Gość: Sylwia IP: *.u.mcnet.pl 28.10.02, 12:04 Mam maly problem. Czy producentem kremu "Matis, Bioecran (Tinted Skin Care Fluid Foundation)" jest Oceanic? Czy sa to dwie rozne rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agul Re: kremy Matis IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 28.10.02, 12:11 Gość portalu: Sylwia napisał(a): > Mam maly problem. Czy producentem kremu "Matis, Bioecran (Tinted Skin Care > Fluid Foundation)" jest Oceanic? > > Czy sa to dwie rozne rzeczy? Dwie różne rzeczy:-) Ale mogło Ci się pomylić, ponieważ firmę oceanic oraz firmę euro fragrance, która dystrybuuje właśnie matisa, prowadzi ta sama osoba - Pani Soszyńska:) Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: kremy Matis 28.10.02, 20:39 Gość portalu: Sylwia napisał(a): > Mam maly problem. Czy producentem kremu "Matis, Bioecran (Tinted Skin Care > Fluid Foundation)" jest Oceanic? > > Czy sa to dwie rozne rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse Re: kremy Matis 28.10.02, 21:23 Gość portalu: Sylwia napisał(a): > Mam maly problem. Czy producentem kremu "Matis, Bioecran (Tinted Skin Care > Fluid Foundation)" jest Oceanic? > > Czy sa to dwie rozne rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś