Dodaj do ulubionych

PAUL MITCHELL d/włosów

10.09.02, 15:06
czy któraś z Was używała może kosmetyków do pielęgnacji i modelowania włosów
PAUL MITCHELL ? zachęcona dobrymi opiniami tych kosmetyków na Zachodzie
chciałabym spróbować ale najpierw wolę "zaczerpnąć" Waszych opinii.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • banieczka Re: PAUL MITCHELL d/włosów 10.09.02, 17:19
      ewakam napisała:

> czy któraś z Was używała może kosmetyków do pielęgnacji i modelowania włosów
      > PAUL MITCHELL ? zachęcona dobrymi opiniami tych kosmetyków na Zachodzie
      > chciałabym spróbować ale najpierw wolę "zaczerpnąć" Waszych opinii.
      >
      > pozdrawiam

O, no właśnie! Dołączam się do prośby. TEż dzisiaj widziałam, a szukam czegoś
      odpowiedniego do "uporządkowania" grubych, gęstych i falistych włosów, z
      tendencją do nadmiernej puszystości.
      Pozdr.
      B.
    • hokusai Re: PAUL MITCHELL d/włosów 10.09.02, 20:05
      Ja uzywam Hair Repair Treatment - intensywnej odzywki do wlosow. Mozna ja
      stosowac jako normalny balsam po kazdym myciu lub jako intensywna kuracje 1-2
      razy w tygodniu i wtedy trzyma sie ja dluzej (ca 15 min). Moje zniszczone wlosy
      wygladaja po niej pieknie - sa blyszczace, puszyste i wygladaja jakby im nic
      nie bylo, samo zdrowie. Uzywalam tez Foaming Pomade - to taka pomada (?) do
      wlosow - ja korygowalam odrobina strasznie pierzaste konce wlosow, sprawdzila
      sie fajnie, wlosy byly tez po niej bardzo blyszczace. Te dwa produkty moge z
      czystym sumieniem polecic (dla wyjasnienia mam wlosy typu siano, slabe z natury
      i jeszcze wykonczone zabiegami). POzdrawiam
      • Gość: saxony Re: PAUL MITCHELL d/włosów IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 10.09.02, 20:09
        hokusai,napisz prosze czy ta pomada nadaje sie do dlugich wlosow?

pozdrawiam.s.
        • hokusai Re: PAUL MITCHELL d/włosów 10.09.02, 21:10
          Ja mialam wlosy do brody i uzywalam jej na konce, aby je "zlepic" i nadac im
          troszke ciezaru. Wlosy nie fruwaly pierzascie kolo mojej glowy tylko wygladaly
          dosc normalnie (tu znowu puka moja obsesja pt zdrowe wlosy). Nie wiem co chcesz
          robic z dlugimi wlosami - o jaki efekt ci chodzi? Moze mozna "sprobowac" tego
          specyfiku tam gdzie go sprzedaja,u fryzjera? Doswiadczenie mnie uczy, ze to co
          sie sprawdza u innych osob nie zawsze mnie sluzy, wiec empiria jest jednak
          niezastapiona. A, i pomada tez ladnie pachnie. POzdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka