Dodaj do ulubionych

Najpiękniejsze flakony perfum

26.02.13, 22:13
Kupując perfumy zwracam uwagę nie tylko na zapach ale też i na opakowanie. Czy Wy też tak robicie? I jakie flakony Wam się podobają? Które z nich są najpiękniejsze?
Obserwuj wątek
    • nadinee3 Flakony Grossmith 01.03.13, 12:21
      Bardzo mi się podobają flakony marki Grossmith. Z jednej strony są one bardzo proste w swoim wyrazie lecz z drugiej tej prostocie tkwi niezwykła i ponadczasowa elegancja. Niby są jak stare, a jednak widać w nich taki nowoczesny rys. Bardzo mi się pobają :)

Grossmith Betrothal
      • meryna Annick Goutal i Alice & Peter! 07.03.13, 23:39
        Śliczne dziewczęce flakoniki Annick Goutal i przepyszne babeczkowe flakoniki Alice & Peter, przyjemnie mieć je na toaletce i w torebce :) Uwielbiam też soczyste jabłuszka Lolita Lempicka i elegancję J'adore. Cudowny Hypnose od Lancome ma bardzo prosty flakon, ale myślę, że idealnie się to zgrywa z klasycznym kobiecym zapachem, też lubię go mieć w torebce :)
        • viivii Nube 28.03.13, 21:17
          Ja ostatnio zachwycam się idealnie prosta formą flakonów Nube! Same wyglądają dość niepozornie, choć ta niepozorność bardzo mi się podoba. Jednak najlepsze jest ich opakowanie - trzeba je zniszczyć żeby dostać się do środka :D Nie ma innej drogi! Tylko proszę nie ściskać za mocno żeby nie wypuścić flakonu :P
          • utleniony Re: Nube 29.03.13, 18:51
            Viivii! Też już wąchałaś NuBe? Flakony, jak i zapachy niezwykłe. Proces wyłaniania się flakonu można zobaczyćna tym filmiku - www.youtube.com/watch?v=_nD_V4_d4Wc
            • viivii Re: Nube 29.03.13, 19:11
              No proszę ! Nawet nie wiedziałam, że jest filmik z "uwalniania" Nube ! :D

Świetny i filmik i zapach ! :)
              • eleonora166 Amouage Gold 02.04.13, 19:49
                Przepiękne flakony to pierwsze flakony Amouage Gold Woman. Te obecne też są fikuśne, ale to właśnie ten pierwszy którzy swym wyglądem przypominał Tadż Mahal był zjawiskowy! Piękny, bogato zdobiony, z wysoką dbałością o każdy szczegół. Nie dość, że piękny zapach to i małe dzieło sztuki na mojej toaletce.
                Fakt, że jego nieforemność była lekką przeszkodą - ale dla takiego wyglądu jak i zapachy mogę to śmiało wybaczyć.
                • viivii Re: Amouage Gold 04.04.13, 23:48
                  Pani Eleonoro ma Pani znowu absolutną rację! Ten flakon Amouage Gold jest przepiękny !!!!
                  Nie wiem czemu zmienili go na jakieś inne, bo powiem szczerze te nie są już tak piękne jak właśnie ten o którym Pani wspomniała! Istne cudo sztuki perfumeryjnej jak i "rzeźbiarskiej" !!
            • utleniony Keiko Mecheri 02.04.13, 21:57
              A widziałyście czarne jak węgiel i bardzo designerskie flakony Keiko Mecheri? ambrozja.com/perfumeria/keiko-mecheri/keiko-mecheri-passiflora/
              Fajne też są zupełnie proste buteleczki Serge Lutens.
              • nadinee3 Re: Keiko Mecheri 02.04.13, 23:04
                Keiko robi przepiękne te flakony :) Szalenie mi się podobają ale mi osobiście podoba się ten "odmieniec" z całej tej czarnej kolekcji ambrozja.com/perfumeria/keiko-mecheri/keiko-mecheri-paradise-lost/
                Nie tylko butelka tu jest piękna ale i sam zapach :)
              • viivii Re: Keiko Mecheri 04.04.13, 23:52
                Kocham Keiko i jej zapachy ! Ostatnio Hanae to mój numer 1 wśród jej zapachów od którego po prostu nie mogę się oderwać!! A flakony są faktycznie przepiękne - choć tak proste.
    • mini123 Re: Najpiękniejsze flakony perfum 28.08.18, 13:51
      ja mam tak samo. Uwielbiam zapach i ksztalt butelki z jacobs daisy, versace bright cristal, Opium Armani, Lady milionnP&G, i playboy vip
    • grapatka Re: Najpiękniejsze flakony perfum 13.09.18, 15:00
      kurcze jest dużo ładnych flakonów najbardziej ostatnio podobał mi się Marc Jacobs i Daisy
    • sylwia322 Re: Najpiękniejsze flakony perfum 03.01.19, 08:39
      Moim zdaniem najważniejszy jest zapach, ale na drugim miejscu stawiam flakon, chociaż miło jak jest poręczny i można go zmieścić w torebce na wyjazdach i nie tylko. Ja osobiście przerzuciłam się na markę Giorre która w swojej ofercie ma również perfumy i trzymają się o wiele bardziej niż inne :D Ktoś próbował ?
      • sani94 Re: Najpiękniejsze flakony perfum 26.10.19, 21:35
        Też dla mnie zapach jest na pierwszym miejscu
    • bejbe123 Re: Najpiękniejsze flakony perfum 07.11.20, 23:05
      ja bardzo lubię te www.notino.pl/versace/bright-crystal-absolu-woda-perfumowana-dla-kobiet/ piękny, bardzo długo utrzymujący się zapach i ciekawy flakon, który faktycznie wygląda, jak kryształ :)
    • kasiamila_zet Re: Najpiękniejsze flakony perfum 08.12.20, 06:33
      Może nie będę zbyt oryginalna, ale dla mnie jednym z najpiękniejszych flakonów jakie mają perfumy to Christian Dior J`adore.
    • marionkaess Re: Najpiękniejsze flakony perfum 12.10.21, 14:37
      nie patrze na wyglad butelki tylko na zapach. co mi po ladnej butelce jak uzywac nie bede bo smierdza :P ogolnie lubie calvina kleina z tym ze kupuje tylko na promocjach bo nie stac mnie dac 3 czy 4 stowki za flakon :D
      • szczerbulkowa Re: Najpiękniejsze flakony perfum 15.10.21, 20:44
        mam to samo :D kiedys mialam śliczne perfumy w prezencie taki ksztal ze oko przyciagaly ale zapach totalnie nie moj. CK ma srednie butelki ale zapachy za to super, na notino jest teraz promocja na euphorie
        • marionkaess Re: Najpiękniejsze flakony perfum 16.10.21, 22:14
          o widzisz nawet nie wiedzialam. az zerkne co tam jeszcze maja
      • zuzannakonieczna Re: Najpiękniejsze flakony perfum 09.09.22, 09:01
        Moim faworytem wśród flakonów jest Encre Noir Lalique - mega prostota z drewnianym wykończeniem. Ciężki flakon, w filmach mógłby służyć jako narzedzie zbrodni xd. Swoją drogą o jeszcze polecam stronkę, z której ja z kolei korzystam czytając o perfumach ogólnie. kosmetykiperfumy24.pl/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka