Dodaj do ulubionych

CZY ROSJASNIAC NATURALNIE CIEMNE BRWI

10.01.06, 21:21
Kolor brwi i wlosow mam naturalny. Wlosy ciemny blad, ale przy nasadzie
wlosow bardzo jasny. Brwi jasno brazowe i bylo tak od kiedy pamietam. Czy z
jasniejszymi brwiami wygladalabym lepiej? Wiele ludzi mysli, ze farbuje brwi,
a ja mysle o ich rozjasnieniu. Jakiej farby sie uzywa i jak dlugo trzyma?
Takiej jak do wlosow? Z gory dziekuje. Dodam jeszcze, ze cere mam bardzo
jasna ze sklonnoscia do zaczerwien.
Obserwuj wątek
    • w2006 Re: CZY ROSJASNIAC NATURALNIE CIEMNE BRWI 10.01.06, 22:01
      Poradzcie kobitki. Rozjasniacie i czy uwazacie, ze brwi powinny byc jasniejsze?
    • Gość: ONA Re: CZY ROSJASNIAC NATURALNIE CIEMNE BRWI IP: *.elk.mm.pl 10.01.06, 22:08
      moze nic nie zmieniaj.....:)
      • w2006 Re: CZY ROSJASNIAC NATURALNIE CIEMNE BRWI 10.01.06, 22:23

A moze wyjasnij dlaczego? Czasami wydaje mi sie, ze ten kontrast miedzy
        kolorami jest zbyt ostry i mnie postarza. Zauwaz, ze np. kobiety, ktore farbuja
        wlosy na blond rozjasniaja tez brwi.
        • f_emmefatale Re: CZY ROSJASNIAC NATURALNIE CIEMNE BRWI 10.01.06, 22:27
          Jest taka zasada-kieruja sie nia stylisci.

Jesli wlosy koloryzuje sie na blad-brwi nalezy zostawic o pare tonow ciemniejsze.
          Jesli koloryzuje sie wlosy na kolor ciemny-brwi powinny by jasniejsze o pare tonow.

Ja mam czarne wlosy...lubie ekstrawagancje i pofarbowalam sobie kiedys brwi na
          rozowo...przed tym musialam je rozjasnic-oczywiscie z kruczo-czarnego blad mi
          nie wyszedl,ale przy jasniejszych brwiach wygladalam OBRZYDLIWIE (z reszta w
          tych rozowych tez) tego samgo wieczoru sciemnilam brwi henna na naturalny kolor
          i modlilam sie by szybko odrosly.

Nie rob teg-naprawde odradzam.
          • w2006 Re: CZY ROSJASNIAC NATURALNIE CIEMNE BRWI 10.01.06, 22:32
            Dziekuje za rade. Czekam na wiecej.
            • Gość: mika Re: CZY ROSJASNIAC NATURALNIE CIEMNE BRWI IP: *.chello.pl 10.01.06, 22:54
              A właściwie to gdzie mozna rozjaśnić brwi? samemu w domu czy u kosmetyki to
              robią? Ja mam naturalny kolor włosów średni brąz, przefarbowałam się na średni
              blond, i te moje ciemne brwi - choć nie czarne - strasznie mnie rażą!
              • w2006 Re: CZY ROSJASNIAC NATURALNIE CIEMNE BRWI 10.01.06, 23:00
                Ja sie boje w domu rozjasniac brwi, bo na farbach jest napisane, ze dostanie
                sie ich do oczu moze powodowac slepote. Slyszalam gdzies, ze mozna uzywac farby
                do wlosow tylko trzymac ja na brwiach duzo krocej, niz trzymaloby sie na
                wlosach, ale co z ta slepota?
                • f_emmefatale Re: CZY ROSJASNIAC NATURALNIE CIEMNE BRWI 10.01.06, 23:13
                  Ja farbuje farba :D to znaczy szamponem..pojutrze ide do fryzjera i mam zamiar
                  poprosic o pokoloryzowanie brwi,bo chce pofarbowac wlosy na czerwono,a z
                  czarnymi brwiami to jednak kontrast.

Jak ja rozjasnialam brwi,to robilam to w domu rozjasniaczem do pasemek-trzeba
                  byc ciamajda,zeby sobie to do oka wprowadzic,przeceiz teo jest odrobinka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka