK URODY ORIFLAME – ‘’PROSTY PRZEPIS NA PIĘKNO’’ 90694 ULOTKA "ODKRYJ MOŻLIWOŚCI ORIFLAME" 90708 ULOTKA REKRUTACYJNA / WITAMY 90971 1SZT.- UNIWERSALNY DRUK ZAMÓWIENIA 90685 TORBA 90711 TWOJA DROGA DO SUKCESU 90698 KUPON NA 10 PRÓBEK ZA 1 ZŁ 90211 KUPON NA 10 PRÓBEK WÓD ZA 1 ZŁ 90666 ULOTKA ZDOBĄDŹ PREZENTY NA URODZINY ORIFLAME A co dorzuci ci sponsor to już indywidualna sprawa i najlepiej skontaktuj się bezpośrednio z osobą, z którą będziesz chciała współpracować. Każdy chętnie ci przedsatawi indywidualne wsparcie w swojej grup Jak widzisz, wybór masz duży ja nie bedę oryginalna, i też zaproszę do siebie Odpowiedz Link
albicilla Re: Konsultantka? 05.05.07, 11:10 O takich szczegółach to ja już rozmawiam indywidualnie , poprzez gg. Odpowiedz Link
aaaga79 Re: Konsultantka? 04.05.07, 19:47 A i jeszcze jedno czy muszę uczestniczyć w jakiś szkoleniach? bo nie chciałabym dzieki za odpowiedź. Czy oferta dla konsultantek odnosnie zakupu tańszych kosmetyków czy korzystania z jakiś wyprzedaży czy są to atrakcyjne oferty? Odpowiedz Link
albicilla Re: Konsultantka? 04.05.07, 21:05 Odezwij się na moje gg -podane niżej , wszystko wytłumaczę. Odpowiedz Link
milka3333 Re: Konsultantka? 04.05.07, 21:52 hej! tez jestem konsultantką zarówno Avon jak i Oriflame. Jezeli masz jakies pytania chetnie pomoge. moje gg 4598133 - zapraszam Odpowiedz Link
zabula87 Re: Konsultantka? 11.05.07, 14:41 Zapisując sie do Oriflame możesz kupować kosmetyki dla siebie i swoich znajomych o 23% taniej lub tworzyć własną grupę, a dzięki temu mieć stały dochód Naprawdę warto! ------------------------------------- konsultantka ze śląska- Ruda Śląska gg.6101878 zapraszam do wypełnienia ankiety i poczytania Spring-net Odpowiedz Link
albicilla Re: Konsultantka? 11.05.07, 16:49 zabula87 napisała: > Zapisując sie do Oriflame możesz kupować kosmetyki dla siebie i swoich > znajomych o 23% taniej lub tworzyć własną grupę, a dzięki temu mieć stały > dochód Naprawdę warto! > > ------------------------------------- > konsultantka ze śląska- Ruda Śląska > gg.6101878 > zapraszam do wypełnienia ankiety i poczytania > Spring-net Zabula , znowu wprowadzasz avonowe rozliczenia, czyli liczenie od tyłu , w zwiazku z tym powstaje zamieszanie. W Oriflame jest tak - cena zakupu ( za którą kupujesz) + 30% marży = cena dla klienta np kupujesz za 10 zł + 30% marży czyli 3 zł = 13 zł. Twój zarobek więc wynosi 3 zł. Trzymaj się tej zasady w Oriflame , w networkach innych , rób co chcesz. Odpowiedz Link
dimi87 Re: Konsultantka? 12.05.07, 11:26 To dlaczego np. wode za 49,9zł mam o 23% a nie 30% tańszą? hę. Zgadzam się z zabula. Na cenniku pisze 30%, ale w rzeczywistości to raczej wychodzi bliżej tego 23% Odpowiedz Link
oriflamewroclaw Re: Konsultantka? 12.05.07, 11:32 jasno jest okreslone masz 30%MARZY a teraz niech mi ktos powie marze sie odejmuje od ceny dla klienta czy dodaje do hurtowej?? to jest rozumienie pojec Odpowiedz Link
albicilla Re: Konsultantka? 12.05.07, 11:50 Dodaje do ceny hurtowej.Z tego powstaje cena zakupu. Odpowiedz Link
albicilla Re: Konsultantka? 12.05.07, 11:58 dimi87 napisał: > To dlaczego np. wode za 49,9zł mam o 23% a nie 30% tańszą? hę. Zgadzam się z > zabula. Na cenniku pisze 30%, ale w rzeczywistości to raczej wychodzi bliżej > tego 23% Wodę tę kupujesz za 38,38zł więc 30% marży to 11,51zł czyli o tyle jest wyższa cena dla klienta i taki jest Twój zysk. Przeczytaj tez informację choćby w cenniku , nie masz podane nigdzie ,ze kupujesz taniej o 30%, ale napisano "zarabiasz, sprzedajac kosmetyki z 30% marżą" 38,38+11,51=49,89 zł. Odpowiedz Link
ignorant11 Jest jedna stała cena dla Konsultantów 13.05.07, 09:57 Sława! Bez 30% marzy, czyli do stałej ceny klubowej doje sie 30% i wychodzi cena katalogowa. Rabat jest juz za zwiekszone zamowienia lub za zbudowanie grupy. Ten podstawowy rabat jest zmienny: 0 3, 6, 12, 15, 18 21% od ceny zakupu i równiez stanowi prowizje za zbudowanie grupy. Potem jest wiele innych premii... Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link