Gość: Kasia IP: *.rzeszow.mm.pl 17.09.05, 14:42 Uzywał ktoś? I jak wypadły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylw_ka_79 Re: Podkłady Ruby Rose IP: *.idea.pl 18.09.05, 15:20 Wiesz podkładów tej firmy to ja nie używałam, ale tylko dlatego,że ich nie spotkałam. Ale mam z tej firmy błyszczyk do ust - super,cienie do powiek rewelacja i miałam puder prasowany, z którego byłam zadowolona. Możesz śmiało próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Podkłady Ruby Rose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 15:56 No nie ukrywam, że ja bałabym sie tego używać Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Podkłady Ruby Rose 18.09.05, 15:57 Ja też bym się bała. Po jakości cieni obawiałabym się jakichś podrażnień. Sa niedrogie podkłady sprawdzonych firm, może weź coś z tamtych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Podkłady Ruby Rose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 16:05 O jeden głos rozsądku :) Juz się bałam ze zostane zlinczowana za poprzednia wypowiedz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kumulusek1 a co powiecie na temat pudru RB?? 18.09.05, 16:21 Dostalam go od babci (jest mistrzynia w dawaniu nietrafionych prezentow;) i nie wiem co z nim zrobic wiec poki co gdzies sie wala. Nie uzywam go bo obawiam sie o moja cere, z reszta rzadko uzywam pudru i ten ktory mam starczy mi jeszcze na dlugo a i tak pewnie skonczy sie jego waznosc zanim go zuzyje. Sprzedac go nie mam komu bo nie znam nikogo kto by uzywal takich tandetnych kosmetykow, z reszta ile moglabym za to wziac...kosztuje to grosze A moze sie myle co do jakosci tych kosmetykow?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: a co powiecie na temat pudru RB?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 22:35 O pudrze mysle dokładnie to samo co o podkładzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylw_ka_79 Re: Podkłady Ruby Rose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 08:01 Ja kupiłam je pierwszy raz na próbę. Bo jak coś to wywalę i tyle. To było 4 lata temu od tego czasu kupię tylko i wyłącznie te cienie do powiek mimo że stać mnie na dużo lepsze. Powiem więcej u nas w pracy też je dziewczyny kupują i żadna nie narzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
wronka_bez_ogonka Dla zainteresowanych 19.09.05, 08:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=24660606&v=2&s=0 Swoje cienie wyrzucilam bo ryzykowac nie bede. Taka ciekawostka - kosmetyczka ktora znam kasujaca spore sumki za wykonanie makijazu uzywa tylko i wylacznie cieni firmy Ruby Rose Odpowiedz Link Zgłoś