Dodaj do ulubionych

Jestem brzydka

28.12.05, 18:54
Jestem okrutnie brzydka. co robić żeby się nie załamać? Mam koszmarnego doła,
całą buzię w plamach, bliznach. Co robić, żeby się nie załamać? Dermatolog
nie pomaga, żadne kremy, maści, hormony, tabletki, antybiotyki.
Obserwuj wątek
    • Gość: dfsd Re: Jestem brzydka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:57
      nie martw się, nie tylko Ty jesteś brzydka..
      ja najbardziej lubie byc na imprezie i być totalnie zlewaną i patrzeć na innych
      jak sie dobrze bawią..
    • Gość: xxx Re: Jestem brzydka IP: *.chello.pl 28.12.05, 19:00
      hormony - przerabiałam- nie pomagały - jadłam prawie dwa lata DIANE 35 -
      stosowałam wiele roznych preparatow- od antybiotykow po nic nie warte maseczki -
      az kolezanka odwazyla mi sie powiedziec o tym, jak stosowala urynoterapie -
      poczatkowo mnie odrzucilo - ale kiedy sie w koncu odwarzylam - efekty byly
      niesamowite..warunek - musisz normalnie sie odzywiac - bez coli, fast food,pic
      ok 1,5 i wiecej wody dziennie i robic to wieczorem - ja moczylam waciki i
      kladlam je na 15 minut na twarz - nie zmywajac tego szlam spac.. jesli jestes
      zdrowa i dobrze sie odzywiasz - sprobuj - blizny tez sie splycaja :) poczytaj o
      urynoterapii na www. pozdrawiam Cie :)
      • martyna_wu Re: Jestem brzydka 28.12.05, 19:08
        ja tylko chcę wyglądać jak człowiek. móc z kimś porozmawiać bez chowania twarzy
        • Gość: xxx Re: Jestem brzydka IP: *.chello.pl 28.12.05, 19:35
          to w takim razie chodzi o Twoje nastawienie psychiczne - musisz nabrac
          pewności... no i oczywiscie popracowac nad wygladem - nie ma brzydkich kobiet-
          sa tylko zaniedbane - słyszałas o tym?
          • se.la.vie Re: Jestem brzydka 28.12.05, 19:47
            Nie ma brzydkich kobiet,są tylko takie,które nie wiedzą ,że są piękne.
            Vivien Leigh
            • Gość: bibi Re: Jestem brzydka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:49
              Ładne powiedzonko, ale trochę nieprawdziwe :-)
          • martyna_wu Re: Jestem brzydka 28.12.05, 20:33
            Ale ja bardzo mocno dbam o siebie. zawsze porządnie myję twarz, kremy maseczki,
            toniki. Owszem, być może za dużo tego, ale przerwę w stosowaniu czegokolwiek
            też miałam, i też nie pomogło. Dbam o siebie pewnie bardziej niż osoby bez
            problemów z cerą, a mimo to jeste pewnie postrzegana jako zaniedbana osoba. A
            nie mogę być pewna siebie, wiedząc że rozmówca zwraca uwagę na mój trądzik.
            • carolinascotties Re: Jestem brzydka 28.12.05, 20:38
              jestem ciekawa, w jakim jestes wieku - mialam podobny problem..
              moze byc tak, ze przesadzasz z iloscia kosmetykow - i Twoja cera sie buntuje -
              mnie załatwił na dobre - clearasil - o dziwo - mial mi pomóc :)
              • martyna_wu Re: Jestem brzydka 28.12.05, 20:43
                w takim wieku, że czuję, że przez trądzik tracę wiele okazji - mam 20 lat
                • carolinascotties Re: Jestem brzydka 28.12.05, 20:48
                  może być tak, ze Twój dermatolog..hmm nie chcę być niemiła- nie potrafi się
                  Tobą odpowiednio zająć. czytalam też post o urynoterapii - moja znajoma - miała
                  trądzik różowaty i poradziła sobie z nim własnie za jej pomocą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka