Gość: Kasia IP: *.smochowice.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 12:43 Czy macie jakas rade na rozszerzone pory? Jakas masc? Krem? Maseczka? Umnie sa szczegolnie widoczne na policzkach.. Stosuje od kilku dnie Effaclar K ale nie wiem czy on mi pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gAndzia Re: Rozszerzone pory IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 03.09.02, 12:49 wypróbuj oprócz effeklaru serie pore refiner neutrogeny. ja kupiłam przypadkowo tonik (jest bez alkoholu) i naprawde pory są mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shisha Re: Rozszerzone pory IP: 62.233.242.* 03.09.02, 13:41 Właśnie chciałam napisać o serii Neutrogeny, ale ktoś mnie uprzedził;) Potwierdzam działanie toniku - mam go kilka dni, ale ładnie wygładza cerę. Zaznaczę, że mam cerę wrażliwą i mieszaną, tonik spisuje się OK. Kosztuje ok.22zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikusia Re: Rozszerzone pory IP: *.com.pl 03.09.02, 14:09 Jak wygląda opakowanie tego toniku (serii) i jak się dokładnie nazywa? Czy to może seria z kwasami BHA? I. Odpowiedz Link Zgłoś