Dodaj do ulubionych

Do Helenki - puder sypki Sisley

24.09.02, 10:44
Helenko, bardzo polecalas ten sypki puder, mowiac, ze dobrze matuje.
Ogladalam wczoraj puder Sisleya i okazalo sie, ze jedyny sypki jaki jest w
ofercie to puder rozwietlajacy (glow). Czy to ten, ktory polecalas? Czy ten
puder rowniez dobrze matuje?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Helena Re: Do Helenki - puder sypki Sisley IP: *.waw.cdp.pl 24.09.02, 10:54
      Chyba widziala jakas inna serie niz ja :-(((
      Jak kupowalam swoj to w ofercie byly trzy odcienie transparentnych pudrow +
      jeden z polyskujacymi drobineczkami (chyba o tym mowisz). na 100% tak bylo i
      nie mozliwe, zeby w dwa miesiace sytuacja tak diametralnie sie zmienila. Ja mam
      odcien orient pink chyba i to jest klasyczny malujacy sypki puder i nic w nim
      nie blyska. Popatrz moze w innym sklepie. Naprawde warto, bo Sisley jest
      bezkonkurencyjny.
      Pozdrawiam
      H.
      • Gość: ikusia Re: Do Helenki - puder sypki Sisley IP: *.4it.pl / *.4it.pl 24.09.02, 11:03
        Widziałam te pudry na "truskawce". Botanical Transparent Loose Powder (ok. 170
        zł), są 4 rodzaje: Mat Finish, Rosado Orient, Sand i Glow (rozśw.)
        Pozdr.
        i.
        • Gość: Helena Re: Do Helenki - puder sypki Sisley IP: *.waw.cdp.pl 24.09.02, 11:16
          Gość portalu: ikusia napisał(a):

> Widziałam te pudry na "truskawce". Botanical Transparent Loose Powder (ok.
          170 zł), są 4 rodzaje: Mat Finish, Rosado Orient, Sand i Glow (rozśw.)
          Pozdr.
          i.

No wlasnie moj jest ten rosado orient :-)). Tylko chyba na Truskawie sa
          wystawiane wersje na Hiszpanie, Portugalie albo Brazylie sadzac po nazwach :-)))
          H.

Swoja droga hiszpanski i portugalski sa przeurocze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka