reniaszka 28.08.02, 14:57 Dziewczyny, poszukuję dobrego fachowca w zakresie manicure, pedicure - znacie może? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pia Re: manicure we Wrocławiu - gdzie? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 16:26 Polecam P. Elę Studio Uroda na Osiedlu Kuźniki. Chodzę tam juz od dwóch lat i jestem b.b. zadowolona. Za pedicure+pomalowanie i francuski manicure zapłaciłam w ostatni piątek ok. 60 zł, a ponieważ mam bardzo wrażliwe stopy i dłonie, więc jak zwykle poświęcono mi mnóstwo czasu (ok 2 godz.);-). Gabinet jest bardzo przyjemny i dobrze wyposażony, a atmosfera jest rewelacyjna. Tel do gabinetu 357-55-36. Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: manicure we Wrocławiu - gdzie? 29.08.02, 07:45 Dzięki Ci bardzo. A czy robią tam również manicure? Trochę daleko te Kuźniki, ale skoro warto.. Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: manicure we Wrocławiu - gdzie? 29.08.02, 07:46 reniaszka napisała: > Dzięki Ci bardzo. A czy robią tam również manicure? Trochę daleko te Kuźniki, > ale skoro warto.. Chyba jeszcze śpię - sorry, nie doczytałam dobrze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pia Re: manicure we Wrocławiu - gdzie? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 10:39 Sorry, gabinet nazywa się Natura, a nie Uroda. Nie pomyl go z innym, bo obok jest drugi połączony z fryzjerem i tam jest koszmarnie. Chociaż to daleko to warto (posłałam tam już masę znajomych i wszystkie były bardzo zadowolone, a niektóre dojeżdzają nawet z Opola). Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: manicure we Wrocławiu - gdzie? 29.08.02, 11:46 Jeszcze raz dziękuję - wybiorę się w najbliższym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś