IP: *.0.0-25.asternet.pl 29.08.02, 12:15
Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś sprawdzony szampon i odżywkę do włosów,
który sprawiłby, że moje włosy będą miękkie, gładkie i błyszczące.
PS. Nie mam zniszczonych i suchych włosów.
Obserwuj wątek
    • Gość: XXX Re: Szampon IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 29.08.02, 12:35
      polecam Clairol Herbal Essences. Niewiem jak sprawdzi się ten szampon na twoich
      włosach, ale dla moich jest poprostu bardzo bardzo dobry. Nadaje moim włosom
      piękny połysk, puszystość i taki delikatny, naturalny zapach.
      • Gość: Nell Re: Szampon IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 12:49
        Gość portalu: XXX napisał(a):

> polecam Clairol Herbal Essences. Niewiem jak sprawdzi się ten szampon na
        twoich
        >
        > włosach, ale dla moich jest poprostu bardzo bardzo dobry. Nadaje moim włosom
        > piękny połysk, puszystość i taki delikatny, naturalny zapach.

Mialam ten szampon pare lat temu, dzieki poprzedniej , rownie intensywnej
        kampani reklamowej jak obecna. Wtedy ten szampon byl strasznym badziewiem o
        zapachu landrynek. Nie mam zbytnich wymagan co do szamponow, szampon ma przede
        wszystkim myc wlosy, ale do cholery, dlaczego te wlosy tak strasznie mi sie po
        nim elektryzowaly, a skora glowy swedziala?
        Na dzien dzisiejszy bardzo mi sluzy szampon Avonu- advance techniques-
        volumising, jest super:))) tak jak i inne kosmetyki do wlosow z tej serii
        • Gość: XXX Re: Szampon IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 29.08.02, 20:13
          Gość portalu: Nell napisał(a):

> Mialam ten szampon pare lat temu, dzieki poprzedniej , rownie intensywnej
          > kampani reklamowej jak obecna. Wtedy ten szampon byl strasznym badziewiem o
          > zapachu landrynek. Nie mam zbytnich wymagan co do szamponow, szampon ma
          przede
          > wszystkim myc wlosy, ale do cholery, dlaczego te wlosy tak strasznie mi sie
          po
          > nim elektryzowaly, a skora glowy swedziala?
          > Na dzien dzisiejszy bardzo mi sluzy szampon Avonu- advance techniques-
          > volumising, jest super:))) tak jak i inne kosmetyki do wlosow z tej serii

To wszystko zależy od rodzaju włosów, jednym się nadaje a drugim nie. Np: żadne
          szampony Avonu mnie znowu zupełnie nie odpowiadają. Teraz wydaje mi się, że
          szampon Clairol Herbal Essences się poprawił, gdyż jak miałam go na początku
          kiedy wchodził na rynek też mi niezabardzo odpowiadał, ale teraz niedawno go
          znowu kupiłam i chyba to przy nim tylko pozostane gdyż bardzo dobrze tolerują
          go moje włosy ( ja posiadam ten do włosów delikatnych).
    • Gość: XXX Re: Szampon IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 29.08.02, 12:37
      a co do odżywki to polecam St.Ives.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka