kika_kika 25.10.02, 13:56 Własnie przed momentem, przypadkiem odkryłam kim są L. bardzo ale to bardzo przypadkiem. Strasznie mi przykro że to własnie TA osoba. Pozdrawiam, KIKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agul Re: juz wiem kto to... IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.10.02, 13:58 kika_kika napisała: > Własnie przed momentem, przypadkiem odkryłam kim są L. bardzo ale to bardzo > przypadkiem. Strasznie mi przykro że to własnie TA osoba. > Pozdrawiam, > KIKA Kikuś, podziel się z nami tą informacją:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sliwkaa Re: juz wiem kto to... 25.10.02, 13:58 ?????? jestem strasznie ciekawa .. kto ?? i jak do tego doszłas ??? Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: juz wiem kto to... 25.10.02, 13:58 Skoro zaczęłaś - to dokończ proszę, bo teraz ciekawość mnie zaczęła zżerać... Odpowiedz Link Zgłoś
diabe Re: juz wiem kto to... 25.10.02, 13:58 hmm, no to może nam też powiesz kto to taki? Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: juz wiem kto to... 25.10.02, 14:09 noooooooooooo.....czekamy! chociaz napisz jak na to wpadlas:-) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: juz wiem kto to... 25.10.02, 14:10 Kika, nie drocz się z nami...to nieladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drzazga Re: juz wiem kto to... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.10.02, 14:11 Jeżeli wiesz na pewno, to napisz, im naprawdę się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika jak do tego doszłam.... 25.10.02, 14:15 dziś rano grażynka założyła wątek, ale biedactwo zapomniało się zalogować i wpadło tu jako gość... no i wyskoczyło nam IP tej osóbki.. a w ciągu tej godzinki ta osóbka, tylko że pod swoim stałym nickiem założyła normalny_urodowy_wątek no i... tez jako gość... może to mało, ale ja tą osobę już podejrzewałam. A jako że nie mam 100% pewności (kwestię IP skonsultuję z męzem) nic więcej narazie nie napisze. Pozdrawiam, KIKA Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna-lubicz Re: jak do tego doszłam.... 25.10.02, 14:25 Tak,kwaku,kwaku,pierdu,pierdu.Takie pierdoły to se możesz laleczko w pierwszej klasie na lekcjach informatyki dzieciom opowiadać.A i przypuszczam,że więcej wiedzą od ciebie.Gówno wiesz kim jesteśmy,informuję cię ,że Grażyn jest pięć i to jest pięć różnych osób ,na co wskazuje choćby nas czas pisania wątków.Niekt nie zdoła w ciągu tej samej sekundy założyć dwóch różnych wątków .Rysio jest jeszcze zupełnie inną osobą,jedynie Maciuś Lubicz jest ściśle związany z jedną z nas.A pisać tu będziemy ciągle,czy wam się to podoba czy nie.I kasowanie przez admina wątków nic nie pomoże.Buhahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: jak do tego doszłam.... 25.10.02, 14:36 zdemaskowanie jednej z was... już dużo da... ale to jeszcze chwilkę potrwa. jednej z was... chwile na tym forum są już policzone. A co do twojego kwakania... no tak, co taka wsiura jak Ty moze tu innego powiedzieć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: jak do tego doszłam.... 25.10.02, 14:43 ok, ja też widzę zbieżność w IP. ale jakoś mnie to nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: jak do tego doszłam.... IP: 62.8.156.* 25.10.02, 14:53 grazyna-lubicz napisała: > wiedzą od ciebie.Gówno wiesz kim jesteśmy,informuję cię ,że Grażyn jest pięć i > to jest pięć różnych osób ,na co wskazuje choćby nas czas pisania wątków.Niekt > nie zdoła w ciągu tej samej sekundy założyć dwóch różnych wątków . A znacie Waldków S. z Wrocławia? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: jak do tego doszłam.... IP: 62.8.156.* 25.10.02, 14:51 kika_kika napisała: > dziś rano grażynka założyła wątek, ale biedactwo zapomniało się zalogować i > wpadło tu jako gość... no i wyskoczyło nam IP tej osóbki.. a w ciągu tej > godzinki ta osóbka, tylko że pod swoim stałym nickiem założyła > normalny_urodowy_wątek no i... tez jako gość... może to mało, ale ja tą osobę > już podejrzewałam. A jako że nie mam 100% pewności (kwestię IP skonsultuję z > męzem) nic więcej narazie nie napisze. Może lepiej byłoby najpierw sprawdzić, a potem rzucać podejrzenia? Wiem, kogo podejrzewasz, szkoda tylko, że nie wzięłaś pod uwagę faktu, iż adres 217.153.26.* oznacza jednego z większych dostawców internetu ITPOLAND Internet Technologies Polska. Adresu tego używają setki uczestników forum. Pozdrawiam Jura Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: jak do tego doszłam.... 25.10.02, 15:01 a czy ja napisałam o kogo chodzi?? to raz, a dwa.... jakoś nie kojarzę Cię z tego forum.... no, może z watku o herbatce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: jak do tego doszłam.... IP: 62.8.156.* 25.10.02, 16:09 kika_kika napisała: > a czy ja napisałam o kogo chodzi?? to raz, Fakt, nie napisałaś tego wprost. Ale wyjaśnienia jak do tego doszłaś napisałaś w taki sposób, że każdy (nawet bez mensy) domyśli się, o kogo Ci chodzi. > a dwa.... jakoś nie kojarzę Cię z > tego forum.... no, może z watku o herbatce... I co z tego wynika? Ze nie mam prawa zabierać głosu? Pozdrawiam Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
nenne Re: juz wiem kto to... 25.10.02, 16:26 Moje hipotezy są dwie: 1. jest to grupka znudzonych trzynastolatków w poliestrowych dresach którzy świetnie się bawią w szkolnej świetlicy/w domu po lekcjach dezorganizując forum próznym babsztylom. 2. To chyba było u Vonneguta (ale nie pomnę, więc proszę nie pręgierzować) o kosmicie który chciał porozumiec się z ziemianami a jego formy komunikacji to: pierdzenie i stepowanie. Więc może to kwakanie i pierdzenie też z kosmosu dobiega? Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna.lubicz Re: juz wiem kto to... 25.10.02, 16:27 tak tak , święta racja kwiku kwiku , pierdu pierdu Odpowiedz Link Zgłoś
eremka Kika... 25.10.02, 16:45 Ale dlaczego jest Ci tak przykro?! Znaczy sie mamy inne wyniki śledztwa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś