IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 23.09.05, 21:10
zjadlam przed chwilą serek wiejski z kromką chleba a postanowilam ze bnede sie
odchudzac :(((((( wszystko na marne :((
Obserwuj wątek
    • Gość: dd Re: :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:13
      ale dalas du..
    • Gość: Gosia Re: :(((( IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 23.09.05, 21:14
      ja przed chwilka cwiczylam brzuch...zobaczymy co z tego wyjdzie.nie martw sie :*
    • kalooo Re: :(((( 23.09.05, 21:18
      łomatkoboska,a ja właśnie zjadłam kubek jogurtu-idę szukac sznurka,żeby się
      powiesić...
      • Gość: mandy Re: :(((( IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 23.09.05, 21:21
        tu nie chodzi o to zeby sie wieszać ale od jakiegos czasu nie mialam klopotu z
        pohamowaniem się od jedzenia. do 18 jadlam i bylo ok a dzis mi odwala... :((
        jestem spabaaaa
        • butters77 Re: :(((( 23.09.05, 23:54
          Slaba bys byla, jakbys zjadla cztery czekolady. A kromka i twarozek.. phi!:)
          Glowa do gory, cos Ci sie od zycia nalezy:)
    • Gość: iq Re: :(((( IP: *.pkp.wroc.pl 23.09.05, 21:37
      ale to przeciez zdrowe to czym sie martwic? :)to co zdrowe czyni piękną :)
      pozdrawiam
    • Gość: Ina Re: :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:43
      A ja zjadłam paczkę chipsów i wypiłam 2 piwa. Mam ze soba skończyć???
    • moje-cudo Re: :(((( 23.09.05, 21:52
      a ja dwa ogromniache kawałki ciasta herbate z 3 łyżkami cukru, piwkoz sokiem
      (bezalkoholowe) i garść paluszków ;)

lepsza jestem ;))
      • Gość: ucce Nie no, dziewczyny, nie można tak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:35
        Przecież post jest z godziny 23. - o tej porze to i ogórek jest niewskazany.
        Natomiast nie ma się co załamywac. Wszystko, co robisz na co dzień, ma o wiele
        większy wpływ na Twoja sylwetkę niż pojedyncze grzeszki. Postaraj się, żeby to
        sie nie powtarzało, ale najgorzej zamęczac się wyrzutami - od tego dopiero się
        tyje ;-))) Wybaczaj sobie jak najszybciej takie wyskoki. Super jesteś - nie
        przejmuj się dziewczynami, które licytują się na akty autodestrukcji :-))) No i
        mam nadzieję, że chleb był przynajmniej ciemny a serek light? ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka