martyna_wu 28.12.05, 18:54 Jestem okrutnie brzydka. co robić żeby się nie załamać? Mam koszmarnego doła, całą buzię w plamach, bliznach. Co robić, żeby się nie załamać? Dermatolog nie pomaga, żadne kremy, maści, hormony, tabletki, antybiotyki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dfsd Re: Jestem brzydka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:57 nie martw się, nie tylko Ty jesteś brzydka.. ja najbardziej lubie byc na imprezie i być totalnie zlewaną i patrzeć na innych jak sie dobrze bawią.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jestem brzydka IP: *.chello.pl 28.12.05, 19:00 hormony - przerabiałam- nie pomagały - jadłam prawie dwa lata DIANE 35 - stosowałam wiele roznych preparatow- od antybiotykow po nic nie warte maseczki - az kolezanka odwazyla mi sie powiedziec o tym, jak stosowala urynoterapie - poczatkowo mnie odrzucilo - ale kiedy sie w koncu odwarzylam - efekty byly niesamowite..warunek - musisz normalnie sie odzywiac - bez coli, fast food,pic ok 1,5 i wiecej wody dziennie i robic to wieczorem - ja moczylam waciki i kladlam je na 15 minut na twarz - nie zmywajac tego szlam spac.. jesli jestes zdrowa i dobrze sie odzywiasz - sprobuj - blizny tez sie splycaja :) poczytaj o urynoterapii na www. pozdrawiam Cie :) Odpowiedz Link Zgłoś
martyna_wu Re: Jestem brzydka 28.12.05, 19:08 ja tylko chcę wyglądać jak człowiek. móc z kimś porozmawiać bez chowania twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jestem brzydka IP: *.chello.pl 28.12.05, 19:35 to w takim razie chodzi o Twoje nastawienie psychiczne - musisz nabrac pewności... no i oczywiscie popracowac nad wygladem - nie ma brzydkich kobiet- sa tylko zaniedbane - słyszałas o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Jestem brzydka 28.12.05, 19:47 Nie ma brzydkich kobiet,są tylko takie,które nie wiedzą ,że są piękne. Vivien Leigh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Jestem brzydka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:49 Ładne powiedzonko, ale trochę nieprawdziwe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
martyna_wu Re: Jestem brzydka 28.12.05, 20:33 Ale ja bardzo mocno dbam o siebie. zawsze porządnie myję twarz, kremy maseczki, toniki. Owszem, być może za dużo tego, ale przerwę w stosowaniu czegokolwiek też miałam, i też nie pomogło. Dbam o siebie pewnie bardziej niż osoby bez problemów z cerą, a mimo to jeste pewnie postrzegana jako zaniedbana osoba. A nie mogę być pewna siebie, wiedząc że rozmówca zwraca uwagę na mój trądzik. Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: Jestem brzydka 28.12.05, 20:38 jestem ciekawa, w jakim jestes wieku - mialam podobny problem.. moze byc tak, ze przesadzasz z iloscia kosmetykow - i Twoja cera sie buntuje - mnie załatwił na dobre - clearasil - o dziwo - mial mi pomóc :) Odpowiedz Link Zgłoś
martyna_wu Re: Jestem brzydka 28.12.05, 20:43 w takim wieku, że czuję, że przez trądzik tracę wiele okazji - mam 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: Jestem brzydka 28.12.05, 20:48 może być tak, ze Twój dermatolog..hmm nie chcę być niemiła- nie potrafi się Tobą odpowiednio zająć. czytalam też post o urynoterapii - moja znajoma - miała trądzik różowaty i poradziła sobie z nim własnie za jej pomocą Odpowiedz Link Zgłoś