Gość: mandy IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 23.09.05, 21:10 zjadlam przed chwilą serek wiejski z kromką chleba a postanowilam ze bnede sie odchudzac :(((((( wszystko na marne :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: :(((( IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 23.09.05, 21:14 ja przed chwilka cwiczylam brzuch...zobaczymy co z tego wyjdzie.nie martw sie :* Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: :(((( 23.09.05, 21:18 łomatkoboska,a ja właśnie zjadłam kubek jogurtu-idę szukac sznurka,żeby się powiesić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandy Re: :(((( IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 23.09.05, 21:21 tu nie chodzi o to zeby sie wieszać ale od jakiegos czasu nie mialam klopotu z pohamowaniem się od jedzenia. do 18 jadlam i bylo ok a dzis mi odwala... :(( jestem spabaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
butters77 Re: :(((( 23.09.05, 23:54 Slaba bys byla, jakbys zjadla cztery czekolady. A kromka i twarozek.. phi!:) Glowa do gory, cos Ci sie od zycia nalezy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iq Re: :(((( IP: *.pkp.wroc.pl 23.09.05, 21:37 ale to przeciez zdrowe to czym sie martwic? :)to co zdrowe czyni piękną :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:43 A ja zjadłam paczkę chipsów i wypiłam 2 piwa. Mam ze soba skończyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
moje-cudo Re: :(((( 23.09.05, 21:52 a ja dwa ogromniache kawałki ciasta herbate z 3 łyżkami cukru, piwkoz sokiem (bezalkoholowe) i garść paluszków ;) lepsza jestem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucce Nie no, dziewczyny, nie można tak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:35 Przecież post jest z godziny 23. - o tej porze to i ogórek jest niewskazany. Natomiast nie ma się co załamywac. Wszystko, co robisz na co dzień, ma o wiele większy wpływ na Twoja sylwetkę niż pojedyncze grzeszki. Postaraj się, żeby to sie nie powtarzało, ale najgorzej zamęczac się wyrzutami - od tego dopiero się tyje ;-))) Wybaczaj sobie jak najszybciej takie wyskoki. Super jesteś - nie przejmuj się dziewczynami, które licytują się na akty autodestrukcji :-))) No i mam nadzieję, że chleb był przynajmniej ciemny a serek light? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś