Dodaj do ulubionych

manicure we Wrocławiu - gdzie?

28.08.02, 14:57
Dziewczyny, poszukuję dobrego fachowca w zakresie manicure, pedicure - znacie
może?
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pia Re: manicure we Wrocławiu - gdzie? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 16:26
      Polecam P. Elę Studio Uroda na Osiedlu Kuźniki. Chodzę tam juz od dwóch lat i
      jestem b.b. zadowolona. Za pedicure+pomalowanie i francuski manicure zapłaciłam
      w ostatni piątek ok. 60 zł, a ponieważ mam bardzo wrażliwe stopy i dłonie, więc
      jak zwykle poświęcono mi mnóstwo czasu (ok 2 godz.);-). Gabinet jest bardzo
      przyjemny i dobrze wyposażony, a atmosfera jest rewelacyjna. Tel do gabinetu
      357-55-36.
      • reniaszka Re: manicure we Wrocławiu - gdzie? 29.08.02, 07:45
        Dzięki Ci bardzo. A czy robią tam również manicure? Trochę daleko te Kuźniki,
        ale skoro warto..
        • reniaszka Re: manicure we Wrocławiu - gdzie? 29.08.02, 07:46
          reniaszka napisała:

> Dzięki Ci bardzo. A czy robią tam również manicure? Trochę daleko te Kuźniki,
          > ale skoro warto..

Chyba jeszcze śpię - sorry, nie doczytałam dobrze:-)
          • Gość: Pia Re: manicure we Wrocławiu - gdzie? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 10:39
            Sorry, gabinet nazywa się Natura, a nie Uroda. Nie pomyl go z innym, bo obok
            jest drugi połączony z fryzjerem i tam jest koszmarnie. Chociaż to daleko to
            warto (posłałam tam już masę znajomych i wszystkie były bardzo zadowolone, a
            niektóre dojeżdzają nawet z Opola).
            • reniaszka Re: manicure we Wrocławiu - gdzie? 29.08.02, 11:46
              Jeszcze raz dziękuję - wybiorę się w najbliższym czasie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka