Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:46 bo ja słyszalam ze po umyciu włosów sie nim pryska i od razu sie robią jasne ale przeciez to jest chyba na bazie wody utlenionej i niszczy włoski:(na [piszcie co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carmelaxxx Re: BLOND SPRAY Z ROSSMANNA!POLECACIE GO? 24.10.05, 17:05 ja tez jestem ciekawa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: BLOND SPRAY Z ROSSMANNA!POLECACIE GO? IP: 194.187.238.* 24.10.05, 18:18 no niszczy pewnie że niszczy jak każda ingerencja w ich naturalną strukturę:) ale nie są to jakieś tragiczne zniszczenia jeśli stosuje się go z umiarem jest on faktycznie na bazie wody utlenionej po spryskaniu suszy się włosy suszarką bo inaczej się nie rozjaśnią spray rozjaśnia włosy o jakieś pół tonu więc jeśli chcesz bardzo jasne włoski to chyba tradycyjne rozjaśnianie będzie lepsze ja uzyskuje fajny kolorek po 3 spryskaniach,naturalny nei jajeczny średni złoty blond;] pozowdzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: BLOND SPRAY Z ROSSMANNA!POLECACIE GO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 18:23 a ile kosztuje ten spray?pliss napiszcie?pewno ponad dyche... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: effi Re: BLOND SPRAY Z ROSSMANNA!POLECACIE GO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:20 z 5 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieHa Re: BLOND SPRAY Z ROSSMANNA!POLECACIE GO? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.05, 22:06 kupilam jakis rok temu, tragedia, mam takie wlosy, ze musialam, je o polowe skrocic, pociapac a freyzjer powiedzial, ze takie jak kiedys bede miala za poltora roku-mozecie sobie wyobrazic moje szczescie;( Odpowiedz Link Zgłoś