49misiaczek 05.01.15, 20:02 Kiedys kupilam perfumy chalice chantall- chat dor bardzo podoba mi sie ich zapach niestety nie ma ich nigdzie moze ktos wie gdzie moge je dostac albo podobne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolinaff Re: szukam perfum 05.11.15, 13:59 zobacz ofertę z FM Group pewnie mają tam odpowiedni tego zapachu. Odpowiedz Link
brygida.g Re: szukam perfum 09.11.15, 21:46 sprawdź też katalog paris avenue katalogperfum.cba.pl/ oni często mają zamienniki perfum, które już nie są w sprzedaży. wiem, że hitem u nich była np. szara puma, która nieoczekiwanie została wycofana i laski rzuciły się na zamiennik ;) Odpowiedz Link
rudadagusia Re: szukam perfum 20.11.15, 11:58 A może dobierzesz sobie coś nowego w podobnej tonacji zapachowej? Ja zrobiłam sobie ostatnio krótki teścik na www.perfumeria.pl/Kategorie-Specjalne/Prezenty-Swiateczne-dla-niej-i-dla-niego i potem przeczytałam kilka notek na ich blogu i teraz przynajmniej wiem jakie zapachy mi pasują :) Odpowiedz Link
annabadowskafm Re: szukam perfum 09.12.15, 12:05 Perfumy damskie PERFUMY DAMSKIE PREZENTUJE ANNA FM Zapachy męskie ZAPACHY MĘSKIE PREZENTUJE ANNA FM Odpowiedz Link
shiny96 Re: szukam perfum 29.03.16, 12:09 Czy ktoś jeszcze widział gdzieś Guerlain Aqua Allegoria Tutti Kiwi???? Odpowiedz Link
ania250317 Re: szukam perfum 14.10.17, 11:02 Polecam przejrzeć ofertę rozlewni Goia. Mają duży wybór i opis do perfum, więc z pewności uda Ci się znaleźć podobny, a może skusisz się na nowość. Na goia.pl znajdziesz na pewno dobre perfumy i w dobrej cenie ;) Odpowiedz Link